volkan beyin ameliyat ettiği arkadaşlar resimlerini paylaşabilir mi? Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. Volkan beyin doğal burunlar yaptığını duydum ama burda sadece ona yaptıran bir kişinin burnunu gördüm. Diğer arkadaşlar da resimlerini gösterebilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara da burun estetiği için doktor önerisi
- Konu Sahibi esma21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnanılır gibi değil canım ya şoklardayım şu an ((( benim burnumu asistanıyla birlikte yapmışlar, ben de daha çok asistanına emanet etmiş diye kızıyordum, o yapsa daha iyi olur diye düşünüyodum çünkü ameliyat olmadan önce devlet hastanesinde olmak istediğim için özel hocalara bakmadan direk onun ismine rastlamıştım, bu forumda memnun kalanlar da var sanırım onların yorumlarına istinaden gitmiştim, bir de 3. yüz nakli ameliyatını yapan ekipte diye aldandım başarılı bir doktordur diye (((( ne alaka bilmiyorum gerçi şu an, burun ayrı bir uzmanlık alanı gerçekten çok acı bir deneyimle anlamış oldum ne yazık ki (( burnunun tarifi tam tamına benimkini anlatıyor biliyor musun, buna şok oldum resmen, ben burnumdan memnundum aslında daha önce ameliyat oldum çünkü görüntüsü gayet iyiydi ama sola yatıktı nefesimi engelliyordu sadece orta kemiği düzeltsinler diye gittim, ama sonuç beni resmen çökertti. Burnumun en sevdiğim tarafını gereksiz yere kıkırdakla doldurmuş, burun ucumu normalin üstünde büyütmüş ve kıkırdaklar fışkırıyor, dikişler hiç düzgün değil, kemiğim hiç ellenmediği için nefesim de açılmadı, tam anlamıyla estetik burnumu bozma operasyonu oldu (((((( Ayrıca kulağımın arkasından kıkırdak alındığı için kulağımda yara var, iz çok belli olmuyor ama hissizlik var bu da beni deli ediyor, gerçekten gerekli olsaydı düzgün bir sonuç çıksaydı dert etmezdim.
Ameliyattan önce kemik eğriliği için ameliyat olcam dedim herkese, onlar hiç fark etmiyolardı eğri olduğunu sana öyle geliyo gayet güzel burnun diyolardı ama mecburen olmak zorundaydım, şimdi ise e burnun şimdi eğri görünüyor diyolar, simetrisini iyice bozmuşlar (( yani napmaya çalıştıklarını hiç anlamadım, bariz bir hata var çok canım sıkkın o yüzden
Keşke bu yorumları daha önce görseydim de böyle bir hataya düşmeseydim ona yanıyorum niye iyice araştırmadım diye . Sana da çok geçmiş olsun canım en azından gerekli süreyi atlatmışsın inş doğru doktoru bulursun, ben daha bu halde 3 ay daha beklemek zorundayım bu beni çok üzüyor zaman hiç geçmiyo sanki, insanların sen burnuna naptın ne güzel burnun vardı demesi katlanılmaz bir durum, estetik delisi bir insan değilim ama uğradığım haksızlık beni depresyona sokuyo şu an
valla ben o adama en son kontrole bile gitmedim 1. yılını doldurunca gel düzeltelim dedi ama gitmedim kesinlikle güven kaybettirdi bnm suanda hem estetik acısından hemde saglık acısından hic ama hic ii bi durumum yok keske biraz daha arastırsaydın bide ben bazı üyeliklerin sahte oldugundan süphelenmeye basladım, bu cok iyi cok memnun kaldım diyen bazı kişilerden cnkü bu topiğinde cogunu okudum ortak bi ad bulamadım herkes farklı ad veriyo bide resim paylasılmıyo zaten bana kemal fındıkcıoglu kendi demişti internette adınızı duydum geldim dediğim zmn internete güvenme dedi sasırtıcı dogrusu. Bnde snin gbi burdan okuyup hemen karar verdim ama sonuc tabi hüsran malesef. Sanada cok gecmiş olsun cnm umarım en yakın zmnda istediğimiz saglıklı ve güzel burunlara kavusuruz.
ben ankarada hikmet karayele burun ameliyatı oldum kastamonuda hemşire olan bir yakınımla tesadüf konuşurken kendisine dr tavsiyesi sordum oda bizim buradaki cerrahımız şimdi ankarada dedi ankaradan insanlar kendisine sürekli geliyorlarmış, hemşire abla şey dedi buradayken haftada 10 civarında burun ameliyatı yapıyordu bir tane hastasının kötü olduğunu duymadık görmedik dedi. amelşyatı oldum çok rahat geçti silikon delikli tampon koydu çıkarması rahattı daha önce olan arkadaşlar ya alçı zor çıkıyor dediler bana 7. günde banyo yap alçı ıslansında gel dedi çok rahat çıkardı morarmam çok az oldu 10 günde hafif sarılıar vardı.ameliyattan sonraki ay teyzem geldi bana bu benim yeğen yeni ir insan olmuşsun dedi artık papagan gibi burundan kurtulmuştum.
henüz bende göremedim burnumu :) foto ekleyince görürsünüz :)
Merhabalar ben de Zühtü Demir'e kapalı teknikle ameliyat olmayı düşünüyorum ama daha önce hiçbir doktorla görüşmedim. sanırım siz kendisine ameliyat oldunuz görüşünüzü almak isterim. ben kesinlikle kavisli bi burun istemiyorum ama okuduğum kadarıyla hep kavisli yapıyormuş sizinki de mi kavisli oldu? Bir de açık ameliyat mı oldunuz? Resimlerinizi yeni üye olduğum için göremiyorum, bi şekilde görme şansım var mı? Şimdiden teşekkür ederim
ben de onepte ünal şahine oldum bugün tam bir hafta oldu bakalım nasıl olacak
gecmisolsun sondurumunuz nedir acaba.
gecmisolsun sondurumunuz nedir acaba.
arkadaslar Dr hakki yucel demirden haberi olan var mi. herkes arastir diyor ama nasil. birsuru isim var.
Merhaba arkadaşlar,
Ben burun ameliyatı olmak istiyorum, fakat doktorlar hakkında kafam oldukça karışık. Kuzenim ameliyat oldu;fakat iyi bir doktorda ameliyat olmadığı için burnu şimdi eskisinden daha kötü, bu yüzden çok korkuyorum. Ankara da bildiğiniz iyi bir doktor varsa devlet/özel hastane fark etmez bana önerirseneniz çook sevinirim. Özellikle burun ameliyatı konusunda deneyimli olan arkadaşların tavsiyelerini merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
ben resim göremiyorumm nedenki acaba??
Ankara da kimi önerırsınız arkadaslar
ben tevfik beye ameliyat oldum gelişmeleri aktatırırım
- 3 Şubat 2013
- 572
- 198
- 323
ben ankarada hikmet karayele burun ameliyatı oldum kastamonuda hemşire olan bir yakınımla tesadüf konuşurken kendisine dr tavsiyesi sordum oda bizim buradaki cerrahımız şimdi ankarada dedi ankaradan insanlar kendisine sürekli geliyorlarmış, hemşire abla şey dedi buradayken haftada 10 civarında burun ameliyatı yapıyordu bir tane hastasının kötü olduğunu duymadık görmedik dedi. amelşyatı oldum çok rahat geçti silikon delikli tampon koydu çıkarması rahattı daha önce olan arkadaşlar ya alçı zor çıkıyor dediler bana 7. günde banyo yap alçı ıslansında gel dedi çok rahat çıkardı morarmam çok az oldu 10 günde hafif sarılıar vardı.ameliyattan sonraki ay teyzem geldi bana bu benim yeğen yeni ir insan olmuşsun dedi artık papagan gibi burundan kurtulmuştum.
Merhabalar. Şimdi durum nedir herhangi bir sorun çıktı mı. Bir de fiyatı öğrenebilir miyim