- 19 Ağustos 2015
- 44
- 17
- 36
-
- Konu Sahibi eylul7158eylul
Evet oglak ozelliklerini daha cok sevdim ben de medical park dogum icin ne kadar ucret itiyor doktorun kim canim
Merak etme canım şu son haftalar hem yavaş hem de hızlı geçiyor ben de anlamadım :S İnş sen de hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini :) Bu arada göğüs uçların neden yanıyor bilmiyorum ama bişey sürüyor musun şimdiden? Ben doktorun yazdığı bir kremi sürüyorum ara ara ki emzirirken yara vs. olmasın diye. Ayrıca evet artık deliksiz uyku yok bizde de,ön hazırlık işte,uykusuzluk neyse de sırt üstü ve yüz üstü yatamamak beni deli ediyor :S Aslına bakarsan ben de doğum tarihinin gerçekte farklı kimlikte farklı olması durumunu hiç sevmem,ama eşim ısrarlı bu konuda ileride çok büyük avantajı oluyormuş o zaman da diyecek birşey kalmıyor bana,hayırlısı...
Evet oglak ozelliklerini daha cok sevdim ben de medical park dogum icin ne kadar ucret itiyor doktorun kim canim
doğum için sezeryan ya da normal farketmez 2.775 tl vericez. Doktorum da en başından beri Banu hanımdı.
Kimi ozellik tutuyo kimisi tutmuyo. Yay uxin asi ozgurlugune duskun diyor meselahiç burç özelliklerine bakmadım ben nedense ya :)
Canim banu hanim gitti diyolardi gitmedi midoğum için sezeryan ya da normal farketmez 2.775 tl vericez. Doktorum da en başından beri Banu hanımdı.
Canim banu hanim gitti diyolardi gitmedi mi
normal doğum olursa ve epidural olursa + ücret ne istiyorlar? Ben koru da doğum yapacagım kısmetse epidural e +450 TL istediler
canım krem kullanıyorum ama pek faydası olmadı. Yarın kontrolde başka bir krem önerin diyeceğimbakalım. ben hala sırt üstü yatabiliyorum bebek için çok sağlıklı değilmiş sanırım ama uyanınca kendimi öyle buluyorum yapacak pek birşeyim yok. Sola yatma konusunda da benim doktorum hiç ısrarcı değil sağ sol fark etmez diyor. Erkek çocuklar için geçmişte askerlik sebebi ile önemliymiş ama şuan yaş değil ay hesabı yapılıyor. 25 Aralıga kadar doğarsa sorun yok ama sonrasında dogarsa bizim de kafamız karışacak.
sağ sol evet çok farketmez ama yinede sol daha iyi derler. Ama özellikle son aylarda sırt üstü çok zararlı diye biliyorum canım bebeğin gelişimi açısından da. arkana yanına bi yastık falan mı koysan napsan :)
ben hala doğurmadım kızlar :) sizde durum nedir?
tam olarak nasıl bir zararı var canım?
Takvime göre 3 günün daha var :) Eli kulağındadır annesi gelir kuzun. Ben dün çatı muayenesi oldum dar dedi. Cumartesi günü sez mi normal mi olacak onu netleştireceğiz. Sen normali bekliyorsun değil mi. Doktorun su güne kdr gelmezse alırız dediği bir zaman var mı. Bebeğinin boyu kilosu nasıl canım?
az önce doktordan geldim canım :) şimdilik normal görünüyor herşey ama hala açılma yokmuş bende ona üzüldümsancılarım var ara ara ama açılma yok dedi. pazartesi tekrar gidicez bakıcak.şimdilik suyu iyi bebeğin,bizim için önemli olan o dedi,suyu azalırsa risk olur dedi. önümüzdeki hafta sonuna kadar bekliycez kontrollü bir şekilde yani 41.haftaya kadar,olmadı suni sancıyla gelicek bebeğim ama ben inş normal şekilde gelsin istiyorum Tabiki herşeyin hayırlısı. Bugünkü kontrolde 51 cm boyu,3.400 de kilosu çıktı bebişin :)
canım sık sık kontrole git bebeğin istediğinde gelecek. Vakti saati gelince merhaba diyecek sana :) Doğana kadar 3600 olur kilosu maşallah çok güzel. 40. haftada suni sancı verseler ne olur ki? Gerçi ha 40 ha 41 fark etmez annesi. Bizim bakalım nasıl olacak çatı dar dedi geçtiler
ben 8 gün once dogum yaptim... cok tatli bi oglusum oldu...darisi sizlere insallah kizlar... 5 sa suni sancinin ardindan acilma olmadigi icin spinal sezaryene alindim... dikislerim brz zorluo baska da bi sikayetim yok... :)
Canım öncelikle hayırlı,uğurlu olsun inşallah,çok geçmiş olsun ve Rabbim hayırlı bir ömür versin oğluna :)
Tam olarak kaç haftalıkken oldu doğum ve kendi sancılarınla mı gittin hastaneye?