tatlım keske olmasaydın sadece biz deiliz emin ol bnm dönemimde ona ameliyat olan 5 kişi filan hic memnun kalmadı bnm 1 sene oldu hatta gecti ama hic memnun deilim mecburen revizyona kaldım. iki profil aynı deil bi yerde kalıcı sislık var daha dogurusu bi tarafa daha cok kıkırdak koymus, kemeri iyi törpülememiş, nefes problemim var en önemlisi kıkırdagı ii dikmediği için kıkırdak cıktı, burun ucum daha büyük kaldı yani sacma sapan bi ameliyatta kesinlikle estetik ameliyatı gbi deil sonuc senin sıkıntıların neler peki
burdan uyarıyorum gercekten kemal fındıkcıogluna olmayın pişman olursunuz
İnanılır gibi değil canım ya şoklardayım şu an
((( benim burnumu asistanıyla birlikte yapmışlar, ben de daha çok asistanına emanet etmiş diye kızıyordum, o yapsa daha iyi olur diye düşünüyodum çünkü ameliyat olmadan önce devlet hastanesinde olmak istediğim için özel hocalara bakmadan direk onun ismine rastlamıştım, bu forumda memnun kalanlar da var sanırım onların yorumlarına istinaden gitmiştim, bir de 3. yüz nakli ameliyatını yapan ekipte diye aldandım başarılı bir doktordur diye
(((( ne alaka bilmiyorum gerçi şu an, burun ayrı bir uzmanlık alanı gerçekten çok acı bir deneyimle anlamış oldum ne yazık ki
(( burnunun tarifi tam tamına benimkini anlatıyor biliyor musun, buna şok oldum resmen, ben burnumdan memnundum aslında daha önce ameliyat oldum çünkü görüntüsü gayet iyiydi ama sola yatıktı nefesimi engelliyordu sadece orta kemiği düzeltsinler diye gittim, ama sonuç beni resmen çökertti. Burnumun en sevdiğim tarafını gereksiz yere kıkırdakla doldurmuş, burun ucumu normalin üstünde büyütmüş ve kıkırdaklar fışkırıyor, dikişler hiç düzgün değil, kemiğim hiç ellenmediği için nefesim de açılmadı, tam anlamıyla estetik burnumu bozma operasyonu oldu
(((((( Ayrıca kulağımın arkasından kıkırdak alındığı için kulağımda yara var, iz çok belli olmuyor ama hissizlik var bu da beni deli ediyor, gerçekten gerekli olsaydı düzgün bir sonuç çıksaydı dert etmezdim.
Ameliyattan önce kemik eğriliği için ameliyat olcam dedim herkese, onlar hiç fark etmiyolardı eğri olduğunu sana öyle geliyo gayet güzel burnun diyolardı ama mecburen olmak zorundaydım, şimdi ise e burnun şimdi eğri görünüyor diyolar, simetrisini iyice bozmuşlar
(( yani napmaya çalıştıklarını hiç anlamadım, bariz bir hata var çok canım sıkkın o yüzden
Keşke bu yorumları daha önce görseydim de böyle bir hataya düşmeseydim ona yanıyorum niye iyice araştırmadım diye . Sana da çok geçmiş olsun canım en azından gerekli süreyi atlatmışsın inş doğru doktoru bulursun, ben daha bu halde 3 ay daha beklemek zorundayım bu beni çok üzüyor zaman hiç geçmiyo sanki, insanların sen burnuna naptın ne güzel burnun vardı demesi katlanılmaz bir durum, estetik delisi bir insan değilim ama uğradığım haksızlık beni depresyona sokuyo şu an