inşallah canım çok yorgunum bir aydır ankaradayız git gel git gel ..İyiyim canım güzel gidiyor şükür
Bir tane daha ayna var burada sen sanmıştım.2 embriyosu tutmuş, sevinmiştim şimdi gördüm sen değilmişsin.
İnşallah şubatta transferin tutar canım
hayır bana öyle bir şey demediler ama ben 6dan fazla yumurtam oluşur olmuşmuştur diye de düşündüm ama 6 gördü 6 olarak da devam etti diğer orada tanıştığım 2 kişiden 3 er tane toplandıKızlar başka bir topikte arkadaşla konuşurken herkesten 6 yumurta toplandığı dikkatimi çekti, kendisi de dediki sanki fiyat söylerken standart 6 topluyoruz demişlerdi, yarın sorarsın dedi . Size de böyle bir şey söylendi mi
Anladım canım, bende anlamlandıramadım neden öyle bı standarda oturttuklarınıhayır bana öyle bir şey demediler ama ben 6dan fazla yumurtam oluşur olmuşmuştur diye de düşündüm ama 6 gördü 6 olarak da devam etti diğer orada tanıştığım 2 kişiden 3 er tane toplandı
gerçekten de öyle mi demişler mi o arkadaşa..Anladım canım, bende anlamlandıramadım neden öyle bı standarda oturttuklarınıbakalım benimkisi de yarın belli olur artık
Tam hatırlamıyor canım, başka birşey den de bahsetmiş olabilirler. Ama dikkatimi çekti herkesten 6 toplanmışgerçekten de öyle mi demişler mi o arkadaşa..
bilmiyorum inan canım daha fazla yumurtası toplanan varsa başkent de buraya yazsın da bilelim inşallah6 ve daha azı
İnşallah canım belki tesadüftür bilemiyorum.bilmiyorum inan canım daha fazla yumurtası toplanan varsa başkent de buraya yazsın da bilelim inşallah
benim anladığımda göğşen hoca tüm yumurtaları toplamıyor bence..İnşallah canım belki tesadüftür bilemiyorum.
Olabilir canım, bende 6 tane olduğunu söylediğinde şaşırdım, çünkü amh 8 benim. Ve çok düşük amh larda bu sayılarda toplanıyor yumurta. Bizimkilerde bı sorun yok. Ve 10 a yakın rahat çıkması lazım ama bilemedim istebenim anladığımda göğşen hoca tüm yumurtaları toplamıyor bence..
yoksa ben 8 10 tane toplar diye bekliyordum
aynen ben de 8 9 toplanır en kötü 3 4 tane kalırsa da çok iyi olur diyordumOlabilir canım, bende 6 tane olduğunu söylediğinde şaşırdım, çünkü amh 8 benim. Ve çok düşük amh larda bu sayılarda toplanıyor yumurta. Bizimkilerde bı sorun yok. Ve 10 a yakın rahat çıkması lazım ama bilemedim iste
Yarın belli olur benimkide canım, bakalımaynen ben de 8 9 toplanır en kötü 3 4 tane kalırsa da çok iyi olur diyordum
aynen canım bakalım yarın senin ne olacak haber et gerçekten kaç tane toplayacaklar onu merak eder oldukYarın belli olur benimkide canım, bakalım
Tmmdr canımaynen canım bakalım yarın senin ne olacak haber et gerçekten kaç tane toplayacaklar onu merak eder olduk
stres yapma 6 sayısı kötü değil yeter ki canım benim kaliteli olsun yumoşların...Tmmdr canım
canım bana da histeroskopi yapıldı sorun olmasaydı taze yapacaktı ama polip vardı alındı çok korkuyorum gerçekten de tek kaldı ya...transfer anında bir iğne de vuruyormuş cetrotidı mı vuruyor neler kullandın oksapar ve progestan haricinde canım..merhaba herkese benimde 6 yumurtam toplanmıştı ve bende daha fazla bekliyorum sonra 5 kaldı dendi sonra aradılar 1 tanesi 3 güne ulaştı ve taze transfer yapıldı bende hep tutmazsa baştan başlayacağız modundaydım hep dondurmak istedim sonrası kolay olsun diye ama çok şükür tutunde bebeğim bu gün 2 aylık olduk darısı sizlere inş hayırlısıyla ama hep bi korku oluyor devam edecekmi kalbimi duracak vs o korkular hiç bitmiyor Allahım bu yolda emek harcayan herkesin kucağını doldursun hep öle dua ediyorum. bu arada banada histeroskobi yapılmıştı inş sizlerinde güzel gelir devamı
çok çok geçmiş olsun canım benim de ilk tüp bebeğim de olmuştu öyle çok yumurta toplanmıştı transfer de yapıldı ama olumsuz olmuştuama tek kötü olan ohss oldum ve hiç böyle bişi duymamıştım geriden çok fazla yumurtam gelmiş ve yaşadğım şehirde hastaneye gittim yatırdılar serumlar antibiyotikler vs ama Göğşen hoca aradı yatırmalarına gerek yok normal olabilir onlar büyücek ve geçecek dedi rahatlattı beni sonra kontrollere gidiyorum ve küçülüyorlar 2 tane büyük kaldı resmen kese küçük dev gibi yumurtalar vardı ve polikistik overda daha fazla görülürmüş bende hiç bişi yok Göğşen hocada 6 yumurta topladğımız birinde bu tarz bişi beklemeyiz ama olabilir dedi şimdi kontrol altındayım