• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA DA BANA YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ VARMI? :(

Canim Oncelikle Allah bagislasin evladini.simdi burda herkesin dikkatini cekecek belki ama gercekten annem var benim.kendisi ev hanimi 30 yillik evli.3 cocuk buyuttu.evin her halinden anlar.ben ozel mesaj atamiyorum yeni uye oldugum icin ama siz bana ozelden ulasirsaniz eger telefon ya da mail adresi olarak iletisime gecebilriiz diye dusunuyorum.

Canim Oncelikle Allah bagislasin evladini.simdi burda herkesin dikkatini cekecek belki ama gercekten annem var benim.kendisi ev hanimi 30 yillik evli.3 cocuk buyuttu.evin her halinden anlar.ben ozel mesaj atamiyorum yeni uye oldugum icin ama siz bana ozelden ulasirsaniz eger telefon ya da mail adresi olarak iletisime gecebilriiz diye dusunuyorum.
özelden yazdım inşallah uyar bize

Bahsettiğim bayan da hem şirkete bağlı hem bireysel çalışıyor bilmiyorum ben çok ama çok memnun kaldım ve kendisini 3 yıldan fazladır tanıyorum temizliğe yeni başlamış konu sahibi inşallah anlaşır bana da dua edersiniz

Back
X