Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Ben opudan sonra ohsss oldum daha heryerim su topladı serumlarla atmaya çalışıyorum emriolari bakicaklar 5 güne giderse dondurulcakmiş ama gider diyorlar kaliteliymis öyle yani cnm
Bende oldum canım ya o yüzden çıkmaz zorlandım. Benim sayı az olduğu için risk etmediler 3. Gün transfer edildi hemen

Dondurulmuş mu oldu cnm yoksa tazemi transfer oldu bide kaç tane kalmisti embrion
Taze yapıldı canım 3 tane kalmıştı birinin gelişimi de orta kalitedeydi dondurmadılar kalanı transfer ettiler işte. 10 toplandı 6 Sı döllenmeye uygundu 5 i döllendi. 3 ü 3.güne gitti .

Taze yapıldı canım 3 tane kalmıştı birinin gelişimi de orta kalitedeydi dondurmadılar kalanı transfer ettiler işte. 10 toplandı 6 Sı döllenmeye uygundu 5 i döllendi. 3 ü 3.güne gitti .
Anladım canım hadi çok sevindim bebisine kaç aylık oldunuz

Ben bugün gonal f e başladım.birde duphaston diye bı hap. Hayırlısı olur inşallah 13. Günümde başladık tedaviye ilk defa böyle bi tedavim oluyo. Hep adetliyken baslanirdi tedavilerime bu sefer hoca arkadan gelen yumurtaları toplayacakmış bakalım 🙏

Ben bugün gonal f e başladım.birde duphaston diye bı hap. Hayırlısı olur inşallah 13. Günümde başladık tedaviye ilk defa böyle bi tedavim oluyo. Hep adetliyken baslanirdi tedavilerime bu sefer hoca arkadan gelen yumurtaları toplayacakmış bakalım 🙏
Hayırlı olsun tedaviniz inşallah bende bugün hastanedeydim bende adetli değilim lukrin diye bir ile başladım uzun protokol olacak bakalım sonunda güzel haberleri alırız inşallah 💕

Vardır hocamın bir bildiği iyi olur inŞAllah hayırlı olsun kuzum 🙏🏻

Merhaba herkese geçmiş olsun. Bende çikolata kisti var sağda 5 solda 4 cm daha önce 2 tüp bebek denedim olmadı. İstanbul bahçeci umur tüp bebek merkezi ile görüştüm işimiz uzun hallederiz dedi ama benim durumda bi kaç kişiyle görüştüm orda tedavi gören gitme kist için dediler bende hulusi hocanın kistler konusunda metini çok duydum. Laboratuvar konusunda pek bilgim yok başkentin tedavi gören arkadaşlarl aboratuvarı nasıl acaba iyi mi bide benim durumda olanlar varsa nasıl tedavi uyguluyor hulusi hoca Trabzondan geleceğim hazırlıklı olmak istiyorum

Merhaba herkese geçmiş olsun. Bende çikolata kisti var sağda 5 solda 4 cm daha önce 2 tüp bebek denedim olmadı. İstanbul bahçeci umur tüp bebek merkezi ile görüştüm işimiz uzun hallederiz dedi ama benim durumda bi kaç kişiyle görüştüm orda tedavi gören gitme kist için dediler bende hulusi hocanın kistler konusunda metini çok duydum. Laboratuvar konusunda pek bilgim yok başkentin tedavi gören arkadaşlarl aboratuvarı nasıl acaba iyi mi bide benim durumda olanlar varsa nasıl tedavi uyguluyor hulusi hoca Trabzondan geleceğim hazırlıklı olmak istiyorum
Canım Laboratuvarlari nasıl bilmiyorum açıkcası ikinci tedavim benim de Başkent’te ama onu anlamak çok zor bir kere şöyle bişeye şahit oldum ama dışarıdan embriyolarını taşıyan bir kadına bunlar kalitesiz ben boş yere bunları transfer etmem demişti bazı Lab larda herşeye iyi diyormuş galiba embriyolar.başkentte bana da iyi dendi ama tutmadı ilkinde olabilir tabi ölçüt değil onun dışında beşinci Güne ulaştırma oranları ve pozitif sonuç oranları iyi hayırlı olsun şimdiden

X