Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

benim de iki tane üçüncü embriyosuydu.beş yumurta toplandı üçü döllendi ikisi iyi kalite üçüncü gündü aynı gibi seninle durumumuz.ama hoca bu amh bu kadar embriyo iyi gerçekten şanslısın yine demişti bana toplamadan sonra hiç çıkmayanlar da oluyomuş.sana da beşinci gün embriyosu önerebilir canım artık ama belki kendisi bir kez de ben üçüncü gün deneyeyim der mi bilemiyorum.bana sadece gonamax kullandırtıyor ben acaba kendim de takviye yapsam diyorum fsh düşük ama benim ondan belki de.omega 3,dhea,q10 filan hep iyi gelen şeyler kullansam mı bilemiyorum tüp bebeğe para ayırmaktan ekstra bişey alacak para da kalmadı gerçi ama🤣🤣
Evet sorunumuz aynı seninle 🙄 Sen gonal f mi kullanmistin tedavinde canım.dozu yuksekmiydi. Benim şuan en büyük korkum yüksek doz ilaç kullanmak. Çünkü birden büyüyor ve kaliteli olmuyor 😔bence hocaya sormadan bı ilaca başlama. Ben danışarak kullanıyorum poleni falan.

bende Hulusi hocaya gidiyorum dün transferim oldu çok şükür 🙏 şimdi beklemedeyim en hayırlısı en güzeli olucak inanıyorum Hulusi hocam candır can , olmasada canım sağolsun iyiki böyle bir doktorla tanıştım sonuna kadar güvenin kızlar 👍
Hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın. Aynen katılıyorum Hulusi hoca hakkında soylediklerine 😍

Peki ne sorunun vardı senin 🤔

Hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın. Aynen katılıyorum Hulusi hoca hakkında soylediklerine 😍

Peki ne sorunun vardı senin 🤔

Amin cnm inşallah 🙏 hepimiz güzel sonuçlar alalım , bizde pek bi sorun yoktu aslında eşimin değerlerini biraz beğenmedi hoca bizde zaman kaybetmek istemedik fazla başlayalım dedik

Evet sorunumuz aynı seninle 🙄 Sen gonal f mi kullanmistin tedavinde canım.dozu yuksekmiydi. Benim şuan en büyük korkum yüksek doz ilaç kullanmak. Çünkü birden büyüyor ve kaliteli olmuyor 😔bence hocaya sormadan bı ilaca başlama. Ben danışarak kullanıyorum poleni falan.
Gonal f kullandım canım 225 günlük ilk tedavimdi dozu yüksek mi az mı bilmiyorum daha yüksekler duydum aşırı çok değil sanıyorum

bende Hulusi hocaya gidiyorum dün transferim oldu çok şükür 🙏 şimdi beklemedeyim en hayırlısı en güzeli olucak inanıyorum Hulusi hocam candır can , olmasada canım sağolsun iyiki böyle bir doktorla tanıştım sonuna kadar güvenin kızlar 👍
İnşallah güzel haberlerini alırız bende doktorumu çok ama çok seviyorum 🤗 ona çok güveniyorum iyi kötü sonuç ne olursa olsun... Elinden geleni yaptı

C cuucuuk canım sana histereskopi yapmismiydi hulisi hoca
YApmadı canım ama bu sefer belki yapar bilemiyorum ben de istemeyi düşünüyorım hem çizik atıyormuş ya onu da istşyorum😂 ben daha önce polip aldırdım bi de görünür de polip yok ama içime sinmiyor yine de transfer öncesi bi konuşacağım

YApmadı canım ama bu sefer belki yapar bilemiyorum ben de istemeyi düşünüyorım hem çizik atıyormuş ya onu da istşyorum😂 ben daha önce polip aldırdım bi de görünür de polip yok ama içime sinmiyor yine de transfer öncesi bi konuşacağım
[/QUO
Bana yaptı histereskopi. Aslında rahmin durumundan emin olmak için çoğu hastasına yapiyo sana niye yapmamış ki acaba. Bende meğer polip varmış histereskopi de görüp o anda almış polipi. Bu da senin gebeligine engel olmustur belki dedi.

X