• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara Başkent Ünv. Hastanesi Prof. Dr. Göğsen önalan'ın hastalari

İnşallah bebeğini kucağına alırsın en güzel vakitte.
Bende tedavi ile 2. Tüp bebekte hamile kaldim
Adige canım merhaba ben 2. Tedavime başladım haftaya opu olacağım. Senin ikincide kaçıncı gün embriyosu transfer edildi . Ve ilki kacinci gündü

Adige canım merhaba ben 2. Tedavime başladım haftaya opu olacağım. Senin ikincide kaçıncı gün embriyosu transfer edildi . Ve ilki kacinci gündü
öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım.
benim de 2. tedavimde hamilelik elde edebildim. inşallah sen de bu kez bebeğine hamile kalırsın sağlıkla.
benim 1. de de 2. dede 3. güm embriyosu transfer edilmişti. anladığım kadarıyla başkent hastanesi 5. günü beklemiyor. herşey yolundaysa 3. gün transfer ediliyor.
ama sıkıntı olabileceği düşünülüyorsa 2. günde transfer edilebilme durumu olabiliyır.

öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım.
benim de 2. tedavimde hamilelik elde edebildim. inşallah sen de bu kez bebeğine hamile kalırsın sağlıkla.
benim 1. de de 2. dede 3. güm embriyosu transfer edilmişti. anladığım kadarıyla başkent hastanesi 5. günü beklemiyor. herşey yolundaysa 3. gün transfer ediliyor.
ama sıkıntı olabileceği düşünülüyorsa 2. günde transfer edilebilme durumu olabiliyır.

Canım şuan opu için bekliyorum ve herşey yolunda giderse 5. Gün embriyosu transfer edilecek. İnşallah bu kez ölür.

aaa öyle mi?
ALLAH yardımcın olsun. canım. hiç korkma uyuyp uyanacaksın veee bebişleri hastaneye bırakacaksın. yumurta sayın fazla ise ve gelişimleri de iyiyse 5 . gün beklenecek o zaman. hadi hayırlısı ile gir çık o cam kapıdan

Selâmün aleyküm arkadaşlar bende Mart ayında inşallah tup bebek tedavisine baslayacagim doktor ve hastane olarak Ankara Başkent Araştırma Hastanesi Mehmet Göğsen Önalani düşünüyorum ama şimdiden aşırı heyecanlı ve stresliym ilk deneme olacak ve siirtte oturuyorum ailem istanbulda gurbetteyim yani bana da biraz bilgi verirmisinz

Ankara'ya tedavi için geleceksin sanırım. Allah yardımcın olsun. İnşallah bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın.
heyecanlı olman çok normal. çünkü bu süreci ancak yaşayarak öğreneceksin ama stres yapmamaya çalış. kendine bir uğraş bulmalısın. senin kafanı dağıtacak bir hobi ya da uğraş edinmen bence bu süreçte sana yardımcı olacaktır.

Aynen tedavi için geleceğim diğer topikte de varsıniz sanırım :) şimdiden stresliym. Hiç birşey bilmiyorum göğsen hocanın methini çok. Duydum oyüzden onda karar kıldım

Sizlerde göğsen hoca da tedavi görüyorsunz sanirm sizce doğru kısimı mahremiyete önem veriyor mu tetkikleri nası psikolojik Olarak destek oluyor mu çok soru sordum galiba :)

Sizlerde göğsen hoca da tedavi görüyorsunz sanirm sizce doğru kısimı mahremiyete önem veriyor mu tetkikleri nası psikolojik Olarak destek oluyor mu çok soru sordum galiba :)
mahremiyetten kasıt canım. yani seni rahatsız edici şekilde muayene etmiyor sadece işini yapıyor. rahatsızlık duymadım. yoğun bir doktor. her zaman senle güllük gülistanlik süper ilgilenmesini bekleme. ama vakti olduğunda mutlaka her soruna cevap verir ve kendini iyi hissettirir. zaten kapının önü hasta dolu. her iki doktorda gayet yoğun. göğşem beyin hastası da her gecen gun artıyor. rahat ol ve doktora güven olur inşallah

Çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun insallah dediğiniz gibi olur. Peki sizin kaçıncı deneme suan orda mi tedavi görüyorsunuz

Çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun insallah dediğiniz gibi olur. Peki sizin kaçıncı deneme suan orda mi tedavi görüyorsunuz
ben 2017 haziranda ilk tup bebek denmesini göğşen beyde yaptım negatif sonuç aldım.
2. denemeyi 2017 eylül ayında yaptım o tuttu. şu an gebeyim. inşallah sağlıkla böyle devam eder.
sebepsiz infetiliteydi bizimkisi.
3.5 yıllık evliydim.

ben 2017 haziranda ilk tup bebek denmesini göğşen beyde yaptım negatif sonuç aldım.
2. denemeyi 2017 eylül ayında yaptım o tuttu. şu an gebeyim. inşallah sağlıkla böyle devam eder.
sebepsiz infetiliteydi bizimkisi.
3.5 yıllık evliydim.
Allah kucağına almayi nasip etsin insallah :)

allah isteyen herkese versinn
canım merhaba ben de göğşen beyin hastasıyım 1 sene olucak nisan ayında.aşılamalarım tutmadı tüp bebeğe geçmek istiyorum inşallah.tüp bebekten önceki süreç nedir farklı tetkikler oluyor mu, direk uygulamaya geçiliyor mu? iki embriyon da tuttu mu?benim 2. aşılamamda her şey yolundaydı 3. gün kanamam başladı hatta şuanda devam ediyo yarın 1 hafta olcak.rahim duvarım incelmiş kanamadan dolayı.tüp bebekte de aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum.

canım merhaba ben de göğşen beyin hastasıyım 1 sene olucak nisan ayında.aşılamalarım tutmadı tüp bebeğe geçmek istiyorum inşallah.tüp bebekten önceki süreç nedir farklı tetkikler oluyor mu, direk uygulamaya geçiliyor mu? iki embriyon da tuttu mu?benim 2. aşılamamda her şey yolundaydı 3. gün kanamam başladı hatta şuanda devam ediyo yarın 1 hafta olcak.rahim duvarım incelmiş kanamadan dolayı.tüp bebekte de aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum.
kaç yıllık evlisin canım? aşılamayı doktor mu önerdi? yaşın kaç? sorun nedir? bunlar tedavi için önemli sorular.

tüp bebek öncesi histereskopi yapabilir rahmi incelemk için. korkulacak bir şey değil. ben 2 kez oldum. tetkik olarak kan tetkiki isteyebilir tüp bebek öncei hormonları vs. görmek için. eşine test yapılması ise ya da eski tetkiler ise yenilemek isteyebilir.
tüp bebek tedavisine başlayınca raporlu mu olacak raporsuz mu maddi olarak farklı para ödemesi olacaktır bu durumda hem ilaçlar için hem hastane işlemleri için.

direk uygulamaya geçip geçmemesi senin sağlıkl durumun ve isteğinizle alakalaı canım.
şartlar tamamsa hemen başlar.

ben histereskopiden 2 ay sonra direk tüp bebek yaptım tutmadı. 2 ay ara verdim sonra 2. tüp bebeği hemen başladık.
direk adetin 2. günü gittim bi muayene akşamına iğneler başladı.

Merhaba,geçen hafta çarşamba aşılamam oldu 660 lira iğneler hariç aşılama ücreti iğneler için rapor çıkıyor 130 lira kadar onlara ödemiştik.

Asılama için ben gonal-f kullandım bir de çatlatma iğnesi kişiden kişiye değişebilir herkese rapor çıkıyor mu bilmiyorum ama bazı evraklar istediler bizde ikinci gidisimize verdik önce eczane teminat olarak bir miktar almıştı 300 lira kadar raporumuz çıkınca 170ini aldık canım ama rapor için aranan şartları arayıp ogrenebilirsiniz

Merhaba kızlar :) ben de Göğşen bey e gidiyorum henüz yeni sayılırız ama memnunuz gayet . Yaşımız da genç umutluyuz bakalım Çarşamba günü sonuçlarımızı göstereceğiz güzel haberleri yazmak nasip olsun hepimize :)

Back
X