Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok mu lütfen yardımcı olalım birbirimizeArkadaşlar merhaba Ankara’da herhangi bir devlet hastanesinde burun estetiği olup memnun olan ben doktordan da çıkardığı işlemden de çok memnun kaldım tavsiye ederim diyen var mı. Doktor önerisine ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
Araştırdığım önerilen kim varsa özele gitmiş şuan halihazırda devlette görev yapan doktorlardan hiç öneri paylaşımı göremedim maalesef :/ben de arıyorum. yazan yok gibi araştırıp konulardan buraya yazalım
Devlette işin ehline gelmek zor oluyor resimde göstermiyorlar bazılarının instagram hesabı bile olmuyor o yüzden işlemleri göremiyoruz ama bence devlet hastanesine gitmeyin devlette burun estetiği olmuş biri olarak söylüyorum çok pişmanım ben hemde cokAraştırdığım önerilen kim varsa özele gitmiş şuan halihazırda devlette görev yapan doktorlardan hiç öneri paylaşımı göremedim maalesef :/
Hangi hastanede oldunuzDevlette işin ehline gelmek zor oluyor resimde göstermiyorlar bazılarının instagram hesabı bile olmuyor o yüzden işlemleri göremiyoruz ama bence devlet hastanesine gitmeyin devlette burun estetiği olmuş biri olarak söylüyorum çok pişmanım ben hemde cok
Teşekkürler bakacağım siz görüşmeye gittiniz mi kendisiyleBende düşünüyorum.
Prof. Dr. Mehmet Düzlü gazi hastanesinde bi araştırın .
Görüşürseniz benide bilgilendirir misiniz rica etsemBen gittim ama , 27 martta randevu açılacakmış. Yarın instagram"dan ulaşmaya çalışacağım
TabikiGörüşürseniz benide bilgilendirir misiniz rica etsem