- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
Ya hormonlar doğalın dışında artıyor bünye alışmadan yükleme yapılıyor tüp bebek tedavisi böyle bir süreç. Hiç öğle düşünmesin hormonlarıyla barışsın etrafındakileri de ikaz etsin sürekli kan basıncım yükseliyor öfkemi kontrol edemiyorum diye ; herkes ona göre davransın. Bu süreçte destek çok önemli ailesi de anlayışla karşılayıp destek olurlar umarım. RABB im bu uğurda uğraş verenlerin Gönüllerine göre versin hayırlısıyla zorlarını kolay etsinAllah razı olsun inşaallah, elinde olmadan eşine bağırıyor çağırıyor aynı şekilde ailesi ne karşıda aynı, sonra oturup bu sebepten dolayı tutmazsa diye aglıyor
Bana aşılama yaptı. 15 dk bile yaptırmadı. O kadar yoğunki sen kalkınca başkası yatıyorCanım bişey sorabilir miyim hulisi hıcafa tedavi görenler 20 dk sonra wcye gidip kalktıklarını söylüyorlar, transfer sonrası ne yapılıyor acaba
Benim ikinci tedavim 21.gun ignelerine başladık bir kaç güne hasta olucam gonalf başlanır sanırım. Bu tedavim sonucu güzel olacağına inanıyorum
Merhaba hayırlı olsun. Hoca sürekli kana bakarak tedaviye devam ediyor size Has bir durum değil bünyenin verdiği tepkiyi takip ediyor; bir aksilik yok merak etmeyin. Ben taze transfer oldum.
Çok şükür olumlu oldu benimTesekkur ederim :) guzel haberlerinizi bekliyoruz en hayirlisiyla
Önden başlanıyor çatlamayan yumurtalar geliştirilip baskılanıyor bi dahaki ay adeti ile gonalf de başlanıp geriden gelen yumurtalarla birdahaki ayın ilk gelişenleri yeterli olgunluğa gelince toplanıyorInsallah bu sefer hayirlisiyla gelir bebisler21.gun igneleri derken tam anlayamadim, yumurta toplandi transfer oldu ve sonrasindaki igneler mi yoksa yumurta toplamadan once okadar uzun ignelerimiz olacak mi? Benim ikinci denemem,ilki 2 yil onceydi ve olumsuzlari tutmamak icin hemen unutmak gibi degisik bir tavrim var, bu yuzden her seyi yarim yamalak hatirliyorum.
Lucrin. 21.gun iğnesi var hormon baskısı için, sonra adetin ikinci günü doktor Kendi isteğiyle büyütüyor yumurtalarıInsallah bu sefer hayirlisiyla gelir bebisler21.gun igneleri derken tam anlayamadim, yumurta toplandi transfer oldu ve sonrasindaki igneler mi yoksa yumurta toplamadan once okadar uzun ignelerimiz olacak mi? Benim ikinci denemem,ilki 2 yil onceydi ve olumsuzlari tutmamak icin hemen unutmak gibi degisik bir tavrim var, bu yuzden her seyi yarim yamalak hatirliyorum.
Benim de o civardaydı büyüklükleri. Toplamda 7 tane yumurta vardı. 5 i toplandı. 3 ü döllendi. Üçüncü günde 2 si kaldı. Telaş yapmıştım çok az toplandı elde bi şey kalmayacak diye. Ama sayısından çok kalitesi önemlisi. Hatta Hulusi hoca transferde az verdin ama öz vermişsin kaliteleri iyi demişti. İkisi de tuttu Allah’a şükür. Sen de şimdi oluruna bırak. Bunları hiç düşünmemeye çalış. Olacak Allah’ın izniyle.Sanirim baya farki yontemler var. Benim 2.gun adeti ile igneler basladi, dun ignelere baski ignesi de eklendi, p.tesi 8.gun daha belirgin bir tablo cikar dedi. Bugun 6. gunum, 5 yumurta gorunuyor geriden gelen 2 tane daha var. Iclerinde 13.5 - 13- 12 olanlar var. Sizce 6.gun icin buyuklukleri nasil? Yumurta sayim da az aslinda...
Canım benimde adetten sonra başladı ignelere gerçekten de çok farklı yöntemleri var hocamızın her hastanın durumuna göre hareket ediyor. Benimde iğnenin 4. Günü 8, 9 ve 10 du yumurtaların büyüklükleri bakalım nolcakSanirim baya farki yontemler var. Benim 2.gun adeti ile igneler basladi, dun ignelere baski ignesi de eklendi, p.tesi 8.gun daha belirgin bir tablo cikar dedi. Bugun 6. gunum, 5 yumurta gorunuyor geriden gelen 2 tane daha var. Iclerinde 13.5 - 13- 12 olanlar var. Sizce 6.gun icin buyuklukleri nasil? Yumurta sayim da az aslinda...
Allah razı olsun inşaallah, elinde olmadan eşine bağırıyor çağırıyor aynı şekilde ailesi ne karşıda aynı, sonra oturup bu sebepten dolayıKız hormonal değişimden o çok normal herkeste farklı etki ediyor çevresindekiler alttan alsın hayırlısıyla tutar inşAllah
Hayırlı olsun canm ,transferden sonra ne yaptın , yatarken zorlandın mı. Sağa sola sürekli dönmek zarar verir mi acaba, stres yaptın mı sürekli yattın ? Sağlık sıhhatli kucağına almak nasip olur insaallahBenim de o civardaydı büyüklükleri. Toplamda 7 tane yumurta vardı. 5 i toplandı. 3 ü döllendi. Üçüncü günde 2 si kaldı. Telaş yapmıştım çok az toplandı elde bi şey kalmayacak diye. Ama sayısından çok kalitesi önemlisi. Hatta Hulusi hoca transferde az verdin ama öz vermişsin kaliteleri iyi demişti. İkisi de tuttu Allah’a şükür. Sen de şimdi oluruna bırak. Bunları hiç düşünmemeye çalış. Olacak Allah’ın izniyle.
İlaçların etkisiyle sinir yapması normal. Ben de sinirleniyordum ama benim etrafımdaki insanlar durumun farkındaydı ve anlayış gösterdiler hep. İdare ettiler beni. Yatma konusunu da fazla kafaya takmasın. Ben dışarı pek çıkmadım evdeydim ama sürekli yatarak geçirmedim. Yattım kalktım oturdum evin içinde gezindim. Fazla ağır iş yapmasın yeterli. Gerisi takdir-i ilahiAllah razı olsun inşaallah, elinde olmadan eşine bağırıyor çağırıyor aynı şekilde ailesi ne karşıda aynı, sonra oturup bu sebepten dolayı
Hayırlı olsun canm ,transferden sonra ne yaptın , yatarken zorlandın mı. Sağa sola sürekli dönmek zarar verir mi acaba, stres yaptın mı sürekli yattın ? Sağlık sıhhatli kucağına almak nasip olur insaallah
Pazartesi orada mısın bende orda olucamSanirim baya farki yontemler var. Benim 2.gun adeti ile igneler basladi, dun ignelere baski ignesi de eklendi, p.tesi 8.gun daha belirgin bir tablo cikar dedi. Bugun 6. gunum, 5 yumurta gorunuyor geriden gelen 2 tane daha var. Iclerinde 13.5 - 13- 12 olanlar var. Sizce 6.gun icin buyuklukleri nasil? Yumurta sayim da az aslinda...
Pazartesi orada mısın bende orda olucam
Benim de o civardaydı büyüklükleri. Toplamda 7 tane yumurta vardı. 5 i toplandı. 3 ü döllendi. Üçüncü günde 2 si kaldı. Telaş yapmıştım çok az toplandı elde bi şey kalmayacak diye. Ama sayısından çok kalitesi önemlisi. Hatta Hulusi hoca transferde az verdin ama öz vermişsin kaliteleri iyi demişti. İkisi de tuttu Allah’a şükür. Sen de şimdi oluruna bırak. Bunları hiç düşünmemeye çalış. Olacak Allah’ın izniyle.
Yaaa cok sevindim hayirlisiyla kucaklayinnnÇok şükür olumlu oldu benim
Canım benimde adetten sonra başladı ignelere gerçekten de çok farklı yöntemleri var hocamızın her hastanın durumuna göre hareket ediyor. Benimde iğnenin 4. Günü 8, 9 ve 10 du yumurtaların büyüklükleri bakalım nolcak
Sanırım salı günü gidicem hasta olamadımEvet sabahtan kan verip muayene oluyorum, gorusebiliriz galiba
Sanırım salı günü gidicem hasta olamadım
Amiiin hepimiz inŞAllah tez zamandaYaaa cok sevindim hayirlisiyla kucaklayinnn