Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarım saat oynamadan bişey olmaz. Merak etmeKızlar gonalf i herzaman 6 bucukta vurunurken bugün 6:50de vurundum unuttum. Bişey olurmu korktum bişey olur diye.
Hiç birşey olmaz canım merak etmeKızlar gonalf i herzaman 6 bucukta vurunurken bugün 6:50de vurundum unuttum. Bişey olurmu korktum bişey olur diye.
Ben de yeni aşılama oldum, siz ne zaman oldunuz acaba?Bana aşılama yaptı. 15 dk bile yaptırmadı. O kadar yoğunki sen kalkınca başkası yatıyor
Bana Nisan ayında yaptı. Negatif. İşallah sizinki tutarBen de yeni aşılama oldum, siz ne zaman oldunuz acaba?
Ben yeni sandım , çok umudum yok benim de , teşekkür ediyorum yine deBana Nisan ayında yaptı. Negatif. İşallah sizinki tutar
Kendinize stres yapmayın olumlu düşünün işallahBen yeni sandım , çok umudum yok benim de , teşekkür ediyorum yine de
Teşekkür ederim inşallah. Tek aşılama mı yaptırdınız?Kendinize stres yapmayın olumlu düşünün işallah
Evet orada tek aşılama yaptırdımTeşekkür ederim inşallah. Tek aşılama mı yaptırdınız?
Merhabalar. Arkadaşınıza hayırlı olsun şuan için hamile görünüyor ama sağlıklı bir hamilelik olduğunu anlamak için 2 gün sonra tekrar test yapsın değer 2 ye katlıyorsa sağlıklı bir gebeliktir.Kızlar mrb arkadaşım tedavi görmüştü transferin 6. Günü test yapmış değeri 80 cıktı iki tane embiryo konmuştu sonuç kesin pozitif mi acaba
İnşaallah çok tesekkur ederim, doktoru erken dedi o yüzden şüpheye düşmüştüMerhabalar. Arkadaşınıza hayırlı olsun şuan için hamile görünüyor ama sağlıklı bir hamilelik olduğunu anlamak için 2 gün sonra tekrar test yapsın değer 2 ye katlıyorsa sağlıklı bir gebeliktir.
Yerleşme kanaması olur mu acabaMerhabalar. Arkadaşınıza hayırlı olsun şuan için hamile görünüyor ama sağlıklı bir hamilelik olduğunu anlamak için 2 gün sonra tekrar test yapsın değer 2 ye katlıyorsa sağlıklı bir gebeliktir.
Allah bir an önce hepimize nasip eder inşallah.Evet orada tek aşılama yaptırdım
Benim 2. Tüp bebek denemem pozitifti. 7. Gün idrar testinde öğrenmiştim. 10. Gün kan testi yaptırdım. 2 gün sonra kan testini tekrarladı neredeyse 3 e katlanmıştı değer ama birkaç gün sonra kanama gerçekleşti. Sonuç kimyasal gebelik. Sizin arkadaşın 2side tutmuş olabilir ama çok erken yapmış testi. İnşallah sağlıkla devam eder. Benim normal yolla kaldığım gebelikte yerleşme kanaması gerçekleşti. Dedim bu da kimyasal galiba diye. Sabah gittim kan verdim değer 2 ye Katlamış anladım ki yerleşme kanaması. Zaten az bişey lekelenme oluyor.Yerleşme kanaması olur mu acaba
Kimyasal gebelikte çok mu artış oluyor acaba, arkadaşım sevinemedi bile 2 gün sonra tekrarşayacakBenim 2. Tüp bebek denemem pozitifti. 7. Gün idrar testinde öğrenmiştim. 10. Gün kan testi yaptırdım. 2 gün sonra kan testini tekrarladı neredeyse 3 e katlanmıştı değer ama birkaç gün sonra kanama gerçekleşti. Sonuç kimyasal gebelik. Sizin arkadaşın 2side tutmuş olabilir ama çok erken yapmış testi. İnşallah sağlıkla devam eder. Benim normal yolla kaldığım gebelikte yerleşme kanaması gerçekleşti. Dedim bu da kimyasal galiba diye. Sabah gittim kan verdim değer 2 ye Katlamış anladım ki yerleşme kanaması. Zaten az bişey lekelenme oluyor.
Pozitif ama doktorlar kesenin içinde embriyoyu görmeden hayırlı olsun demiyorlardoktor birşey demedi diye demoralize olmasın. Benim 12. Gün testim 83 mü ne çıkmıştı sonrasında neredeyse gün aşırı 10 kere daha test istedi hoca. Şayet doktoru Hulusi hocaysa ondan da isteyecek tekrar etmesini ama üzülmesi için hiç bir sebep yok, katlanacak mı katlanmayacak mı çok stresli geçiyor cidden Filmlerdeki gibi pozitif alınca havalara uçulmuyor hep stres hep heyecanKızlar mrb arkadaşım tedavi görmüştü transferin 6. Günü test yapmış değeri 80 cıktı iki tane embiryo konmuştu sonuç kesin pozitif mi acaba