Aynı şekilde ben de ilk tedavimi bahçecide yaptırdım. 2. Ye de orda başladım ama iptal oldu. Maddi olarak da uygun oluyo başkent rapor çıkarınca. Bahçeci şu an 53 falan ilaçlar hariç. Memorial düşündüm ora da öyle ve rapor geçerli değil. Yani başkente gitsem pişman olur muyum acaba. Sizin gibi örnekler var ama Lab konusunda ciddi soru işaretleri oldu bende. Adı duyulmadığı için mi kötü geliyo acaba? Mesela bahçecinin hep Lab çok iyi derler duyulmuşmerhaba bende çok araştırmıştım hatta bahçeci berfuya gidecektim karar vermiştim ama arkadaşım gitti 2 denemeside olumsuz oldu bende hem o kadar paraya gerek yok hemde olacağı varsa olur zaten die düşündüm Göğşen hocayı tercih ettim lab. iyi olduğu söylendi ama bende yorum yapamıyorum 6 yumurtadan 1 tane kaldı benimde çok şükür taze transferle tuttu iyi düşünmek gerekiyor bide gerçekten çok fazla para harcamıyorsunuz 20 bin verdik toplama ve transfere ilaçlar git gel 50 geçti ama mesela bahçeci direk transfer ve toplamaya 46 istemişti hayırlısı olsun hepiniz için
Ben de Bahçeci ile Başkent arasında kalmıştım. Bahçeci adım başı para istiyor ve sürekli ağızlarında para sözcüğü var. O yüzden itici gelmişlerdi. Bize rapor çıkıyormuş mesela. Biz uygun olduğumuzu bilmiyorduk. Göğşen Hoca kendisi söyledi rapor çıkartalım diye. Gereksiz bir işlem yaptırmıyor. Laboratuvar kısmını iyice araştıracağım ben de artık.Aynı şekilde ben de ilk tedavimi bahçecide yaptırdım. 2. Ye de orda başladım ama iptal oldu. Maddi olarak da uygun oluyo başkent rapor çıkarınca. Bahçeci şu an 53 falan ilaçlar hariç. Memorial düşündüm ora da öyle ve rapor geçerli değil. Yani başkente gitsem pişman olur muyum acaba. Sizin gibi örnekler var ama Lab konusunda ciddi soru işaretleri oldu bende. Adı duyulmadığı için mi kötü geliyo acaba? Mesela bahçecinin hep Lab çok iyi derler duyulmuş
Siz başkentte devam edecek misiniz 2. Tedavi içinBen de Bahçeci ile Başkent arasında kalmıştım. Bahçeci adım başı para istiyor ve sürekli ağızlarında para sözcüğü var. O yüzden itici gelmişlerdi. Bize rapor çıkıyormuş mesela. Biz uygun olduğumuzu bilmiyorduk. Göğşen Hoca kendisi söyledi rapor çıkartalım diye. Gereksiz bir işlem yaptırmıyor. Laboratuvar kısmını iyice araştıracağım ben de artık.
DNA hasarı ve kromozom testlerinin sonucu 1-1,5 ayı buluyormuş. Onu bekleyeceğiz. O sürede araştıracağım ama büyük ihtimalle yine Başkent'te devam ederiz.Siz başkentte devam edecek misiniz 2. Tedavi için
Biz de DNA hasarı yaptıracaktık ama sayı az olduğu için olmuyormuş sanırım. Belki göğşen hoca bizden de isteyebilir. Ben gerçekten göğşen hocaya yorumlara göre görmeden ısındım. Muayeneye gittiğinizde çok bekletiyor mu ben çalışıyorum. İzin alıp gidicem. Diğer yerde çok yıprandım çok stresli geçti her şey. Biraz nefes almak istiyorum daha rahat geçsin istiyorum tedavi, tedaviye de hemen başlamak istiyorum. İnşallah güzel olur.DNA hasarı ve kromozom testlerinin sonucu 1-1,5 ayı buluyormuş. Onu bekleyeceğiz. O sürede araştıracağım ama büyük ihtimalle yine Başkent'te devam ederiz.
kalanları dondurma 6 bin daha alıyor canım bana da rapor çıktı transfer olmadı o nedenle 26 aldılar sondurulmuş transfere de 20 bin vereceğiz bakalım aralıktan sonra ona da zam yaparlar 30 bin yaparlar diyorum..42 binin içinde neler var iyice sor memorial daTam karar veriyorum diyorum fiyat olarak başkent uygun rapor alabiliyorum. Baya memorial 42 bin artı ilaçlar dedi başkent raporlu 20 bin artı ilaçlar dedi. Arada uçurum var. Göğşen hoca çok iyiymiş tamam. Sonra diyorum erkek faktörü de var bizde iyi ürolog lazım. Laboratuvara biri iyi diyor biri kötü diyor. Ne yapacağım... Aygül hoca nasıl acaba ya da memorial labaratuvarı nasıl. Parayı bulup bi şekilde oraya mı gitmeli?
İyiyim canım, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım o beni mahvediyor, yarın hemşireyi arayıp ilaç reçete eder mi sorucam. Embriyoların 7 tanesi döllenmiş iyi durumdalarmıs şimdilik canimLaviniiaaa canım bugün nasılsın embriyolarının durumu neymiş aradılar mı hastaneden
Evet, maalesef bekliyorsun. Önce muayeneye alıyor. Muayeneden sonra görüşme için tekrar bekliyorsun. Ama hoca muayenelerde çok rahatlatıyor. Ben embriyo oluşmayacak diye çok korkuyordum. Her seferinde beni motive edecek şekilde konuşuyordu.Biz de DNA hasarı yaptıracaktık ama sayı az olduğu için olmuyormuş sanırım. Belki göğşen hoca bizden de isteyebilir. Ben gerçekten göğşen hocaya yorumlara göre görmeden ısındım. Muayeneye gittiğinizde çok bekletiyor mu ben çalışıyorum. İzin alıp gidicem. Diğer yerde çok yıprandım çok stresli geçti her şey. Biraz nefes almak istiyorum daha rahat geçsin istiyorum tedavi, tedaviye de hemen başlamak istiyorum. İnşallah güzel olur.
iyi canım çok sevindim..enfeksiyon zor ya ilaç içmeden atlatamazsın reçete eder hoca yazar yani yarın ara ihmal etme..İyiyim canım, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım o beni mahvediyor, yarın hemşireyi arayıp ilaç reçete eder mi sorucam. Embriyoların 7 tanesi döllenmiş iyi durumdalarmıs şimdilik canim
tüp bebek tedavileri yorulduk üzüldük kan görmek normalleşti bir tane bile kalmaması çok üzücü1
Evet, maalesef bekliyorsun. Önce muayeneye alıyor. Muayeneden sonra görüşme için tekrar bekliyorsun. Ama hoca muayenelerde çok rahatlatıyor. Ben embriyo oluşmayacak diye çok korkuyordum. Her seferinde beni motive edecek şekilde konuşuyordu.
Ben de çok yıprandım. 2 dış gebeliğim var, normal yolla olmuştu onlar. İkinci dış gebelik ameliyatla alındı falan çok sıkıntılı şeyler yaşadım. Tüp bebek de çok yıprattı. Yumurta toplamada aşırı kanamam oldu, çok ağrılı geçti süreç. O kadar ağrıdan iğneden sonra geride hiç embriyo kalmaması çok üzdü. Bu kadar çilenin sonu hepimiz için güzel olur inşallah.
Kanamam lekelenme şeklinde var canım, agrimda düne kadar daha az. Zaten bugün içinde serum vermişti hoca o biraz daha rahatlattı beniiyi canım çok sevindim..enfeksiyon zor ya ilaç içmeden atlatamazsın reçete eder hoca yazar yani yarın ara ihmal etme..
kanaman var mı ağrın sızın..
Ben de göğşen hocanın hastasıyımmerhaba bende çok araştırmıştım hatta bahçeci berfuya gidecektim karar vermiştim ama arkadaşım gitti 2 denemeside olumsuz oldu bende hem o kadar paraya gerek yok hemde olacağı varsa olur zaten die düşündüm Göğşen hocayı tercih ettim lab. iyi olduğu söylendi ama bende yorum yapamıyorum 6 yumurtadan 1 tane kaldı benimde çok şükür taze transferle tuttu iyi düşünmek gerekiyor bide gerçekten çok fazla para harcamıyorsunuz 20 bin verdik toplama ve transfere ilaçlar git gel 50 geçti ama mesela bahçeci direk transfer ve toplamaya 46 istemişti hayırlısı olsun hepiniz için
iyi canım git gide daha iyi olursun inşallahKanamam lekelenme şeklinde var canım, agrimda düne kadar daha az. Zaten bugün içinde serum vermişti hoca o biraz daha rahatlattı beni
Sizin nasıldı tedaviniz sonuç aldınız mıBen de göğşen hocanın hastasıyım
26 eylülde transfer oldum
39500 tl verdim toplama ve transfere
Benim neden fazla olmuş
Saglik güvencem 20350 tl sini karşıladı cebimizden 19.150 tl çıktı
Evet çok şükür tuttu benimSizin nasıldı tedaviniz sonuç aldınız mı
Yumurtada, rahimde hiçbir sorun yok. Hatta sperm yerine rahimde ufak bir sorun olsa sorunu daha kolay çözerdik dedi Göğşen Hoca. Bizim tek sorunumuz spermde maalesef. İnşallah çözülür ne diyeyim. Çok yoruldum artık.tüp bebek tedavileri yorulduk üzüldük kan görmek normalleşti bir tane bile kalmaması çok üzücühoca bir şey dedi mi yumurta kalitelerini artırmak için..
İste birtek o enfeksiyon dan dolayı ağrım var canımiyi canım çok sevindim..enfeksiyon zor ya ilaç içmeden atlatamazsın reçete eder hoca yazar yani yarın ara ihmal etme..
kanaman var mı ağrın sızın..
Haftaya göğşen hocaya gidicem daha regl olmadım ama muayeneye yine de görüşmek istiyorum. Sperm faktörü için ne diyecek ben de merak ediyorum. Çok yıprandım her yere saldırıyorum bi çare için...Yumurtada, rahimde hiçbir sorun yok. Hatta sperm yerine rahimde ufak bir sorun olsa sorunu daha kolay çözerdik dedi Göğşen Hoca. Bizim tek sorunumuz spermde maalesef. İnşallah çözülür ne diyeyim. Çok yoruldum artık.