- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 854
-
- Konu Sahibi eylul7158eylul
Canım özge metinle merve metin farklılar mı eşim de bilgi almışta özge metinden almış
Hanımlar nasıl gidiyor hamilelik? :)
Gecmiyor valla zaman... Senin nasil gidiyor?
doğru diyorsun geçmiyor zaman artıkHavalardan mıdır yoksa son zamanlara girdim ondan mıdır endişe,korku,merak,heyecan hepsi karışık bakalım.
Ben cuma günü dr a gittim 32+4 te 1900 gr dı. 1800 gr üstü normal dedi doktorum.arkadaşlar 32 haftalık bebeginiz kaç kilo
31+2 2000 gr.arkadaşlar 32 haftalık bebeginiz kaç kilo
Her ikisinin de etkisi var :) hazirliklarin bitti mi?
arkadaşlar 32 haftalık bebeginiz kaç kilo
32 haftada 2.200duarkadaşlar 32 haftalık bebeginiz kaç kilo
Bizimki de henüz belli değil yani Bebekte ve suyunda şu ana kadar herşey normalse son ana kadar net birşey söylemiyor doktorlar.Kizlar dogum sekilleriniz belli oldu mu bana net bir sey demediler halen
Kizlar dogum sekilleriniz belli oldu mu bana net bir sey demediler halen
Benim de hala belli değil ve bu belirsizlik beni çok geriyo :/ Doğum yaklaştıkça sezeryana daha sıcak bakmaya başlıyorum ve etrafımda sezeryan doğum yapanların %95 i iyi ki sezeryan yapmışım diyo. Ama tabi bi taraftan da her şeyin doğal olanının makbul olacağını da düşünüyorum. Kafam çok karışık yani
Canim benim gonlumden normal dogum geciyor ama bebegimin lafasi haftasindan 3 4 hafta onde gittigi icin normal dogum zor olabilor acilmaya gore olmadi sezeryana aloriz diyolarBenim doktorum herşey yolundaysa keyfin ne isterse o olur dedi. Dogum sekline karar verebiliyor musuz. Tup bebek diye belki oyle demistir gerci henuz cok erken mi bizim icin bilemedi m hic belli olmuyor bu işler. Senin gonlunden gecen ne ?
Normal doguranlar en guzeli mormal dogum diyor sezeryan olanlar iyi ki sezeryan olmusum diyor. Arkadasim hem sezeryan hem normal dogurdu yorumu insanlar normal dogurmak varken niye sezeryani seciyolar anlamiyorum cok igrenc sezeryan diye bir yorum yapti. Igrenci dogum sonrasi zorlanmasindan mi yoksa sezeryan aninda hissettigi duygulardan dolayimi dedi bilemiyorumBenim de hala belli değil ve bu belirsizlik beni çok geriyo :/ Doğum yaklaştıkça sezeryana daha sıcak bakmaya başlıyorum ve etrafımda sezeryan doğum yapanların %95 i iyi ki sezeryan yapmışım diyo. Ama tabi bi taraftan da her şeyin doğal olanının makbul olacağını da düşünüyorum. Kafam çok karışık yani