ANKARA da 2015 aralık anneleri

Normal doguranlar en guzeli mormal dogum diyor sezeryan olanlar iyi ki sezeryan olmusum diyor. Arkadasim hem sezeryan hem normal dogurdu yorumu insanlar normal dogurmak varken niye sezeryani seciyolar anlamiyorum cok igrenc sezeryan diye bir yorum yapti. Igrenci dogum sonrasi zorlanmasindan mi yoksa sezeryan aninda hissettigi duygulardan dolayimi dedi bilemiyorum

Al işte insan ne düşünceğini bilemiyo. En iyisi doktorlarımızı ve kendi içimizden geçeni dinlemek.

Kizlar dogum sekilleriniz belli oldu mu bana net bir sey demediler halen

en son ki muayenede herşey normal görünüyor,çok kiloda almadın bundan sonrasını normal doğum yapacakmışsın gibi konuşabiliriz dedi doktor. Benim istediğimde buydu zaten.İnşallah son dakika bir aksilik olmazda normal doğumu yaparım kolay bir şekilde.

Canim benim gonlumden normal dogum geciyor ama bebegimin lafasi haftasindan 3 4 hafta onde gittigi icin normal dogum zor olabilor acilmaya gore olmadi sezeryana aloriz diyolar

Canim bebeğin kafasi ztn her durumda büyük. Onden gidiyor olayina da ben pek inanmiyorum cevremde bir kaç kisiye kafasi buyuk dediler hatta korkuttular kuzular normal guzel bebek dogdu. Tabiki riske atmamak gerek en ufak bir durumda ben direk sezeryan derim. Haftaya cuma kontrolde sorcam bakalim ne diyecek

Canim bebeğin kafasi ztn her durumda büyük. Onden gidiyor olayina da ben pek inanmiyorum cevremde bir kaç kisiye kafasi buyuk dediler hatta korkuttular kuzular normal guzel bebek dogdu. Tabiki riske atmamak gerek en ufak bir durumda ben direk sezeryan derim. Haftaya cuma kontrolde sorcam bakalim ne diyecek
Evet canim ya bir kac arkadasimada buyuk demisler ama bebekleri ole biyik kafali dogmamis. Hayorlisi neyse hakkimizda o olsun normal sezeryan artik hangisiyse. Aenin bebisin normal gidiyor degil mi kafa olcusu. Benim hc normal cikiyo bpd buyuk cikiyo haftasina gore

Evet canim ya bir kac arkadasimada buyuk demisler ama bebekleri ole biyik kafali dogmamis. Hayorlisi neyse hakkimizda o olsun normal sezeryan artik hangisiyse. Aenin bebisin normal gidiyor degil mi kafa olcusu. Benim hc normal cikiyo bpd buyuk cikiyo haftasina gore

Canim benim doktorum bay normal.. Herseye normal diyor daha sundada sorun var dedigi birsey olmadi. Kan falan da almıyor demirim magnezyumum falan yeterli mi onu bile bilmiyorum. Bebegim her kontrolde bir hafta ilerde gidiyor ama tum beden mi kafa mi bilmiyorum. Acikcasi kafasi desede pek dusunmem. İkili testi falanda sormadim ben nedir ne degildir diye. Eşim e cok merak ediyorsan sen takip et dedim gectim.

Birde canim devlette hemen sezeryana almazlar oncelikleri normal dogumdur. Kafana takiliyorsa bir.polikinlikte değerlerine baktir bebisinin

Birde canim devlette hemen sezeryana almazlar oncelikleri normal dogumdur. Kafana takiliyorsa bir.polikinlikte değerlerine baktir bebisinin
Baktirdim canim orda da onde gidiyo dediler ama beyi ici uapilari normalmis Allah ima bin sukur. Bilmemek en guzeli ya bilince insan arastiriyo netten ve hep felaket senaryolari buluyorum netten okurken

Baktirdim canim orda da onde gidiyo dediler ama beyi ici uapilari normalmis Allah ima bin sukur. Bilmemek en guzeli ya bilince insan arastiriyo netten ve hep felaket senaryolari buluyorum netten okurken

Cok düşünme canim. Benim bir kac arkadasima bebegin down sedromlu oldugunu söyledi ler dogan bebekler saglikli. Tabiki doguma kadar sinir strrss. Teyzemin kizina ve bazi arkadaslarima kafasi buyuk dediler dogan bebekler yine normal. Bu bebek cok sisman doguramazsin diye sezeryan olanlar oldu halbuki yanlis olcmusler. Bu ornekler cok fazla. Gerekirse sezeryan ol geç ama bebegin saglikli bunu unutma annesi :)

Cok düşünme canim. Benim bir kac arkadasima bebegin down sedromlu oldugunu söyledi ler dogan bebekler saglikli. Tabiki doguma kadar sinir strrss. Teyzemin kizina ve bazi arkadaslarima kafasi buyuk dediler dogan bebekler yine normal. Bu bebek cok sisman doguramazsin diye sezeryan olanlar oldu halbuki yanlis olcmusler. Bu ornekler cok fazla. Gerekirse sezeryan ol geç ama bebegin saglikli bunu unutma annesi :)
Cok tesekkur ederim canim az vakit kaldi bir alaydik kucagimiza sag saglim cok merak ediyorum kime benziyo opicuklere bogucam popisini

Cok tesekkur ederim canim az vakit kaldi bir alaydik kucagimiza sag saglim cok merak ediyorum kime benziyo opicuklere bogucam popisini

İlk bebegin mi olacak canim? Allahim saglikla kavustursun insallah. Ultrason resimlerinden kime benziyor kopya verir :) bizimki hep baba tarafi. Koca bir burun ve dudaktan ibaret. Bana benzemedigi kesin eşime daha cok benziyor

İlk bebegin mi olacak canim? Allahim saglikla kavustursun insallah. Ultrason resimlerinden kime benziyor kopya verir :) bizimki hep baba tarafi. Koca bir burun ve dudaktan ibaret. Bana benzemedigi kesin eşime daha cok benziyor
Evet canim ilk dogum sanki bana benziyor gibi kafasi yuvarlakmos doktor ole dedi burnu da anneme benzoyordu

ilk cocuk babaya benzer dio buyukler... bakalim bizimkiler kime benzicek:)

Sizlerin haftalari bitti bitecek. Kendimi cok geride hissettim :)))) ultrasonda bizimkide babaya benziyor gibi ama hizla kilo alıyorum ve acaba bana da mi benziyor diyorum. Saglikla gelsin de yavrularimiz babasina benzesin :)

X