- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
-
- Konu Sahibi eylul7158eylul
Kızlar merhaba cukurambar koruda doğum yapan var mi ücretleri ne kadar hastane personel nasıl bilen var mi
Haftaya pazar ben yapacağım kismetse. Daha once arkadasim dogum yapti ama o da ben de paket satin aldik. 5500 odedik herşey dahil doktorundanda personelindende memnunuz cok şükür
tesekkurler canim... darisi sizlere :) kendi sancim olmadi... suni sanci verdiler 5 saat ama acilma 2cmde kalinca, bebegimin de basi kanalda takilinca spinal sezaryen oldum...
Benim hikayemde seninkiyle aynı oldu canım21 aralık günü spinal sezeryan ile doğum yaptım. 19 aralık akşamı sancım başladı iki günlük sancı artı suni sancı ve en sonunda bebeğin suyunu patlatmak suretiyle bekledik ama yinede açılmam 1 cm yi geçmedi ve bebeğin başı doktorun istediği pozisyonda olmadı hiç. aşağıda kanalda fakat yan dönmüş vaziyetteydi,zaten bu yüzden açılma olmamış o kadar gün sancı çekmeme rağmen. son dk sezeryana alındım artık bebekte yorulunca. Hayırlısı ne diyelim. Çok şükür ameliyet dikişlerimin ağrısı geçti bebeğime alıştım,30 günlük olduk bile şimdi kırkımızı bekliyoruz :)
aminn inş canım,tüm bebişlerimiz sağlıkla büyüsün:)hayirlisi buymus demekkk:) canim saglicakla buyusun bebisin...
Canım geç yürüyen çocuklar da var, doktor bir buçuk yaşına kadar beklemeyi düşünmüştür zannımca. Daha da yürümezse gereken tetkikleri isteyecektir.Selam kızlar
Benim 9Aralık 2015 de doğması gereken kızım 20 kasımda doğmuştu
Şu an bazı sıkıntılarımız var hala ayağa kalkamıyor. Uzunca zamandır poposunun üzerinde geziyor. Doktor gerilik olduğunu söyledi ama başka hiç birşey yapmadı bekleyelim dedi. Sizinkiler ne durumda cevaplarınız benim için çok önemli etrafımda çok ayranı yok karşılaştırabileceğim ve ilk çocuğum