ANKARA da 2015 aralık anneleri

Kızlar benim Dr hastaneden ayrılmış hastane sorunlu artık guvenemem oraya o yüzden bilgi hastanesinden randevu aldim yarın için bakalım inş içime siner var mi Batıkent bilgi hastanesi ne giden nida hanima

Kızlar benim Dr hastaneden ayrılmış hastane sorunlu artık guvenemem oraya o yüzden bilgi hastanesinden randevu aldim yarın için bakalım inş içime siner var mi Batıkent bilgi hastanesi ne giden nida hanima
sezeryan mı düşünüyorsun canım o hastanede hıc normal dogum yapan duymadım daha yada bana denk gelmedi.

Merhaba :) Evet alışveriş hazırlıklarına başladık. Herkes son 3 ay da pek gezme işine giremeyeceğimi söyledi bende simdiden halletmeye başladım. Oda takımı, park yatak , kıyafetler , banyo bakım , anakucakları gibi şeyleri aldık. Sanırım %70 tamamlanmıştır. İnşallah sağlıkla gelsin yavrularımız

merhaba ben devlet hastanelerinden memnun kalmadım. Hamilelikte gitmedim ama giden çok arkadaşım oldu. Ankara tıp fak. hastanesinde cem adında bir doktordan bahsetmişlerdi. O gerçekten çok başarılıymış.

evet Ankara'dayım, aralığın son haftası görünüyor bende diyorum inşallah ocağı görür, yıl kaybetmesin:)

merhaba, çok net bilmiyorum belki saçma da olabilir ama son 1 haftaya denk gelirse yıl kaybı olmaması için kimliğe 1 ocakta yazabiliyorlarmış. Benim de kafamı karıştırmıştı bu konu hala da net değil.

Merhaba, bende ümit beye gidiyorum. Çok şükür bende çok memnunum. Doğum paketi satın aldım.
Ödemeleri yapmadan önce gezdim ben hastaneyi. İlk başta acayip cezbetti beni sonra bir arkadaşım doğum yaptı. Yanına girdim. O cezbeden şeylerin acı çekerken bir anlamı yokmuş onu anladım :)

Canım ilk önce doğum için geldiğinde acilden giriş yapıyorsun ve seni odana alıyorlar. Odalar standart otel odası gibi. Temiz ve ferah. Hastane temizliğe çok önem veriyor. Arkadaşım doğum yapacagı zaman sürekli çarşaflar değiştirildi. ( Doğum öncesive sonrası) Kişi sancıyı burda bir güzel çekiyor. Aile yakını vs bu odaya girebiliyor. Doğumdan sonra da bu odaya geliyoruz ztn.

Normal doğum olacaksa aşağı katlarda doğum odasına alınıyorsun. Sana özel yine. İki bölmeli. TV den Müzik Çalardan tut da tütsü hizmetine kadar sunuyorlar. Ama sancı çekerken inan umrunda olmaz :) Normal doğumsa burda tüm işin bitiyor. Kesinlikle ameliyathane ortamı değil yine otel ortamı gibi. Bebeğin doğunca yan odasında ölç tart temizle yapıyorlar. Eğer normal doğum olmazsa sezeryan için direk ameliyathaneye alıyorlar. Yarım saat sonra da odana gidiyorsun

Bitmiyor diye biliyorum, ama yine de sormak lazım. Bunun dışında merak ettiğim başka şeyler de var. Bebek doğduktan sonra ilk muayenesi, işitme testi, topuk kanı pakete dahil mi aceba, siz biliyor musunuz?

esoes1919

Kızlar bebek doğduktan sonra ilk kontrolü yapıyor sonra şu gün gelin diyorlar bebekle kontrole gidiyorsunuz Muayene ücreti de indirimli hali 210 lira alıyorlarmış. Bebek doktorunu ben kime sorsam sevmemiş. Sonradan hep doktor arayışına girmişler. O yüzden ilk kontrol koru ok ama sonra ben başka bir doktora götüreceğim. Araştırıyorum bakalım :)

içim rahatladı teşekkür ederm herşeyin bize özel olması en güzeli bence :) teşekkür ederim :)

Bana o marka biraz pahalı geliyor yani kalitesini ve kullanışlılığını çok duydum ama biraz daha uygun fiyatlı ürünlere bakıyorum

anladım, o zaman chicco urban, chicco liteway, mamaspapas armadillo yada mamaspapas armadillo flipe bakabilrsnz,

türk malı almayın diyorlar, aradığınız kriterleri belirledinizmi?

anladım, o zaman chicco urban, chicco liteway, mamaspapas armadillo yada mamaspapas armadillo flipe bakabilrsnz,

türk malı almayın diyorlar, aradığınız kriterleri belirledinizmi?
Bir araştırayım o ürünlere de chicco Urban hoşuma gitti kriterlerim yaklaşık olarak belli Türk malı almayın diye bana da söylediler inşallah bizde bir an önce seçip alırız internette beğeniyorum aslında sonra mağazada çeşit artınca kafam karışıyor Çok teşekkür ederim öneriler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…