• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara Başkent Ünv. Hastanesi Prof. Dr. Göğsen önalan'ın hastalari

Bende 13 ağustosda tanıştım
Selam arkadaşlar Baya kalabalıkdı.sağ tüpüm de bi sorun görünüyor dedi bi kaç kan tahlili istedi birde genetik pıhtılaşma testi yaptırdık. 1 tüp bebek kimyasal düşük oldu.birde normal yoldan dış gebelik mi normal mi tam anlaşılamadı betahcg düzensiz artmıştı 6ncı haftada düşük yaptığımız için test yaptırdık sonuç bekliyoruz .genetik ne zaman çıkıyor yaptıran varmı.birde histereskopi yapıcak yaptıran varmı fiyatı ne kadar.histereskopiden ne kadar sonra tüp bebek tedavisine başladınız.
Canım merhaba ben histeroskopi yaptırdım 400 lira gibi bi ücret ödemiştik ama tam hatırlamıyorum eşim ilgilenmişti . Sigortaya göre de değişebilir canım biz emekli sandığına bağlıyız .

Canım merhaba ben histeroskopi yaptırdım 400 lira gibi bi ücret ödemiştik ama tam hatırlamıyorum eşim ilgilenmişti . Sigortaya göre de değişebilir canım biz emekli sandığına bağlıyız .
sağol canım eşimde memur emekli sandığı sanırım iyi uygunmuş şuan tedavidemisiniz

Şu anda 3 ay süre verdi doktorum 3 ay içinde hamile kalabileceğimi söyledi . Başka bi tedavi olmadık bütün testlerimiz normaldi çünkü
sevindim inşallah tez vakitte kavuşursunuz yeni evliyseniz bekleme taraftarı olmuş olabilir göğşen hoca bizde hemen başlamak istiyor ama eşimin izin sıkıntısı var.

sevindim inşallah tez vakitte kavuşursunuz yeni evliyseniz bekleme taraftarı olmuş olabilir göğşen hoca bizde hemen başlamak istiyor ama eşimin izin sıkıntısı var.
1 yıldır evliyiz canım acele etmeyin daha çok gençsiniz diyor her seferinde zaten :) eşin de en kısa zamanda izin alır da hemen başlarsınız inşallah :)

Back
X