• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara Başkent Ünv. Hastanesi Prof. Dr. Göğsen önalan'ın hastalari

Rapor alcam 5 gün cnm. Çok şükür iyiyim. Yumurta toplama da zaten narkoz alacaksın. Bi şey hissetmeyeceksin. Hatta narkoz kafası nedir onu tadacaksin. Güzel kafa. Dusunmemeye çalış. Bu kadar insan bu işi yapıyorsa. Yapılmayacak bir şey değil. Kendini böyle motive et.
Raporu kim yazacak canım ? Göğşen hoca mı ?

Yo yazar canım. İstirshatteyim. Evdeyim. Çok şükür.

Biraz Gripim yani geçiyor gibi ama var yani. Hapsuruk falan. Yine evham yapıyorum işte bi se olur mu diye . Alamıyorum kendimi
iyi bakalım geneld e pek yazmadığını duymuştum canım, buna sevindim,
nasılsın peki

Yo yazar canım. İstirshatteyim. Evdeyim. Çok şükür.

Biraz Gripim yani geçiyor gibi ama var yani. Hapsuruk falan. Yine evham yapıyorum işte bi se olur mu diye . Alamıyorum kendimi
evde dinleniyorsan ve zaten tuttu ise ki inş tuttu , hiçbişey olmaz bence,
rabbim gönlündekine göre versin inş.
hoca gerçekten bu defa beni baya rahatlattıı,
bugün 3. gonal f yi yapacağım, yarın sabah randevum var
gelecek ay bugün herşey belli olacak, ekim ortası doğumgünüm var bakalım neler olacak......

gelecek ay bugün herşey belli olacak, ekim ortası doğumgünüm var bakalım neler olacak......
Dün oldu transferim. Tuttu mu tutacak mi. Bugün mu tutunur yarın mi. Hİç tutmadi mi bilmiyorum ama ekim de eşimin DGM günü. Ben de ona hediye vermek istiyorum gebelik haberim i insallah

Iyid
İyidir canım. Doktor. İnşallah iyi haberler alırsın canım. E2 değerlerin progesteron değerlerin nasildi

Iyid

İyidir canım. Doktor. İnşallah iyi haberler alırsın canım. E2 değerlerin progesteron değerlerin nasildi
dğerlerim iyiydi canım sıkıntı yoktu, 6 7 yumurta da varmış, dr iyi olacak dedi,yarın sabah kan vermeye gidecem sonra da yumurtalaırma bakılacak işte..

Dün oldu transferim. Tuttu mu tutacak mi. Bugün mu tutunur yarın mi. Hİç tutmadi mi bilmiyorum ama ekim de eşimin DGM günü. Ben de ona hediye vermek istiyorum gebelik haberim i insallah
eşin de mi terazi burcu?
sen ne urcusun?
vereceksin inş. canım eşinin aldığı en güze d.günü hediyesi olacak bu yıl

Slm kızlar topiği devam ettirelim istiyorum. Ben de göğşen hocanın hastasıyım. Perşembe günü transferim var. Transfere göğşen hoca giriyor mu tecrübesi olan var mı

Slm kızlar topiği devam ettirelim istiyorum. Ben de göğşen hocanın hastasıyım. Perşembe günü transferim var. Transfere göğşen hoca giriyor mu tecrübesi olan var mı
canım doç.dr. topiği daha aktif ondan burası biraz pasif kalmış. Evet transfere kendisi giriyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

İnşallah bebeğini kucağına alırsın en güzel vakitte.
Bende tedavi ile 2. Tüp bebekte hamile kaldim

Back
X