canım ne yaptın oldunmu histeroskopiyiBugün gittim ofis histeroskopi için ayin 19 unda yapalim denildi.o günde 3 kişi ye işlem yapılacağını söylediler diğer aya kaldi .1 Ay sonra yapilacak boşuna gitmiş oldum bugün
Geçmiş olsun cnm.iyi olmana sevindimcanım ne yaptın oldunmu histeroskopiyi
ben prp yi oldum
çok kısa süren bir işlemdi
sonrasında 2-3 gün ağrım oldu ama şimdi iyiyim
sen ne yaptın
normalde çok uzun süren bir işlem değilGeçmiş olsun cnm.iyi olmana sevindim
Ben beklemedeyim bayram dan sonraya kaldi benim iş. Ya çok merak ediyorum tüp bebek tedavisi uzun mu sürüyor. Nasıl bir süreçten geçiyoruz.
Hoca gerek gördüyse atmıştırIyi aksamlar cnm ben bugün ofis histeroskopi oldum.ama doktora rahime çizik atacakmış siniz diye sormayı unutmuş um. Siz yaptiniz mi ya da yapanlar oldumu .
Zor bi işlemmiydi polip ya da çıktımı pekiIyi aksamlar cnm ben bugün ofis histeroskopi oldum.ama doktora rahime çizik atacakmış siniz diye sormayı unutmuş um. Siz yaptiniz mi ya da yapanlar oldumu .
Korkulacak birs ey yokmus canim 5 dk anca sürdü. Iki tane polip varmış onu temizlediği ni söyledi. Kültür testi yapti bide. Sonuclarda 1 hafta sonra cikacak .Zor bi işlemmiydi polip ya da çıktımı peki
İnşallah tertemiz çıkar canımKorkulacak birs ey yokmus canim 5 dk anca sürdü. Iki tane polip varmış onu temizlediği ni söyledi. Kültür testi yapti bide. Sonuclarda 1 hafta sonra cikacak .
Canım nasılsınKorkulacak birs ey yokmus canim 5 dk anca sürdü. Iki tane polip varmış onu temizlediği ni söyledi. Kültür testi yapti bide. Sonuclarda 1 hafta sonra cikacak .
Iyi aksamlar cnm. E nabizdan baktim sonuclar normal değerlerde yazılıyor. Hastaneyi aradik bize döneceklerini soylediler.bende hastalığın ikinci gunu gidip iğneye başlıyacam Doktor uygun görür seCanım nasılsın
Çıktımı sonuçların
Bende yumurtalarımı toplattım
Şimdi geriden gelen yumurtalar var onları da toplayacak hoca
Yarın yine doktordayım
Canım benim rezervim az olduğj için ben prp yaptırmıştım hatırlarsan söylemiştimIyi aksamlar cnm. E nabizdan baktim sonuclar normal değerlerde yazılıyor. Hastaneyi aradik bize döneceklerini soylediler.bende hastalığın ikinci gunu gidip iğneye başlıyacam Doktor uygun görür se
Yumurta islemi iki defami toplanıyor kac günde bir kontrole gidiliyor malum biz şehir dışın dan gidip geliyoruz
Ben 5aa ile hamile kaldım canım ama 5aa ile hamile kalamayıp 3ab ile kalanlar da oluyor.Bende 3+1 embriyo vardı çözünürken biri bozulmuşArkadaslar hangı kalıtede embrıyoyla hamıle kaldınız acaba yazarsanız cok sevınırım
Benımde 4taneydı ıkısı bozulmus yanı cözülmemıs neden oluyorkı bu cozulmeme ıslemı nelere dıkkat ettın canımBen 5aa ile hamile kaldım canım ama 5aa ile hamile kalamayıp 3ab ile kalanlar da oluyor.Bende 3+1 embriyo vardı çözünürken biri bozulmuş
Dondurma çözdürme işleminin kendisi embriyo için başlıbaşına bir travma olduğu için olabiliyor bazı embriyolar dayanamıyor ama iki tanesi dayanmış o da güzel 5.güne gittilermi transferin oldu mu?Benımde 4taneydı ıkısı bozulmus yanı cözülmemıs neden oluyorkı bu cozulmeme ıslemı nelere dıkkat ettın canım
Dondurma çözdürme işleminin kendisi embriyo için başlıbaşına bir travma olduğu için olabiliyor bazı embriyolar dayanamıyor ama iki tanesi dayanmış o da güzel 5.güne