• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da burun estetiği için doktor önerisi

ben devlet hastanesınde oldum 400 tl canım

tesekkür ederim cvbn için :) fiyat cok iyiymiş gercekten..bende maddi olarak en fazla 1500 e çıkabilirim die düşünüyorum devlet hastanesi olarak araştırıyorum ve sincan da oturuyorum..kusuruma bakmassan bi kaç soru sorucam sana.. benim sigortam yok bu ücret sigortalı olarak mı alındı ? muayene ve tahliller içinde mi fiyatın yoksa sgk mı karsıladı ? burnundan memnun musun önceki hali nasıldı? çünkü benim epey kötü bir burnum var kemerli uzun ve ucu düşük :(

ben gazide dr. billur hanıma yaptırdım ameliyatımı çok başarılı oldu. hatta benden sonra cesaret alıp gidenler de çok memnun kaldı ancak kendisi zorunlu hizmet sebebiyle ayrıldı şimdilik. ama kuzenim de yaptırmak istiyor diye giderken bize bora beyi önerdi, bakalım 16 martta kuzenim bora beye yaptıracak. ama genel olarak gazinin plastik cerrahisi çok başarılı bana göre.

yaaa yanlış sordum, kafam karıştı :(

reha yavuzer ilk görüşmede ücret alıyor mu diye soracaktım.

merhaba , forumda sadece doç.dr.muhitdin eski nin sayfası açılmamış .oysa ki ücretsiz detaylı muayene ediyor .referansla hasta alan bir cerrah.ben birçok kişiyi yönlendirdim.burun estetiği ameliyatı oldum.memnun kaldım.mutluyum.

ben gazide dr. billur hanıma yaptırdım ameliyatımı çok başarılı oldu. hatta benden sonra cesaret alıp gidenler de çok memnun kaldı ancak kendisi zorunlu hizmet sebebiyle ayrıldı şimdilik. ama kuzenim de yaptırmak istiyor diye giderken bize bora beyi önerdi, bakalım 16 martta kuzenim bora beye yaptıracak. ama genel olarak gazinin plastik cerrahisi çok başarılı bana göre.

Canım kuzeninin ameliyetı sonrası bize bilgi verirsin değil mi? bir de Gazinin fiyatları ne kadar?

Yok canım tampona gerek duymamış. Koymadı.
Kanama bile olmadı ameliyat sonrasında

Merhabalar,
Ben yaklaşık 4 ay önce Hıfzı Velidedeoğluna ameliyat oldum. Ameliyatta narkozun yerine başka bir yöntem kullanıyorlar. Ameliyat sonrası kendine gelme süren daha kısa ve sağlıklı oluyor. Bana tamponda koymadılar.
Çok şükür şimdi gayet sağlıklı nefes alabiliyorum. İnternetten bir araştır ve muayene ol derim ben.
Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. kapalı teknik uyguluyor.

bende ankarada oğuz kılıç a ameliyat oldum ameliyattan çıktım hiç bşi anlamadım çok rahat geçti sadece 2.gün zordu 3.gün tamponlar çıkınca ohh dedim herşey çok rahat oldu tamponlarda silikon zaten acısız çıktı ..h,ç kimse ameliyat oldugumu bile anlamadı dışardan..umarım yardımcı olmuştur..

mrb. oğuz beyi başarılı bir doktor olarak duydum.siz nasıl memnunmusunuz burnunuzdan?bende oğuz beye ameliyat olmayI düşünüyorum.birde kapalımı açık tekniklemi ameliyat oldunuz?fiyat konusunda bilgi verirseniz ÇOK sevinirim.

devlet hastahanesinde olupta sonucun güzel olduğunu söyleyenlere imeniyorum açıkcası , çok daha ekonomik ama ben cesaret edemiyorum :(

Kızlar ben Ankarada Doç. Dr. Gürcan ASLAN'a bugün burun ucu ameliyatı oldum. Şu anda kapalı ama çok az bir kısmı belli ve kız kardeşim mükemmel göründüğünü söylüyo ve doktorum çok tatlı ve çok ilgiliydi. Fiyatı merak edenler için burnumu gördü ve 1500tlye yapacağını söyledi. Tanıdık olduğu için indirim yaptı ve 1000tlye ameliyat etti. Ameliyat 1.5 saat sürdü ve lokalle yapıdı doktorum çok rahatlattı beni ameliyat sırasında çok memnun kaldım. açılınca fotoğrafları paylaşıcam. Bilgi almak isteyen yazsın yardımcı olurum :)

Merhabalar,
Ben yaklaşık 4 ay önce Hıfzı Velidedeoğluna ameliyat oldum. Ameliyatta narkozun yerine başka bir yöntem kullanıyorlar. Ameliyat sonrası kendine gelme süren daha kısa ve sağlıklı oluyor. Bana tamponda koymadılar.
Çok şükür şimdi gayet sağlıklı nefes alabiliyorum. İnternetten bir araştır ve muayene ol derim ben.
Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. kapalı teknik uyguluyor.

acaba estetıkmı yoksa saglık proplemıylemı oldunuz düzeltme yapıldımı bende nefes alma proplemı var aynı zamandada düzeltme yaptıracam devlete olacam doktorum tampon koymayacanı söyledı burnum etlı burun oldugu ıcın cok fazla bı degışıklık olmayacanı bıraz ucunu toparlayacanı falan söyledı etlı burunlarda 11 de 6 gıbı bı basarı şansı oldugunu söylüyo nısanın 8 amalıyat gunu aldım yalnız kararsız kaldım bılgılı arkadasların tecrubelerıyle bınebzede olsa fıkır verıp aydınlatmaya calışırsa sevınırım

Kızlar ben Ankarada Doç. Dr. Gürcan ASLAN'a bugün burun ucu ameliyatı oldum. Şu anda kapalı ama çok az bir kısmı belli ve kız kardeşim mükemmel göründüğünü söylüyo ve doktorum çok tatlı ve çok ilgiliydi. Fiyatı merak edenler için burnumu gördü ve 1500tlye yapacağını söyledi. Tanıdık olduğu için indirim yaptı ve 1000tlye ameliyat etti. Ameliyat 1.5 saat sürdü ve lokalle yapıdı doktorum çok rahatlattı beni ameliyat sırasında çok memnun kaldım. açılınca fotoğrafları paylaşıcam. Bilgi almak isteyen yazsın yardımcı olurum :)

cnm bende bu dr u düşünüyorum. özelden bilgi verebilirmisin. nerde yapıyo ameliyatı?

kızlar ankarada burun estetiği olmak isteyenlere tavsiyem prof dr fikret ileri ben bir ay önce ameliyat oldum ve sonuçtan memnunum nefes alma sorunum çözüldü ve kendiside bana göre çok iyi bir doktor ben herşeyi ona bıraktım çünkü ben arkadaşımın vasıtasıyla gitmiştim ve onunda burnu harikaydı 5 sene olmuştu ve burnunda hiç bir problem yaşamaıştı bende karar verip fikret hocaya oldum iyikide olmuşum hakketten süper benim için çok doğal burunlar yapıyor abartısız en kısa zamanda da fotoğraf yüklüyeceğim benim tercihimi yazdım size tabiki herşeyden önce kendiniz karar vereceksiniz size tavsiyem güvendiğiniz doktorlar bulmak ve iyi araştırmak bu arada benim ilk ameliyatım inşaallah bundan sonra bir sorun çıkmaz ama en güzelide harika nefes alıyorum

Gizant fiyat cok uygunmus nerede amwliyat oldun hangi hastanw ve muayenwsini nerede yapiyor doktor. Benimde burun ucum cok problemli. Simdiye kadar neeeye gitiysem 4 binden asagi fiyat veren olmadi. Fiyat cok iyimis. Resimlerini bekliyoruz. Daha onceki ameliyatlarini filan gormusmuydun doktorun

ankarada gazi hastanesini hic önermem kızlar özellikle kemal fındıkcıoglunu
malesef ankda pek adı duyulmus doktor yok

canım merhaba, ben de 3 ay önce Kemal fındıkçıoğlu na oldum hiç memnun değilim, depresyondayım resmen, yalnız değilmişim meğer, senin nasıl bir sıkıntı var bilgi verebilir misin?

canım merhaba, ben de 3 ay önce Kemal fındıkçıoğlu na oldum hiç memnun değilim, depresyondayım resmen, yalnız değilmişim meğer, senin nasıl bir sıkıntı var bilgi verebilir misin?

tatlım keske olmasaydın sadece biz deiliz emin ol bnm dönemimde ona ameliyat olan 5 kişi filan hic memnun kalmadı bnm 1 sene oldu hatta gecti ama hic memnun deilim mecburen revizyona kaldım. iki profil aynı deil bi yerde kalıcı sislık var daha dogurusu bi tarafa daha cok kıkırdak koymus, kemeri iyi törpülememiş, nefes problemim var en önemlisi kıkırdagı ii dikmediği için kıkırdak cıktı, burun ucum daha büyük kaldı yani sacma sapan bi ameliyatta kesinlikle estetik ameliyatı gbi deil sonuc senin sıkıntıların neler peki
burdan uyarıyorum gercekten kemal fındıkcıogluna olmayın pişman olursunuz

tatlım keske olmasaydın sadece biz deiliz emin ol bnm dönemimde ona ameliyat olan 5 kişi filan hic memnun kalmadı bnm 1 sene oldu hatta gecti ama hic memnun deilim mecburen revizyona kaldım. iki profil aynı deil bi yerde kalıcı sislık var daha dogurusu bi tarafa daha cok kıkırdak koymus, kemeri iyi törpülememiş, nefes problemim var en önemlisi kıkırdagı ii dikmediği için kıkırdak cıktı, burun ucum daha büyük kaldı yani sacma sapan bi ameliyatta kesinlikle estetik ameliyatı gbi deil sonuc senin sıkıntıların neler peki
burdan uyarıyorum gercekten kemal fındıkcıogluna olmayın pişman olursunuz

İnanılır gibi değil canım ya şoklardayım şu an :(((( benim burnumu asistanıyla birlikte yapmışlar, ben de daha çok asistanına emanet etmiş diye kızıyordum, o yapsa daha iyi olur diye düşünüyodum çünkü ameliyat olmadan önce devlet hastanesinde olmak istediğim için özel hocalara bakmadan direk onun ismine rastlamıştım, bu forumda memnun kalanlar da var sanırım onların yorumlarına istinaden gitmiştim, bir de 3. yüz nakli ameliyatını yapan ekipte diye aldandım başarılı bir doktordur diye :((((( ne alaka bilmiyorum gerçi şu an, burun ayrı bir uzmanlık alanı gerçekten çok acı bir deneyimle anlamış oldum ne yazık ki :((( burnunun tarifi tam tamına benimkini anlatıyor biliyor musun, buna şok oldum resmen, ben burnumdan memnundum aslında daha önce ameliyat oldum çünkü görüntüsü gayet iyiydi ama sola yatıktı nefesimi engelliyordu sadece orta kemiği düzeltsinler diye gittim, ama sonuç beni resmen çökertti. Burnumun en sevdiğim tarafını gereksiz yere kıkırdakla doldurmuş, burun ucumu normalin üstünde büyütmüş ve kıkırdaklar fışkırıyor, dikişler hiç düzgün değil, kemiğim hiç ellenmediği için nefesim de açılmadı, tam anlamıyla estetik burnumu bozma operasyonu oldu :((((((( Ayrıca kulağımın arkasından kıkırdak alındığı için kulağımda yara var, iz çok belli olmuyor ama hissizlik var bu da beni deli ediyor, gerçekten gerekli olsaydı düzgün bir sonuç çıksaydı dert etmezdim.
Ameliyattan önce kemik eğriliği için ameliyat olcam dedim herkese, onlar hiç fark etmiyolardı eğri olduğunu sana öyle geliyo gayet güzel burnun diyolardı ama mecburen olmak zorundaydım, şimdi ise e burnun şimdi eğri görünüyor diyolar, simetrisini iyice bozmuşlar :((( yani napmaya çalıştıklarını hiç anlamadım, bariz bir hata var çok canım sıkkın o yüzden :(
Keşke bu yorumları daha önce görseydim de böyle bir hataya düşmeseydim ona yanıyorum niye iyice araştırmadım diye . Sana da çok geçmiş olsun canım en azından gerekli süreyi atlatmışsın inş doğru doktoru bulursun, ben daha bu halde 3 ay daha beklemek zorundayım bu beni çok üzüyor zaman hiç geçmiyo sanki, insanların sen burnuna naptın ne güzel burnun vardı demesi katlanılmaz bir durum, estetik delisi bir insan değilim ama uğradığım haksızlık beni depresyona sokuyo şu an :(

Back