Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Bugün gittim ofis histeroskopi için ayin 19 unda yapalim denildi.o günde 3 kişi ye işlem yapılacağını söylediler diğer aya kaldi .1 Ay sonra yapilacak boşuna gitmiş oldum bugün
canım ne yaptın oldunmu histeroskopiyi
ben prp yi oldum
çok kısa süren bir işlemdi
sonrasında 2-3 gün ağrım oldu ama şimdi iyiyim
sen ne yaptın

canım ne yaptın oldunmu histeroskopiyi
ben prp yi oldum
çok kısa süren bir işlemdi
sonrasında 2-3 gün ağrım oldu ama şimdi iyiyim
sen ne yaptın
Geçmiş olsun cnm.iyi olmana sevindim
Ben beklemedeyim bayram dan sonraya kaldi benim iş. Ya çok merak ediyorum tüp bebek tedavisi uzun mu sürüyor. Nasıl bir süreçten geçiyoruz.

Geçmiş olsun cnm.iyi olmana sevindim
Ben beklemedeyim bayram dan sonraya kaldi benim iş. Ya çok merak ediyorum tüp bebek tedavisi uzun mu sürüyor. Nasıl bir süreçten geçiyoruz.
normalde çok uzun süren bir işlem değil
ama taze transfer ya da dondurulmuş transfere göre değişebiliyor
ya da öncesinde halledilmesi gereken durumlar olduğunda kist,polip falan bizler gibi uzayabiliyor canım

BEnde hulusi hocaya gitmeyi düşünüyorum 1 yıldır sebepsiz infertilite nedeniyle hamile kalamadım.
Başkent hastahnesinde hulusi hocanın muayene ücreti kaç tl?

Ben Hulusi hocaya gidiyorum. Şu an ki sürecimiz kistimi aspire etme. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alacağız inşallah Hikayemi okumak isterseniz Instagramdan takip edebilirsiniz
Kullanıcı Adı:

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi aksamlar cnm ben bugün ofis histeroskopi oldum.ama doktora rahime çizik atacakmış siniz diye sormayı unutmuş um. Siz yaptiniz mi ya da yapanlar oldumu .

Iyi aksamlar cnm ben bugün ofis histeroskopi oldum.ama doktora rahime çizik atacakmış siniz diye sormayı unutmuş um. Siz yaptiniz mi ya da yapanlar oldumu .
Hoca gerek gördüyse atmıştır
Mesajla sorun hoca mutlaka cevap verecektir bence

Korkulacak birs ey yokmus canim 5 dk anca sürdü. Iki tane polip varmış onu temizlediği ni söyledi. Kültür testi yapti bide. Sonuclarda 1 hafta sonra cikacak .
İnşallah tertemiz çıkar canım
Artık tedaviye bir adım daha yaklaştın öyle düşün canım

Korkulacak birs ey yokmus canim 5 dk anca sürdü. Iki tane polip varmış onu temizlediği ni söyledi. Kültür testi yapti bide. Sonuclarda 1 hafta sonra cikacak .
Canım nasılsın
Çıktımı sonuçların
Bende yumurtalarımı toplattım
Şimdi geriden gelen yumurtalar var onları da toplayacak hoca
Yarın yine doktordayım

Canım nasılsın
Çıktımı sonuçların
Bende yumurtalarımı toplattım
Şimdi geriden gelen yumurtalar var onları da toplayacak hoca
Yarın yine doktordayım
Iyi aksamlar cnm. E nabizdan baktim sonuclar normal değerlerde yazılıyor. Hastaneyi aradik bize döneceklerini soylediler.bende hastalığın ikinci gunu gidip iğneye başlıyacam Doktor uygun görür se
Yumurta islemi iki defami toplanıyor kac günde bir kontrole gidiliyor malum biz şehir dışın dan gidip geliyoruz

Canım benim rezervim az olduğj için ben prp yaptırmıştım hatırlarsan söylemiştim
Şimdi benim geriden gelen yumurtalarım da vardı
Onları da toplamak istedi hoca
O yüzden yarın yeni iğnelere başlayacağım
Normalde tek toplama yapılıyor canım
Kontroller se bazen 2 güne bir bazen 3 güne bir bazen de hergün olabiliyor ortalama 10 gün sürüyor sonra toplanıyor
Benim durumum biraz farklı olduğu için böyle oldu
Senin daha rahat olur

Ben 5aa ile hamile kaldım canım ama 5aa ile hamile kalamayıp 3ab ile kalanlar da oluyor.Bende 3+1 embriyo vardı çözünürken biri bozulmuş
Benımde 4taneydı ıkısı bozulmus yanı cözülmemıs neden oluyorkı bu cozulmeme ıslemı nelere dıkkat ettın canım

Bugün hastaneden aradilar tahliller için. Rahimde enfeksiyon oldugunu söyle di , hemşire reçete yazmislar antibiyotik faln onu kullanip 10 gun sonra biyopsi için randevu alacakmış im.benim böyle giderse çok uzaaar gibi.
Bu arada biyopsi yapan oldumu zor bir işlemmi

Benımde 4taneydı ıkısı bozulmus yanı cözülmemıs neden oluyorkı bu cozulmeme ıslemı nelere dıkkat ettın canım
Dondurma çözdürme işleminin kendisi embriyo için başlıbaşına bir travma olduğu için olabiliyor bazı embriyolar dayanamıyor ama iki tanesi dayanmış o da güzel 5.güne gittilermi transferin oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…