Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Valla canım takibe gittiğim doktor bana 12 haftalıkken bıraktırdı 20 haftalıkken kendi isteğim üzerine kullanabilir miyim diye sordum; ben gerek görmüyorum başlayacaksan başla ama mide bağırsak problemin olursa hemen bırak dedi. Sorarsan bana da haber verir misin?
Canım duosviti sordum bugün. 9 ay kullanayım mı diye. Kullanabilirsin dedi. Ek bi şeye gerek var mı dedim. Bunun içinde her şey var daha ne istiyorsun dedi 🤣🤣 ishal oldum ben. Her vitamin ishal de yapar kabız da dedi. Ara ara içme dedi. Diğer ilaçları da kesti. Fitili aynı senin gibi elindekiler bitene kadar kullan dedi

Canım duosviti sordum bugün. 9 ay kullanayım mı diye. Kullanabilirsin dedi. Ek bi şeye gerek var mı dedim. Bunun içinde her şey var daha ne istiyorsun dedi 🤣🤣 ishal oldum ben. Her vitamin ishal de yapar kabız da dedi. Ara ara içme dedi. Diğer ilaçları da kesti. Fitili aynı senin gibi elindekiler bitene kadar kullan dedi
Hmm doğru diyor daha ne istiyorsun cnm 😄😄zaten yeterince ilaç iciyoruz vallaha dötüme igne olmaktan ne sağa yatabiliyorum ne de sola😄😄ilaçlar kabız yapar genel de de ben çok şükür hiç olmadım bu sefer

Kizlar meehaba bende hulusi hocada 2 asilama yaptirdim ama olmadi ekimde tup bebek icin gidicem. Hocamo cok seviyorum ama embriyonun 3 5 gununde ne degisiyor brni biraz bilgilendirirmisiniz sizin kac yumos toplandi ben cok gerginim

Kizlar meehaba bende hulusi hocada 2 asilama yaptirdim ama olmadi ekimde tup bebek icin gidicem. Hocamo cok seviyorum ama embriyonun 3 5 gununde ne degisiyor brni biraz bilgilendirirmisiniz sizin kac yumos toplandi ben cok gerginim
Öncelikle canım sakın gergin olma en büyük olmamama nedeni gerginlik stres faktörleri problem yaratıyor evet hocam mükemmel ciddi kısmı disiplin kurallarına uygun yapiyor asla evet olacak ben inanıyorum demez başka doktorlar gibi hayırlısı inşallah der elimden geleni yaptım bundan sonra Allah yardımcın olsun der 3.5 gün embrio açıklamasını yapiyim

Embri 5.gune kadar bekletildigi için kaliteli ve sağlıklı olur iyice büyüdüğü için ana rahime daha iyi tutunur uzmanlar blastokist tedavisinin gebelik şansını daha arttırdigini yönünde hem fikirler.bu sayede çoğul gebelik riski de olmaz her çoğul gebelikte risk oluşturmaz bu da.

Embri 5.gune kadar bekletildigi için kaliteli ve sağlıklı olur iyice büyüdüğü için ana rahime daha iyi tutunur uzmanlar blastokist tedavisinin gebelik şansını daha arttırdigini yönünde hem fikirler.bu sayede çoğul gebelik riski de olmaz her çoğul gebelikte risk oluşturmaz bu da.
Anladim canim buna hoca karar veriyor heralde. Adetin kacinci gunu basladin 2 gununu kaclik igne vurdun bide? Kacinci gun kac yunos toplandi? Transfer zormuydu. Bin tane soru aorabilirim sana 😊 birde raporlumuydun ilaclar ne kadar tuttu. Vee en onemlisi sen transferin kacinci gunundesin.

3. Gün embriosu da kısaca anlatayım 5 gün. Trasferlerinde gebelik oranı 3 gun transferine göre daha yüksek olmakta yani 3 gün embriosu 7.8 hücreli ama 5 gün embriosu 250 bin hücreli rahime trasfer olduktan sonra tabi eskiden 5 gün embriosu yoktu laboratuvarlar bu kadar gelişmemişti ama artık 5 gün yapıyorlar daha iyi sonuçlar aldıklarını için

Anladim canim buna hoca karar veriyor heralde. Adetin kacinci gunu basladin 2 gununu kaclik igne vurdun bide? Kacinci gun kac yunos toplandi? Transfer zormuydu. Bin tane soru aorabilirim sana 😊 birde raporlumuydun ilaclar ne kadar tuttu. Vee en onemlisi sen transferin kacinci gunundesin.
Yani hoca genelde karar veriyor ben adetin 2 günü gittim gorusmeye ilk tedavi olmadı çok ağır gecti burda var yaşadıklarım neyse kromozon testi istendi ilk gün 1400 TL.verdik 1 aya kalmadı çıktı gayet iyi çıktı regl 21 günü gittim ve lucrin iğne başladım 10 ile başladım busefer sonra gonalf başladım 125 ile çok fazla yumos oluyor bende çok az iğne dozuyla 30 tane fln hoca şaşırıyor ve ben kan degerlerim 5000 olmuştu sınırı geçmişti artık hem iğneleri kestik ohhsss olucam yine tekrardan

Sonra yumoslar artık istenen mm geldi ve hocam dediki diloş embriolarinj donduralim sen yine ohsss olucaksin ben tabi biraz üzüldüm fln ama anladım ki daha iyisi buymuş 13 yumurta toplandı içerde kalan 20 tane daha vardı ama onlar ise yaramadığı için alınmadı ben yine ohss oldum sistim ama busefer orta derecede oldum çok şükür bir kaç iğne 6 serumla 2.5 haftada duzeldim daha sonra yine gittim ve doğum kontrol hapına baslandi 22 gün 19 gün içtim 3 tane kala lucrin igneye yine başladım bayarjmjn ilk günü regl oldum muayne oldum estrofem başlandı artık rahim hazırlama çalışmalarını başlandı 😄

Estrofem 9 gün gittim herşey yolunda gayet iyi tüm ilaçlarım yazıldı başladım onlara Çarşamba. Günü trasferim.var rapor çıktı ama ben ilaç hakkımı kullandım emrio donduruldugu için devlet karşılamıyor ilacalri 850 fln tuttu eczaneye verdim raporu bana geriye 745 TL verdi artık rapor bitti geçen gittim ve 500 TL yine para verdim 😏😏😂😂😂

X