• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara Başkent Ünv. Hastanesi Prof. Dr. Göğsen önalan'ın hastalari

İnşallah canım paylaşırsın artık güzel haberlerini. Bilmiyorum bakalım yarın neyle karşılaşacağım. Kac tanesi yaşıyor kaliteleri kaç transfer olacak sorular sorular kafamda. Ama yazarım yarın

Alındıktan sonra 3 ay içinde hamiş olurum inşallah . Yarın da senin güzel haberlerini bekliyorum canım benim kendini hiç sıkma olumlu düşün rahat ol Allah’ın izniyle olur inşallah :)
Canım mrhbb,transferim yapıldı. Kala kala bi tane embriyon kalmış onu da transfer ettiler. 7hücreli grade1 dedi embriyolog. Biraz can sıkıcı ama napalım bi tane olsun,tutunsun ınsallah

K
Canım mrhbb,transferim yapıldı. Kala kala bi tane embriyon kalmış onu da transfer ettiler. 7hücreli grade1 dedi embriyolog. Biraz can sıkıcı ama napalım bi tane olsun,tutunsun ınsallah
öncelikle hayırlı olsun kuzum . Bi tane olsun en iyisi en güzeli olsun canını hiç sıkma lütfen olumlu düşün iyi düşün kendini olumlu şeylerle telkin et sevdiğin şeyleri düşün araştırma yapma yat dinlen sadece ben inanıyorum olacak inşallah :)

K

öncelikle hayırlı olsun kuzum . Bi tane olsun en iyisi en güzeli olsun canını hiç sıkma lütfen olumlu düşün iyi düşün kendini olumlu şeylerle telkin et sevdiğin şeyleri düşün araştırma yapma yat dinlen sadece ben inanıyorum olacak inşallah :)
İnşallah olur canım ağzından bal damlıyor:)) Hepimizin güzel haberlerini alalım. Diğerleri yaşamamış. Başta moralim bozuldu ama bunun kalitesinin iyi olduğunu duyunca daha iyiyim. Fazla olursa dondururuz demistik ama transfere zor bulduk. Bekleyip gorcez.

amin inş canım. bugün kontrolüm vardı.yumurtalarım büyüyormuş. gayet iyi olduğunu söyledi. pazartesi yumurta toplanması olacak cnm sizin nasıl son durum
Biz bekliyoruz bakalım. Geçen perşembe transferim oldu. Tek embriyom kalmıştı maalesef. Nasip kısmet diyoruz. İnşallah kaliteli kaliteli bol yumurtaların olmuştur. Geçmiş olsun canim ama ilaç içebilir misin hiç bilgim yok. Hemşireye sorsaydın keske

Biz bekliyoruz bakalım. Geçen perşembe transferim oldu. Tek embriyom kalmıştı maalesef. Nasip kısmet diyoruz. İnşallah kaliteli kaliteli bol yumurtaların olmuştur. Geçmiş olsun canim ama ilaç içebilir misin hiç bilgim yok. Hemşireye sorsaydın keske
inş hayırlıı güzel haberlerini alrız canım. toplamda kaç yumurtan vardı peki.çok teşekkür ederim canım dün aradım sordum yasakmış içmemelisin dedi. sdce bitkisel şeyler içeblirmişim, bnde nane limon bal yapyorum. çok ters zamana geldi şu grip

inş hayırlıı güzel haberlerini alrız canım. toplamda kaç yumurtan vardı peki.çok teşekkür ederim canım dün aradım sordum yasakmış içmemelisin dedi. sdce bitkisel şeyler içeblirmişim, bnde nane limon bal yapyorum. çok ters zamana geldi şu grip
Benim 12 yumurtam toplanmıştı. Ohh dedim ne güzel ama 6 tanesi işleme alınmış sadece. Demekki kalitesizdi yarısı. Senin kaç tane belli mi canım zaten sayı değil kalite önemliymiş onu anladım

Benim daha önce düşüğüm oldu. Aşılama da yaptırmıştım. Belki ondan istedi bilmiyorum.
32 yaşındayım ben

Son düzenleme:
Göğşen hoca tedbiri elden bırakmayan biri tanıdığım kadarıyla . Sebeplerini araştırıyordur bence . Ama isteyen çok doktor okudum burda her türlü testi istemesi iyi bi şey bence içini ferah tut

Daha önce gittiğim doktorlar istememişti. Hayırlısı olsun.❤❤
Ben başka hiç bir doktora gitmedim ama benden de bi sürü test istemişti tabi ki de hayırlısı olsun sağlıklı ve hayırlı bir evlat hep böyle dua ediyorum ve ovulasyon testi kullanıyorum

Bende 13 ağustosda tanıştım
Selam arkadaşlar Baya kalabalıkdı.sağ tüpüm de bi sorun görünüyor dedi bi kaç kan tahlili istedi birde genetik pıhtılaşma testi yaptırdık. 1 tüp bebek kimyasal düşük oldu.birde normal yoldan dış gebelik mi normal mi tam anlaşılamadı betahcg düzensiz artmıştı 6ncı haftada düşük yaptığımız için test yaptırdık sonuç bekliyoruz .genetik ne zaman çıkıyor yaptıran varmı.birde histereskopi yapıcak yaptıran varmı fiyatı ne kadar.histereskopiden ne kadar sonra tüp bebek tedavisine başladınız.

Back