• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara' da estetik cerrah tavsiyeleri

eski halini göremediğimden fark hakkında bişi diyemicem ama çok güzel olmuş güle güle kullan..

Teşekkürler tatlım. Bende bacaklarımın yeni halini beğeniyorum eski halini beğenmiyordum. Doktorumda var eski fotoğrafım. Operasyon öncesi çekmişti kendisini arar söylerim benim buradaki nickimle giden olursa eski resimlerimi gösterebilir.

Ayrıca burun estetiği düşünen arkadaşlara da tavsiye edebilirim Volkan beyi , yaptığı burun estetiği fotolarını gördüm çok başarılı bende yaptıracağım yakın zamanda . kocaman burnumada elveda demek istiyorum... :25:

ebrucan ben de şimdiye kadar üç defa ameliyat oldum ama sonuç yine kötü yine kötü burnumda kayma ve biraz da çökme var. muharrem beye nasıl ulaşabilirim hangi hastanede yada özel muayenede mi ameliyat ediyor yardımcı olursan sevinirim. resmini ben de görebilirmiyim lütfen.

offf :( 3 ameliyat çokmuş... çok çok geçmiş olsun. insanın estetik beklentilerle ameliyat olması ve sonrasında hayal kırıklığı yaşaması gerçekten çok üzücü. seni o kadar iyi anlıyorum ki... ben sana mesaj olarak atarım bilgileri. resim içinde, mail adresini verirsen tabikide gönderirim. sevgiyle kal....

Merhaba.... Kendime verdiğim sözü tutarak, yaşadığım bir estetik tecrübemi burada sizlerle paylaşmak istiyorum...
Aynaya baktığımda beni mutsuz eden, biricik oğlumun bana hediyesi kocaman bir göbeğim, güzel durmayan çıkıntılı dizlerim ve dizden aşağısı çok ince olan bacaklarım vardı.
TIP bukadar ilerlemişken neden bunlar yer değiştirmesin diye düşündüm...
Ve karar verdim. Eşimden de onay aldıktan sonra araştırıp bunu yapacak en iyi yer olarak gördüğüm
Cihantimur Yağ Transfer Sistem, uygulaması yapan ismini veremeyeceğim kliniğin bursadaki
merkezini aradım. Konuştum ve ANKARA daki şubesinden randevu aldım. Muayenenin ücretsiz olduğunuda söylediler. Sıcak bir karşılama ve sonrasında muayenede operasyonu yapacak olan alanında uzman DOÇ.DR. Volkan TAYFUR , bacağıma ve karın bölgeme yapılacak işlemi bana açıkça anlattı. Doktoruma güvendim ve tamam dedim.

Operasyondan 1 gün önce ailemle BURSA ya gittik. O gece otelde kaldık. otel konusundada yardımcı oluyorlar. Ben itici hastahane binası görünümünde biryer beklerken, hoş bir konak şeklinde dizayn edilmiş olan kliniği görünce şaşırdım ve çokta beğendim. Operasyon öncesi hiç korkmadım. Biraz heyecan vardı. sonrasında bir gece klinikte kaldım.
Ertesi sabah ANKARA ya döndüm. İlk birkaç gün biraz ağrım oldu. Ödemler geçti gibi bugün 9 gün oldu ve hiç ağrım sızım yok. Bacaklarım GÜZEL ve belim İNCECİK oldu. Biraz iştahsızdım 2 kilo vermişim şuan 61 kiloyum kendimi çok iyi hissediyorum ilaçlarıma devam ediyorum ,kontrollerimi aksatmıyorum, korsemi giyiyorum ve kendimi kozadaki kelebek gibi hissediyorum.

Buradan sevgili doktorum ; Estetik Ve Plastik Cerrahi Uzmanı DOÇ. DR. Volkan TAYFUR a
Güvenimi boşa çıkarmadığı için TEŞEKKÜR ediyorum....

Birkaç gün önce çektiğim fotoğraflarımdan ekliyorum sevgilerimle...

Arkadaşım öncesini bilmiyorum ama fotolar süper merak ettiğim diz kapaktan aşağısı bacakların incemiydi?kalınlaştırılabiliniyor mu.ben tam bir armutum:) basenliyim bacaklar çok ince :)cvplarsan sevinirim.Artı fiyat hakkında birazcık bilgi:16:

Son düzenleme:
Arkadaşım öncesini bilmiyorum ama fotolar süper merak ettiğim diz kapaktan aşağısı bacakların incemiydi?kalınlaştırılabiliniyor mu.ben tam bir armutum:) basenliyim bacaklar çok ince :)cvplarsan sevinirim.Artı fiyat hakkında birazcık bilgi:16:

merhaba asmira çok teşekkür ederim.. Ben yatırdığım estetikle ilgili yazılarıma; VÜCUT ESTETİĞİ bölümünde, BACAĞIMA YAĞ TRANSFERİ YAPTIRDIM!!! başlığı altında devam ediyorum istersen oradan takip edebilirsin, sorularının cevaplarını orada bulabilirsin :40: öptüm :))

iyi geceler sifi08..Benim doktorum NEDİM SARIFAKIOĞLU..Ben kendisine burun ameliyatım için gitmiştim tavsiye üzerine.Açıkçası benim de herkes gibi tereddütlerim vardi nasıl olacağı,yakışıp yakışmayacağı,morluklar,şişlikler vb..ama bunların hepsi olması gerekettiği gibi oldu ve yüzüme de tam oturdu..doktorum süper cerrahisi de yaklaşımıda,İstersen web.adresini vervebilirim?:nazar::16:

Ankara'da burun estetiğinde buradan okuduğum kadarıyla öne çıkan 1-Onep Hıfzı Velidedeoğlu ve Ünal 2-Hacettepe Dr.Aycan bey ben ikisiylede görüşmek istiyorum sizden ricam fiyatlarını paylaşırsanız ve fotograf yollarsanız çok ama çok sevinirim sonrasından korktuğum için bi türlü ameliyat olamıorum belki sizden gelicek cvplar beni ikna eder korkumu yenmeme yardımcı olur.Şimdiden teşekkürler ve geçmiş olsun.

Ankara'da burun estetiğinde buradan okuduğum kadarıyla öne çıkan 1-Onep Hıfzı Velidedeoğlu ve Ünal 2-Hacettepe Dr.Aycan bey ben ikisiylede görüşmek istiyorum sizden ricam fiyatlarını paylaşırsanız ve fotograf yollarsanız çok ama çok sevinirim sonrasından korktuğum için bi türlü ameliyat olamıorum belki sizden gelicek cvplar beni ikna eder korkumu yenmeme yardımcı olur.Şimdiden teşekkürler ve geçmiş olsun.

Selam,
Ben bu soyledigin cerrahlari tanimiyorum bilgi veremem ama henuz 15 gun once Lokman Hekim Hastanesinde KBB doktoru Abdullah Ahmed'e ameliyat oldum. Eger korkularin varsa ozellikle tavsiye ederim cunku kendisi dokulara hasar vermeden calisiyor. Bana derimin cok ince oldugunu diger hastalarina gore daha fazla morarma olabilecegini soylemisti ama cok az morarma ile kisa surede atlattim. Her gecen gun burnumun durumu daha iyiye gidiyor. Ilk basta sislikler falan cirkin bir goruntu oluyar ama doktorun becerisi ve bu sureyi kisaltmada cok onemli bence. Ayrica KBB uzmani oldugu icin burnun nefes alip vermesini cok rahatlatiyor. Ben cok fazla nefes problemim olmadigini dusunurdum meger simdiye kadar dogru duzgun nefes alamiyormusum. Artik en ufak kokulari bile alabiliyorum harika birsey. Ayrica cok dogal bir burnum oldu, Zaten cok buyuk bir problem yoktu gorsel olarak, sadece cok ufak iki kemik cikintisi vardi burnumun uzerinde. Hatta beni 14 gun sonra goren babam ameliyat oldugumu anlamadi bile, sacinimi degistirdin ne yaptin dedi:))). Gecen hafta sisliklerden dolayi birak kotu hissediyordum ama su an acayip mutluyum, her gecen gun burnum daha iyiye gidiyor. Ha bide ben aslinda Istanbula gidi adlari burada da oldukca fazla gecen iki doktorla gorusecektim. Sonra ablamdan uzakta olsun istemedim, (o bana bakti) hem yari fiyatina hem de tam istedigim gibi bir burnum oldu. Iyilesme sureci de umdugumdan cabuk oldu. Neyse cok uzattim, dedimya cok mutluyum icim icime sigmiyo. Darisi senin basina diyorum ve gidiyorummmm.

Bence Ankarada en iyi estetik cerrahlardan biri Dr. Özerk Demiralp hem karizmatik hem de müthiş bilgili. Sonuçlarını çok başarılı

Ankarada benim duyumlarım ve geçirdiğim ameliyatlar+arkadaşlarımın önerileri baz alındığında önerebileceğim 3-4 tane doktor var.
özel: orhan murat özdemir(liposuction), serdar öztürk (burun), mehmet ketene (meme)
devlet, üniversite: özerk demiralp (meme), xxx), birol civelek (karın)

:41:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara da bana burun ameliyatı iyi yapan bi doktor tavsiye edebilirmisiniz, bütün paramı vermeye hazırım yeter ki iyi olsun :)

İyi bi doktor arıyorum burun için, ankaradayım ama, istanbulda olur, gerekirse giderim , bütün paramı veririm, yeterki iyi olsun, ayrıca ameliyat hakkında çok korkularım var, resmen kendimi zorluyorum

İyi bi doktor arıyorum burun için, ankaradayım ama, istanbulda olur, gerekirse giderim , bütün paramı veririm, yeterki iyi olsun, ayrıca ameliyat hakkında çok korkularım var, resmen kendimi zorluyorum

canım bende burundan oldum ve korkulcak bişey yok iyi bir doktor arıyorum yazmışsın esasında iyi olan doktorlarında cok hatalı burunları olabiliyor bu biraz şans meseleside ama tabiyki deneyimli doktor olması önemli benim doktorum zühtü demir burda bayagı bir arkadaşımda ona oldu araştırabilirsin kendisini tavsiye ederim cünki ben cok memnunum hem burun hemde gögüs oldum burnum 3 sene bitti gögüste 1 seneyi geçti artık araştır düşünürsen

Ankara da bana burun ameliyatı iyi yapan bi doktor tavsiye edebilirmisiniz, bütün paramı vermeye hazırım yeter ki iyi olsun :)

sana onepteki kendi doktorumu tavsiye ederim,eger dogal bir buruna sahip olmak istiyorsan onepteki hıfzı bey veya ünal beyi tercih listene koy lütfen,benim kendi doktorum ünal şahindir,ben de bu siteden buldum doktorumu estetikteki 2 haftam bitti ve acıkcası sorunsuz ameliyat oldu ve acıkcası sonuç da mükemmel:46:

bu arada estetik korkulacak bir ameliyat degil detayları sormak istersen anlatırım .ben de aynı senin gibi düşünüyordum para önemli degildi benim içinde o yuzden 1 yıllık arastırmalrım sonucu böyle bir sonuc elde edecegimi tahmin bile edemezdim,ama doktor secimin çok çok önemli istanbulda isen de istanbul onep de iyi bir tercih olabilir,

dipnot:ameliyattta hiçbişeycik hisssetmiyosun uyuyosun uyanıyosun benimkisi 1 saat sürdü mesela .umarım faydalı olabilmişimdir

Teşekkürler arkadaşlar, bu hafta Zühtü Demir le bi görüşcem, pişman olmaktan korkuyorum, ama ben de nefes alma problemi de var, bi yerde çözmek gerek. Ferruh Bingöl le görüştüm, onu duydunuzmu acaba, bi de lazerle burun ameliyatı diye bişiy duydum, bu konuda bilginiz var mı acaba

bu arada estetik korkulacak bir ameliyat degil detayları sormak istersen anlatırım .ben de aynı senin gibi düşünüyordum para önemli degildi benim içinde o yuzden 1 yıllık arastırmalrım sonucu böyle bir sonuc elde edecegimi tahmin bile edemezdim,ama doktor secimin çok çok önemli istanbulda isen de istanbul onep de iyi bir tercih olabilir,

dipnot:ameliyattta hiçbişeycik hisssetmiyosun uyuyosun uyanıyosun benimkisi 1 saat sürdü mesela .umarım faydalı olabilmişimdir

resimdeki sizmisiniz,bende araştırıyorum dbaşka resimleriniz var mı?

Teşekkürler arkadaşlar, bu hafta Zühtü Demir le bi görüşcem, pişman olmaktan korkuyorum, ama ben de nefes alma problemi de var, bi yerde çözmek gerek. Ferruh Bingöl le görüştüm, onu duydunuzmu acaba, bi de lazerle burun ameliyatı diye bişiy duydum, bu konuda bilginiz var mı acaba
muayene için para alıyor mu ameliyatı kaça olacaksın canım simdiden geçmiş olsun

Back