- 11 Temmuz 2015
- 989
- 1.445
- Konu Sahibi eylul7158eylul
gazi ve zekai tahire gitmeyin de nereye giderseniz gidin..ben lokman hekime gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zekai tahire gidiyorumgazi ve zekai tahire gitmeyin de nereye giderseniz gidin..ben lokman hekime gidiyorum
Normal doguranlar en guzeli mormal dogum diyor sezeryan olanlar iyi ki sezeryan olmusum diyor. Arkadasim hem sezeryan hem normal dogurdu yorumu insanlar normal dogurmak varken niye sezeryani seciyolar anlamiyorum cok igrenc sezeryan diye bir yorum yapti. Igrenci dogum sonrasi zorlanmasindan mi yoksa sezeryan aninda hissettigi duygulardan dolayimi dedi bilemiyorum
Kizlar dogum sekilleriniz belli oldu mu bana net bir sey demediler halen
Canim benim gonlumden normal dogum geciyor ama bebegimin lafasi haftasindan 3 4 hafta onde gittigi icin normal dogum zor olabilor acilmaya gore olmadi sezeryana aloriz diyolar
Ben cukurambar koru ya gidiyorumarkadaşlar hangi hastanelere gidiyorosunuz?
Evet canim ya bir kac arkadasimada buyuk demisler ama bebekleri ole biyik kafali dogmamis. Hayorlisi neyse hakkimizda o olsun normal sezeryan artik hangisiyse. Aenin bebisin normal gidiyor degil mi kafa olcusu. Benim hc normal cikiyo bpd buyuk cikiyo haftasina goreCanim bebeğin kafasi ztn her durumda büyük. Onden gidiyor olayina da ben pek inanmiyorum cevremde bir kaç kisiye kafasi buyuk dediler hatta korkuttular kuzular normal guzel bebek dogdu. Tabiki riske atmamak gerek en ufak bir durumda ben direk sezeryan derim. Haftaya cuma kontrolde sorcam bakalim ne diyecek
Evet canim ya bir kac arkadasimada buyuk demisler ama bebekleri ole biyik kafali dogmamis. Hayorlisi neyse hakkimizda o olsun normal sezeryan artik hangisiyse. Aenin bebisin normal gidiyor degil mi kafa olcusu. Benim hc normal cikiyo bpd buyuk cikiyo haftasina gore
Evet canim ya bir kac arkadasimada buyuk demisler ama bebekleri ole biyik kafali dogmamis. Hayorlisi neyse hakkimizda o olsun normal sezeryan artik hangisiyse. Aenin bebisin normal gidiyor degil mi kafa olcusu. Benim hc normal cikiyo bpd buyuk cikiyo haftasina gore
Baktirdim canim orda da onde gidiyo dediler ama beyi ici uapilari normalmis Allah ima bin sukur. Bilmemek en guzeli ya bilince insan arastiriyo netten ve hep felaket senaryolari buluyorum netten okurkenBirde canim devlette hemen sezeryana almazlar oncelikleri normal dogumdur. Kafana takiliyorsa bir.polikinlikte değerlerine baktir bebisinin
Baktirdim canim orda da onde gidiyo dediler ama beyi ici uapilari normalmis Allah ima bin sukur. Bilmemek en guzeli ya bilince insan arastiriyo netten ve hep felaket senaryolari buluyorum netten okurken
Cok tesekkur ederim canim az vakit kaldi bir alaydik kucagimiza sag saglim cok merak ediyorum kime benziyo opicuklere bogucam popisiniCok düşünme canim. Benim bir kac arkadasima bebegin down sedromlu oldugunu söyledi ler dogan bebekler saglikli. Tabiki doguma kadar sinir strrss. Teyzemin kizina ve bazi arkadaslarima kafasi buyuk dediler dogan bebekler yine normal. Bu bebek cok sisman doguramazsin diye sezeryan olanlar oldu halbuki yanlis olcmusler. Bu ornekler cok fazla. Gerekirse sezeryan ol geç ama bebegin saglikli bunu unutma annesi :)
Cok tesekkur ederim canim az vakit kaldi bir alaydik kucagimiza sag saglim cok merak ediyorum kime benziyo opicuklere bogucam popisini
Evet canim ilk dogum sanki bana benziyor gibi kafasi yuvarlakmos doktor ole dedi burnu da anneme benzoyorduİlk bebegin mi olacak canim? Allahim saglikla kavustursun insallah. Ultrason resimlerinden kime benziyor kopya verir :) bizimki hep baba tarafi. Koca bir burun ve dudaktan ibaret. Bana benzemedigi kesin eşime daha cok benziyor
arkadaşlar hangi hastanelere gidiyorosunuz?
Sizin dogum sekli belli oldu muetimed e basladim ben... ozel eryamanda olckti dogum etimeddeki dr.u cok sewdim:)
Sizin dogum sekli belli oldu mu
ilk cocuk babaya benzer dio buyukler... bakalim bizimkiler kime benzicek:)