Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Sen me asamadasın canım ne zaman negatıf aldın embrıyo kalıten ıyı mıydı
19 nisanda negatıf ogrendım, evet blast 5aa 2 embriyo kondu, tutmadı.. Bagısıklık testi ve histerekopı yapıcak ikinciye baslamadan, bu ay sonunda ikinci tedavıye baslıcaız buyuk ihtimalle

19 nisanda negatıf ogrendım, evet blast 5aa 2 embriyo kondu, tutmadı.. Bagısıklık testi ve histerekopı yapıcak ikinciye baslamadan, bu ay sonunda ikinci tedavıye baslıcaız buyuk ihtimalle
Aralarda gttınmı gorusmeye cagırmısmıydı tutmadıgını ogrenınce adet olunca gttınmı canım

Benımde 5aatuttu ama degerım katlamadı canım suan dusmesını beklıyorum
Allah yardımcınız olsunn
Ins cok uzamaz sebebı bulunur bır dha yasamayız donmusumda kalmadı cozerken ıkısı acılmadı bu sefer benımde
Benım de yok, 5. Güne giden 3 embrıyo vardı, 2 koyunca tek kaldı diye dondurmalar, zaten bunlar tutar dedıler ama tutmadı, keske dondursaymısım o tek kalanı diyorum, sımdı yenıden yumurta buyut topla

Amın canım gercekten oye sıfırdan baslanacak benımde cok zor maddı manevı

Kizlar merhabalar ,
Ben de Hulusi hoca randevu aldım yakında gideceğim inşallah.
Benim sıkıntım endometriozis , çift taraflı çikolata kistleri mevcut. Bir kızım var normal yolla ve normal doğumla geldi çok şükür daha sonra kızım 7-8 yaşlarındayken ikinciyi istedik olmadı yaklaşık üç yıldır olmuyor birkac doktora gittim sebebsiz seconder infertilite denildi daha sonra çikolata kistleriyle tanıştım. Hiç de hoş olmadı tanışmamız çok şiddetli kasik ağrısı ile acillik oldum. Artık bu ağrılardan kurtulmak istiyorum Hulusi hoca ya giden arkadaşlardan bilgi istiyorum derdime çare olur mu hoca

Hulusi hocaya güvenin bu konuda daha iyibir dr yoktur sanırım. benim tedavim uzun sürdü ama ilk tedavide hamile kaldım .ben iki ameliyat olmuş, hastalığı şiddetli, ve 37 yaşında bi hastayım rezervimde azdı bunlara rağmen oldu.

Benim de tek kalmıştı ama donduruldu. Uygun olsaydı size sorarlardı bence donduralım mı diye. Sanirim kalitesi çok iyi olmadığı için doldurulmamış sizin embriyonuz.

Benim de tek kalmıştı ama donduruldu. Uygun olsaydı size sorarlardı bence donduralım mı diye. Sanirim kalitesi çok iyi olmadığı için doldurulmamış sizin embriyonuz.
5 yumurtadan 3 tanesi 5. Güne gitti, üçü de blast 5aa idi.. Kesin gözüyle baktılar,cıft konuldu, bunlar tutacak dedıler

Çok teşekkür ederim . Maşallah sağlıkla büyütün yavrunuzu çok sevindim. İnşallah gidiyorum Hulusi hoca'ya yakında randevu günümü bekliyorum. Buradan paylaşırım bende kim bilir

Merhaba tedaviye basladınızmı arastır Ken hulusi hocayı duydum bilgi verebilir isiniz bende de rezerv azlıgı var

Arkadaslar tedavı oncesı nelere dıkkat ettınız ozellıke beslenmede yumurta kalıtesınde cok onemı varmı
Ben şu an teatrio ve gynositol kullanıyorum, sebze agırlıklı beslenmeye gayret ediyorum, hamur işinden uzak durmaya çalısıyorum, bu kadar
Adetime de 10 gün var yaklasık olarak

Ben şu an teatrio ve gynositol kullanıyorum, sebze agırlıklı beslenmeye gayret ediyorum, hamur işinden uzak durmaya çalısıyorum, bu kadar
Adetime de 10 gün var yaklasık olarak
Ne kadar suredır boyle beslenıyorsun canım o yazdıkların ne hoca mı verdı abur cubur yıyor musun birde covıt olduktan kac ay sonra baslamak gerekıyor tedavıye

Ne kadar suredır boyle beslenıyorsun canım o yazdıkların ne hoca mı verdı abur cubur yıyor musun birde covıt olduktan kac ay sonra baslamak gerekıyor tedavıye
Evet hoca verdı vitaminleri, hep boyle beslenmeye calısıyorum İnsülin direncim var cunku benım, yaklasık 2 yıldır dıkkat ediyorum, ilac da kullanıyorum onun ıcın..

Covid olayını bılmıyorum canım gecirmedim, ama aşıyı sorarsan asıdan 2 ay sonra baslamayı uygun buluyor hoca

Sen oldunmu canım ası yasın kac pko var bendede bnde ılac kullanıyorum ama bana sadece gonamax verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…