• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da burun estetiği için doktor önerisi

Revizyon ameliyatlarinda Eren Tastan cok iyidir.Benim ilk ameliyatimdi ama kendisi daha cok revizyonlarla duyurmus adini.arastir istersen netten.Gorusmeye de gidebilirsin sana revizyon ameliyatlariyla ilgili calismalarini gosterir.Herzaman dua ediyorum kendisine

Benim konuma bir göz atın derim ayrıntıyla YaZdım burdan da sonucumu paylaşayım şuan gerçekten de mutluyum darısı başınıza Buarada Pasaklı halimin kusuruna bakmayın henüz beşinci günüm duş alamadım atelim terden erken çıktı

Eklentiler

• IMG_2949.JPG
    IMG_2949.JPG
    43,5 KB · Görüntüleme: 277
  • IMG_2955.JPG
    IMG_2955.JPG
    40,5 KB · Görüntüleme: 214
  • IMG_3190.JPG
    IMG_3190.JPG
    48,5 KB · Görüntüleme: 749
  • IMG_3192.JPG
    IMG_3192.JPG
    40,7 KB · Görüntüleme: 556
Benim konuma bir göz atın derim ayrıntıyla YaZdım burdan da sonucumu paylaşayım şuan gerçekten de mutluyum darısı başınıza Buarada Pasaklı halimin kusuruna bakmayın henüz beşinci günüm duş alamadım atelim terden erken çıktı
Güle güle kullan canım güzel olmus doktorun kimdi? Ve ne kadar ödedin?

Güle güle kullan canım güzel olmus doktorun kimdi? Ve ne kadar ödedin?
Teşekkür ederim arkadaşım Adnan Fuat büyüklü yaptı altı küsür ödedim(tanıdık fiyatı) Hocamın eline sağlık bende memnunum kısa dönem sonucundan. Uzun dönemi de bildireceğim ama uzun dönem içinde birçok kbb hekimi mutlu olursun dedi. Herkese başarılı ameliyatlar diliyorum. Buarada başkent Hastanesi liste fiyatlarını telefonla da bilgi alabiliyorsunuz

Back