- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
-
- Konu Sahibi eylul7158eylul
urbanı ben de begenmiştim tek dezavantajı agırlığıydı, onun dışında diğer tüm özellikleri vardıBir araştırayım o ürünlere de chicco Urban hoşuma gitti kriterlerim yaklaşık olarak belli Türk malı almayın diye bana da söylediler inşallah bizde bir an önce seçip alırız internette beğeniyorum aslında sonra mağazada çeşit artınca kafam karışıyor Çok teşekkür ederim öneriler için
Merhaba, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ancak şuna takıldım. Benim bildiğim doğumhanede o tutsulu odada yani hem sancı hem doğum gerçekleştiriliyor sanıyordum. En son odamıza çıkıyoruz diye biliyorum. Emin misiniz o konuda?Merhaba, bende ümit beye gidiyorum. Çok şükür bende çok memnunum. Doğum paketi satın aldım.
Ödemeleri yapmadan önce gezdim ben hastaneyi. İlk başta acayip cezbetti beni sonra bir arkadaşım doğum yaptı. Yanına girdim. O cezbeden şeylerin acı çekerken bir anlamı yokmuş onu anladım :)
Canım ilk önce doğum için geldiğinde acilden giriş yapıyorsun ve seni odana alıyorlar. Odalar standart otel odası gibi. Temiz ve ferah. Hastane temizliğe çok önem veriyor. Arkadaşım doğum yapacagı zaman sürekli çarşaflar değiştirildi. ( Doğum öncesive sonrası) Kişi sancıyı burda bir güzel çekiyor. Aile yakını vs bu odaya girebiliyor. Doğumdan sonra da bu odaya geliyoruz ztn.
Normal doğum olacaksa aşağı katlarda doğum odasına alınıyorsun. Sana özel yine. İki bölmeli. TV den Müzik Çalardan tut da tütsü hizmetine kadar sunuyorlar. Ama sancı çekerken inan umrunda olmaz :) Normal doğumsa burda tüm işin bitiyor. Kesinlikle ameliyathane ortamı değil yine otel ortamı gibi. Bebeğin doğunca yan odasında ölç tart temizle yapıyorlar. Eğer normal doğum olmazsa sezeryan için direk ameliyathaneye alıyorlar. Yarım saat sonra da odana gidiyorsun
Merhabalar Tüp bebek denemesiyle bugun hamile oldugumu ögrendim..Ama takibimi hangi dr da yaptirayim bilmiyorum..Alaninda iyi doktor önerebilir misiniz??Devlet özel farketmez Eryamanda oturuyorum simdilik aklimda turgut özal koru hast.meltem aksu ve yenimahalle devlet hastanesi var..tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ancak şuna takıldım. Benim bildiğim doğumhanede o tutsulu odada yani hem sancı hem doğum gerçekleştiriliyor sanıyordum. En son odamıza çıkıyoruz diye biliyorum. Emin misiniz o konuda?
Doğrudur. Çok ilginç. Sancı odaları dolu muydu acaba. 10 cm açıklıkla ordan oraya savrulmak hoş olmamıştır. Bana da en çok sancı çektiğin odada doğum yapma fikri hoş gelmişti oysaArkadasim tüm sanciyi kendi odasinda yasadi sonra acilma 10 cm olunca tutsulu odaya aldilar orda da sanci cekti sonra bebek gelmeyince ameliyathaneye sezeryana aldilar. En son ilk geldigi ve ziyaretci kabul edilen odaya geri döndü. Boyle oldu valla cnm.
Doğrudur. Çok ilginç. Sancı odaları dolu muydu acaba. 10 cm açıklıkla ordan oraya savrulmak hoş olmamıştır. Bana da en çok sancı çektiğin odada doğum yapma fikri hoş gelmişti oysa
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bir de biz atlatsaydık. Yavaş yavaş streslenmeye başladım sanırımCanim pazar gunuydu ve hastanede toplam 4 dogum vardi yani sanci odalari boştu. Gidince yine sorarim ben belki pazar diye öyle olmustur. 7 cm aciktan sonra asagi dogum odasina aldilar 10 cm i orda gördü k ama bebek dogmadi mecbur sez. Oldu
30. Haftalardan sonra stresslenmek normal cnm biz hazirliklarimizi yapalim ve beklemeye baslayalim. Zamanında gelsin saglikli olsun bebeklerimiz insallah. Bizim tup bebek ilk gunden beri tedirginiz ama bu tedirginlige rağmen ben rahatim. Hersey guzel olacak ve bebegim ruhen bedenen ve zihnen saglikli olacak bunu biliyor ve enerjimi hep bu yönde gonderiyorum.Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bir de biz atlatsaydık. Yavaş yavaş streslenmeye başladım sanırım
Merhaba canım bende koru da paket aldım ama içeriğini çok didiklememiştim yatış bölümünden tekra öğrenmeyi düşünüyorum ama bu senin paket standart paket miydi bi üstü filan mı? Standart paketse odayı süslüyolar mı içinde şerbet ikramı filan var mıydı bi de diyetisyen psikolog gibi muayeneler vardı sanırım birer defa ücretsiz onları net biliyo musun hangi muayeneler vardı pakette ne zaman kullanabiliyorDuk çok soru sordum galiba :)) ama fikrin varsa aydınlatırsan sevinirim30. Haftalardan sonra stresslenmek normal cnm biz hazirliklarimizi yapalim ve beklemeye baslayalim. Zamanında gelsin saglikli olsun bebeklerimiz insallah. Bizim tup bebek ilk gunden beri tedirginiz ama bu tedirginlige rağmen ben rahatim. Hersey guzel olacak ve bebegim ruhen bedenen ve zihnen saglikli olacak bunu biliyor ve enerjimi hep bu yönde gonderiyorum.
Haber izlemiyorum , can sıkıcı seyler anlatanlara kulak ceviriyorum gormek istemediğim seylerde kafami baska yone aliyorum. Etkileniyorum cunku hemencecik. Ruyalarima giriyor. O yuzden tum olumsuzluklardan olabildigince uzagim. Ben hamile halinca işi biraktim bi tek o beni bunaltti manevi ve maddi olarak. Ev hnmligini beceremedim :)
Aralik sonunda insallah saglikla gelecek sipam onu cok ozluyorum. Allahim acilarini gostermesin bizlere anali babali saglikla bagislasin insallah
Merhaba canım bende koru da paket aldım ama içeriğini çok didiklememiştim yatış bölümünden tekra öğrenmeyi düşünüyorum ama bu senin paket standart paket miydi bi üstü filan mı? Standart paketse odayı süslüyolar mı içinde şerbet ikramı filan var mıydı bi de diyetisyen psikolog gibi muayeneler vardı sanırım birer defa ücretsiz onları net biliyo musun hangi muayeneler vardı pakette ne zaman kullanabiliyorDuk çok soru sordum galiba :)) ama fikrin varsa aydınlatırsan sevinirim
Ben eğitimlere katıldım canım çok yararlı oluyor ahmet özek e gidiyorum memnunum doktorumdan inş doğum da güzel geçer :)Merhaba , bebeğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Standart paket olmalı. 8. haftada kontrollere başladık 5500 TL verdik. Yıl içinde emzirme eğitimi falan oluyor onlar tamamen ücretsiz. mesaj geliyordur. bana çok mesaj geldi ama hiç birine katılmadım. %20 çocuk için indirim var. Doğum sonrası muayeneler için ama ben koru da devam etmeyeceğim çünkü %20 indirimli olmasına rağmen 210 lira aldılar arkadaşımdan ve hiç memnun kalmadılar. Birer defa ücretsiz olanda senin saydıkların sanırım başka anımsayamadım. Canım süsleme yapmıyorlar sadece kapıya hoşgeldin bebek asıyorlar. Lohusa şerbeti de galiba 1 veya 2 şişe veriyorlar. Yine arkadaştan bildiğim böyle. İstediğin kdr sorabilirsin :) Kime takip ettiriyorsun bebeğini?
Ben eğitimlere katıldım canım çok yararlı oluyor ahmet özek e gidiyorum memnunum doktorumdan inş doğum da güzel geçer :)
Evet canım normal düşünüyorum inş öyle olur şimdilik doktorum normal yapabilirsin bi sakınca yok dedi inş süreç böyle devam eder canım sen ne düşünüyorsun?Ahmet bey sincan korudayken benim de hsg filmimi çekmişti çok sakin biri bende sevmiştim. İnşallah .. Doğum nasıl olacak bebeğimiz nasıl olacak bende çok merak ediyorum. Normal doğum mu düşünüyorsun
Evet canım normal düşünüyorum inş öyle olur şimdilik doktorum normal yapabilirsin bi sakınca yok dedi inş süreç böyle devam eder canım sen ne düşünüyorsun?
Canım seni çok iyi anlıyorum doktorun çok tecrübeli bir doktora benziyor bence onla işbirliği içinde olursan bebeğin en sağlıklı şekilde gelicektir hiç korkma anlaştığın kişiler hastahane nin fotoğrafçısı mı ne kadar ödedin canım kamera çekimi filan var mı sadece doğum sonrası fotosu yine neler sordum bi anda :))Uffff bu konu bende cozulemeyen bir bulmaca gibi :) normal dogum yapanlari dinleyince normal olsun diyorum ama sohbetin bitmesi ile yok yok sezeryan olsun bebek zarar gormesin riske atmayalim diyorum. Umit hoca nasil istersen öyle yapariz sartlar elverdigince diyor. Bizim bidik tüp bebek teyzesi. 5 yil tedavi gördüm o yuzden bir dogum korkum olustu. Nasil olacak hic bilmiyorum. Allahim hayirlisini nasip etsin insallah. Normal dogum olursa galiba planlanan sez. Tarihinden önce su falan gelir gelmisken denesek mi deriz? Bu da baska soru kafamda. Bu arada dogum fotocu olarak da merve metinle anlastim onun resimlerini daha çok begendim
Canım seni çok iyi anlıyorum doktorun çok tecrübeli bir doktora benziyor bence onla işbirliği içinde olursan bebeğin en sağlıklı şekilde gelicektir hiç korkma anlaştığın kişiler hastahane nin fotoğrafçısı mı ne kadar ödedin canım kamera çekimi filan var mı sadece doğum sonrası fotosu yine neler sordum bi anda :))
Canım özge metinle merve metin farklılar mı eşim de bilgi almışta özge metinden almışCanim hastanenin anlasmali fotocusu. Ben sadece ilk dogum cekimi istedim 300 lira. Bana fiyat detayli mail attilar ozelden mailini paylasirsan fw edeyim
Günaydınlar. Bana da mail atarsanız çok sevinirim. Özelden atıyorum mail adresimi.Canim hastanenin anlasmali fotocusu. Ben sadece ilk dogum cekimi istedim 300 lira. Bana fiyat detayli mail attilar ozelden mailini paylasirsan fw edeyim