• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da burun estetiği için doktor önerisi

bende zühtü demire ameliyat oldum. henüz son hali görmediğim için birşey söyleyemiyorum ama daha önce yaptığı burunları görmüş beğenmiş ve karar vermiştim. birçok doktorla görüştüm en sıcak kanlı ve fiyat konusunda en makul zühtü beydi. merak ettiklerini sorabilirsin. serdar öztürk'ün yaptığı burunları da başarılı buluyorum. o da sıcakkanlı. görüşmeleri ücretsiz. bir de ferruh bingül var o da ücretsiz görüşme. bu doktorları araştırabilirsin.
merhaba kızlar bende yeni üyelerinizdenim bayadır arşatırıyor ve silzeri okuyorum ama okudukça kafam karıştı iyice:(serdar öztürkü bende duydum ama fiyatı bana uygun değil.zühtü bey nerede biraz bilgi veriri misiniz fiyatı ve ameliyat yaptığı yeri çok sevinirim:)bu rada resminizi göremiyorum ama inşallh çok güzzel bir duruna sahip olursunuz şimdiden geçmişler olsun :))

Merhabalar,
Ben yaklaşık 4 ay önce Hıfzı Velidedeoğluna ameliyat oldum. Ameliyatta narkozun yerine başka bir yöntem kullanıyorlar. Ameliyat sonrası kendine gelme süren daha kısa ve sağlıklı oluyor. Bana tamponda koymadılar.
Çok şükür şimdi gayet sağlıklı nefes alabiliyorum. İnternetten bir araştır ve muayene ol derim ben.
Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. kapalı teknik uyguluyor.

Tampon cıkarken cok canınız yandı mı?

merhaba kızlar bende yeni üyelerinizdenim bayadır arşatırıyor ve silzeri okuyorum ama okudukça kafam karıştı iyice:(serdar öztürkü bende duydum ama fiyatı bana uygun değil.zühtü bey nerede biraz bilgi veriri misiniz fiyatı ve ameliyat yaptığı yeri çok sevinirim:)bu rada resminizi göremiyorum ama inşallh çok güzzel bir duruna sahip olursunuz şimdiden geçmişler olsun :))

canım en son 4500 tlden başlıyordu. ama kendisi ile görüş derim. eskişehir yolunda danıştayın karşısında tepeprime var orda kliniği var bir de cinnahta var. en iyisi sen internet sitesine gir telefonla görüş ne zaman ne tarafa gideceklerini öğren. görüşme ücretsiz sen görüş tüm ayrıntıları öğrenirsin.

Son düzenleme:
canım en son 4500 tlden başlıyordu. ama kendisi ile görüş derim. eskişehir yolunda danıştayın karşısında tepeprime var orda kliniği var bir de cinnahta var. en iyisi sen internet sitesine gir telefonla görüş ne zaman ne tarafa gideceklerini öğren. görüşme ücretsiz sen görüş tüm ayrıntıları öğrenirsin.

teşekkür ederim mudure00.dün görüştüm fiyatı 5 ila 6 bin arasında değişiyormuş gata da selçuk ışığa gittim buğün farklı problemler çıktı tahlil yapıldı alerjik durumlarım varmış buruna müdafale yapılırsa nefes alma sorunun çoğalabilir dedi :(cuma günü tekrar çağırdı tahlil sonuçlarıma göre bakılcak.burun ameliyatı olan arkadaşlarıma bilgilendirmek amaçlı şunu demek isterim ki çok iyi araştırın doktorunuzu.ben başka bri doktora gitiğimde nerdeyse hemen alcaktı ameliyata alerjik durumumu bilmesine rağmen ama selçuk bey öyle bir titizlikle ineledi ve düşündü ki para için doktorluk yapmaığını anladım gitmek isteyenlere tavsiye edebilrim üzretsiz gidin konuşun derimçherkese sağlık diliyorum.

ankarada gazi hastanesini hic önermem kızlar özellikle kemal fındıkcıoglunu
malesef ankda pek adı duyulmus doktor yok

bende ankarada oğuz kılıç a ameliyat oldum ameliyattan çıktım hiç bşi anlamadım çok rahat geçti sadece 2.gün zordu 3.gün tamponlar çıkınca ohh dedim herşey çok rahat oldu tamponlarda silikon zaten acısız çıktı ..h,ç kimse ameliyat oldugumu bile anlamadı dışardan..umarım yardımcı olmuştur..

arkadaşlar merhaba ben ağustos sonu gibi ameliyat olmayı düşünüyorum fakat reha yavuzer ve serdar öztürk ü duydum fakat hiç bir fikrim yok ameliyat ve sonrası hakkında bana bilgi verebilir misiniz?1 ay içinde sorunsuz bir şekilde işe dönebilir miyim doğum yaptım ama estetikten çok istememe rağmen korkuyorum yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorumm :)

arkadaşlar merhaba ben ağustos sonu gibi ameliyat olmayı düşünüyorum fakat reha yavuzer ve serdar öztürk ü duydum fakat hiç bir fikrim yok ameliyat ve sonrası hakkında bana bilgi verebilir misiniz?1 ay içinde sorunsuz bir şekilde işe dönebilir miyim doğum yaptım ama estetikten çok istememe rağmen korkuyorum yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorumm :)

annachka, bende 10 ay önce burun estetiği oldum doktorum prf dr serdar öztürk,çok ilgili işinde başarılı bir doktor ben memnun kaldım,isterseniz görüşün görüşme ücretsiz,korkulacak bir şey değil genel anestezi veriyorlar özel hastanede ameliyat olunuyor uyandığınızda hiçbir şey hissetmiyorsunuz,ilk 3 gün yüzünüzde şişlik ve morluklar oluşur ondan sonra yavaş yavaş iyileşme süreci başlıyor,2 hafta sonrada işe dönebilirsiniz...

Merhaba arkadaşlar,

Ben burun ameliyatı olmak istiyorum, fakat doktorlar hakkında kafam oldukça karışık. Kuzenim ameliyat oldu;fakat iyi bir doktorda ameliyat olmadığı için burnu şimdi eskisinden daha kötü, bu yüzden çok korkuyorum. Ankara da bildiğiniz iyi bir doktor varsa devlet/özel hastane fark etmez bana önerirseneniz çook sevinirim. Özellikle burun ameliyatı konusunda deneyimli olan arkadaşların tavsiyelerini merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

canım ankara sıncan devlet hastanesi başar kaya tavsye edyorumm ben ona yaptrdım smdılık memnunum

en fazla 15 gunde nrmale dnyorsun canmm..bu sıte ve cevremde grdugum kadaryla en fazla sısen odemlı kız bendım:) ama 15 gun bıle olmadan ıyılestım dyebılırım

annachka, bende 10 ay önce burun estetiği oldum doktorum prf dr serdar öztürk,çok ilgili işinde başarılı bir doktor ben memnun kaldım,isterseniz görüşün görüşme ücretsiz,korkulacak bir şey değil genel anestezi veriyorlar özel hastanede ameliyat olunuyor uyandığınızda hiçbir şey hissetmiyorsunuz,ilk 3 gün yüzünüzde şişlik ve morluklar oluşur ondan sonra yavaş yavaş iyileşme süreci başlıyor,2 hafta sonrada işe dönebilirsiniz...

tec; mesajın için çok teşekkür ederm sanırım ben de serdar beyde karar kılacağım galiba tabi maddi boyutu da işin çok önemli size ne kadar a mal oldu ve hangi hastanede oldunuz?

Back