- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
ALLAH RAZI OLSUN...Cnm duam ne aşamadasın bilmiyorum insallah yolun kolaylıkla ilerliyordur bende Ankara’da yaptırdım sağlıkçıların sendika yerleri var uygun kalabilirsin belediyelerin misafirhaneleri var dsi var uygun memur disinada sendika otelleri uygun birde eczacı bir yakınımın tavsiyesi ile bu dönem çok vitamin kullandım bol sebze yedim takviyelerini çeşitlendir ben troid hastasıydım glutatyon selenyum çok faydalıymış glutatyon zaten tutunma ve yumurta kalitesi içinde hepsini kullandım iki kere başarısız geçince bu sefer vitaminleri gerçekten saat ayarlayıp takviye çok aldım doktorumun verdikleri dışında bile insallah sanada güzel bir yok olur yazdigiklarinj okuyunca inan kimsenin acısına kimse değer vermiyor herkes kendi işinde her destekte lafta sözde sen moralini yüksek tut bol su bol vitamin bol sebze birde yürüyüş güzel haberlerini duymak dileğiyle
İnanın neredeyse acımı üzüntümü bağıracağım millete seneler böyle geçti bayramlar milletin çocuklarını bakışlarımın ucuyla bakarak hangi bayram ben de kucağımda bebeğimle geleceğim acaba diyerek geçti..
yakın arkadaşlarımın atmaya kıyamadığı kıyafetleri alıp yıkayıp saklayıp onlara bakıp hayal kurup sonra onları dağıtıp sonra yeniden kenara atarak bir kısır döngü ...
giydiremiyorsun bir beşik alıp kuramıyorsun geceleri uyuyamıyorsun ama bebeğin uyumayıp da seni uykusuz bırakmadığı için değil düşün düşün dur..
en son annem de ölünde kimsesiz kaldın demeler kimse biz varız biz yanındayız demiyor inan demiyor..
6 yıl ankaradaydık maddiyatsızlıktan gözümüzün önündeki doktorlara gidemedik öyle bekledik..
şimdi çok şükür en azından artık borcun içine de girsek de kendimiz için giriyoruz diyoruz ...
tedavi olacağım diye eşinden bir şey isterken bin kez düşünmeler etmeler şimdi uzaktayız inan kafamı burada biraz topladım milletten uzak kpss ye bile çalışmaya başladım belki atanırım diye atanırsam kimsenin lafı olmaz sözü olmaz diyorum..
vitamin aldım canım doktorun da verdiğinii ayrı da zaten bebek için tüp mide ameliyatı olmuştum bayağı kilo verdiğim için vitaminler bana kesin şart şimdi yumurta toplamadan sonra benim hemen transfer olmayacak genetiğe gidecek genetik sonucunu beklemek benim için zor olacak işte bakalım..
devir kötü devir eskiden insanlar yardımlaşmak sevaptır derlerdi ben para derdinde de değilim ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin o zaman bu insanlar yandı çıra gibi..
tedavi gören bir insanın moralini bozmasınlar yani çektiğimiz sıkıntı kendimize yetiyor zaten..
bir arkadaşımın annesinin yanında bir süre kalacağız baktık rahatsızlık verdik dediğin gibi uygun yerler bakacağız canım...