- 25 Nisan 2011
- 421
- 364
Amin canim tesekkur ederim. Herkesler ne yapiyor acaba kimsenin sesi cikmiyor...Ayy çok sevindim inşallah böyle devam eder ☺ İkisi de tutmuş büyük ihtimalle çünkü benimki de aşağı yukarı 2 buçuk kat artmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim tesekkur ederim. Herkesler ne yapiyor acaba kimsenin sesi cikmiyor...Ayy çok sevindim inşallah böyle devam eder ☺ İkisi de tutmuş büyük ihtimalle çünkü benimki de aşağı yukarı 2 buçuk kat artmıştı
Kızlar choriomon kullanan oldumu aranızda transfer sonrası
Canım çok sevindim inşallah sıkıntısız ilerler hamileliğin. Ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Hoca toplamadan sonra git dinlen dedi. Bizde izne çıkmıştık yeni geldik. Arayıp ne yapmam gerektiğini öğreneceğim. Adetliyken çağırır büyük ihtimalAmin canim tesekkur ederim. Herkesler ne yapiyor acaba kimsenin sesi cikmiyor...
Adrasteia_ canım hayırlı olsun darısı bize inşallah
Canım çok sevindim inşallah sıkıntısız ilerler hamileliğin. Ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Hoca toplamadan sonra git dinlen dedi. Bizde izne çıkmıştık yeni geldik. Arayıp ne yapmam gerektiğini öğreneceğim. Adetliyken çağırır büyük ihtimal
Çarşamba yanına çağırdı girusmeye gidicem canım plan cizicezcikolatakistim canim sen naptın. Tekrar yumurta toplanacakmi
Ben de kullanmıştım. Sanırım fazla büyüyen yumurtalıkları rahatlatmak için.Kızlar choriomon kullanan oldumu aranızda transfer sonrası
Adrasteia_ canım gözün aydın sağlıkla devam etsin kucağında gör inşAllah sarısı diğer kızların başına tez zamanda hayırlısıyla inşAllah
Gorustun mu?Çarşamba yanına çağırdı girusmeye gidicem canım plan cizicez
Bi tanesi düşüp diğeri kalmış olabilir miPazartesi 295 Carsamba yani bugun 395. Yani katlamamis...hastanedeyim bekliyorum hocayi... sizce dusuk mu gerceklesiyor?
Muhtemel kimyasalmis ama son bi cuma bakalim kana dedi. Nasip kismet hayirlisi canim. Keseyi gormeden pacalari sivamamak lazimmis.Bi tanesi düşüp diğeri kalmış olabilir mi
Hayırlısı neyse o olsun inşallah. Benim kimyasalda da beta Hcg 47, 87, 90, 167, 71, 123, 48 diye dengesiz gitmişti. Bence seninkinde hala bi umut var. Çünkü değerlerin yüksek. Cuma hayırlı haberle gel inşallahMuhtemel kimyasalmis ama son bi cuma bakalim kana dedi. Nasip kismet hayirlisi canim. Keseyi gormeden pacalari sivamamak lazimmis.
Hayırlısı neyse o olsun inşallah. Benim kimyasalda da beta Hcg 47, 87, 90, 167, 71, 123, 48 diye dengesiz gitmişti. Bence seninkinde hala bi umut var. Çünkü değerlerin yüksek. Cuma hayırlı haberle gel inşallah
Gecmis olsun. Bu konuda hic bilgim yok malesef...Herkese geçmiş olsun. Ben de tedaviye başlıycam ancak kalp sorunum var. Kalp hastalığı olan varmı? Önerilerini merak ediyorum.
Evet görüştüm dört saat bekledim amaGorustun mu?