Merhaba, bende ümit beye gidiyorum. Çok şükür bende çok memnunum. Doğum paketi satın aldım.
Ödemeleri yapmadan önce gezdim ben hastaneyi. İlk başta acayip cezbetti beni sonra bir arkadaşım doğum yaptı. Yanına girdim. O cezbeden şeylerin acı çekerken bir anlamı yokmuş onu anladım :)
Canım ilk önce doğum için geldiğinde acilden giriş yapıyorsun ve seni odana alıyorlar. Odalar standart otel odası gibi. Temiz ve ferah. Hastane temizliğe çok önem veriyor. Arkadaşım doğum yapacagı zaman sürekli çarşaflar değiştirildi. ( Doğum öncesive sonrası) Kişi sancıyı burda bir güzel çekiyor. Aile yakını vs bu odaya girebiliyor. Doğumdan sonra da bu odaya geliyoruz ztn.
Normal doğum olacaksa aşağı katlarda doğum odasına alınıyorsun. Sana özel yine. İki bölmeli. TV den Müzik Çalardan tut da tütsü hizmetine kadar sunuyorlar. Ama sancı çekerken inan umrunda olmaz :) Normal doğumsa burda tüm işin bitiyor. Kesinlikle ameliyathane ortamı değil yine otel ortamı gibi. Bebeğin doğunca yan odasında ölç tart temizle yapıyorlar. Eğer normal doğum olmazsa sezeryan için direk ameliyathaneye alıyorlar. Yarım saat sonra da odana gidiyorsun