Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kızlar choriomon kullanan oldumu aranızda transfer sonrası

Ilaci kullanmadim ama simdi netten baktigimda soyle bir yazi ile karsilastim; "...kadınlarda yumurtanın normal gelişimini destekler, yumurtlama sırasında yumurta salınımını rahat hale getirir..." Transfer sonrasi ne amacla kullaniliyor hic fikrim yok.

Amin canim tesekkur ederim. Herkesler ne yapiyor acaba kimsenin sesi cikmiyor...
Canım çok sevindim inşallah sıkıntısız ilerler hamileliğin. Ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Hoca toplamadan sonra git dinlen dedi. Bizde izne çıkmıştık yeni geldik. Arayıp ne yapmam gerektiğini öğreneceğim. Adetliyken çağırır büyük ihtimal

Canım çok sevindim inşallah sıkıntısız ilerler hamileliğin. Ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Hoca toplamadan sonra git dinlen dedi. Bizde izne çıkmıştık yeni geldik. Arayıp ne yapmam gerektiğini öğreneceğim. Adetliyken çağırır büyük ihtimal

Sag ol canim. Cok iyi yapmissiniz :super: haberdar et :KK36:

Muhtemel kimyasalmis ama son bi cuma bakalim kana dedi. Nasip kismet hayirlisi canim. Keseyi gormeden pacalari sivamamak lazimmis.
Hayırlısı neyse o olsun inşallah. Benim kimyasalda da beta Hcg 47, 87, 90, 167, 71, 123, 48 diye dengesiz gitmişti. Bence seninkinde hala bi umut var. Çünkü değerlerin yüksek. Cuma hayırlı haberle gel inşallah

Hayırlısı neyse o olsun inşallah. Benim kimyasalda da beta Hcg 47, 87, 90, 167, 71, 123, 48 diye dengesiz gitmişti. Bence seninkinde hala bi umut var. Çünkü değerlerin yüksek. Cuma hayırlı haberle gel inşallah

Amin canim ben de oyle basladim bu surece ve ne olursa olsun hayirlisi olsun diye dua ediyorum.

Herkese geçmiş olsun. Ben de tedaviye başlıycam ancak kalp sorunum var. Kalp hastalığı olan varmı? Önerilerini merak ediyorum.

Evet görüştüm dört saat bekledim ama🙄
Doktor embriyolar çok iyi gerek yok dedi Tülay hanımda öyle dedi ilk başta ama sonra ben riskli ise İkinci toplama olsun dedim Doktor da istiyordu aslında da Tülay hanım gereksiz görmüştü karar verdik artık olacak İkinci toplama da ayrıca hsg istedim haftaya çekilecek

X