Merhabalar benim amh bir düşük bir yüksek çıktı kanda fakat toplanan yumurta azdı.eğer yeterli embriyo oluşmasaydı hoca 2.yumurta toplamayı yapıcaktı. Şükür bizde gerek kalmadı. Güya 4 embriyom oluştu 3.gün donduruldu. Çözülünce 5.güne tek bir embriyo kaldı onunla hamile kaldım. Rabbim yardımcınız olsunAmh değeri düşük olup Hulusi hocada pozitif sonuç alan var mı? Benim son tedavimde sadece 1 tane 3. Gün embriyosu oluştu. Hulusi hoca benim durumumda olan hastalar için nasıl bir yöntem uyguluyor?
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımMerhabalar benim amh bir düşük bir yüksek çıktı kanda fakat toplanan yumurta azdı.eğer yeterli embriyo oluşmasaydı hoca 2.yumurta toplamayı yapıcaktı. Şükür bizde gerek kalmadı. Güya 4 embriyom oluştu 3.gün donduruldu. Çözülünce 5.güne tek bir embriyo kaldı onunla hamile kaldım. Rabbim yardımcınız olsun
Amin 32 haftalık olduk şükür. Hocanın verdiği Multivitamini kullandık ben ve eşim.belki 1 ay takviye verip öyle başlar bilemiyorum. Ben eski tüp bebek tedavimdeki tüm belgelerimle gittim hocaya. Hatta negatif tüp bebekte kullanılan ilaçları kullanmadı başka ilaç denedi. O çizelgeyi atmamıştım ilaçların adları dozları hep yazıyodu. hocaya güvenin işallah güzel sonuç alırsınız. Yeterli embriyo okuşmazsa. Havuz yöntemi yapıp 2 kere yumurta toplayabilirRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımbenim de bir düşük bir yüksek çıktı. Birinde 0.16 en son yaptığım 0.90 çıktı. Ama toplanan yumurta ve oluşan embriyo sayısı az. Ekstra vitamin kullandınız mı? Ben önümüzdeki hafta görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Önümüzdeki adetle başlar mı acaba?
Anladım canım sağlıkla insallahh kucağına alırsınAmin 32 haftalık olduk şükür. Hocanın verdiği Multivitamini kullandık ben ve eşim.belki 1 ay takviye verip öyle başlar bilemiyorum. Ben eski tüp bebek tedavimdeki tüm belgelerimle gittim hocaya. Hatta negatif tüp bebekte kullanılan ilaçları kullanmadı başka ilaç denedi. O çizelgeyi atmamıştım ilaçların adları dozları hep yazıyodu. hocaya güvenin işallah güzel sonuç alırsınız. Yeterli embriyo okuşmazsa. Havuz yöntemi yapıp 2 kere yumurta toplayabilir
Amin 32 haftalık olduk şükür. Hocanın verdiği Multivitamini kullandık ben ve eşim.belki 1 ay takviye verip öyle başlar bilemiyorum. Ben eski tüp bebek tedavimdeki tüm belgelerimle gittim hocaya. Hatta negatif tüp bebekte kullanılan ilaçları kullanmadı başka ilaç denedi. O çizelgeyi atmamıştım ilaçların adları dozları hep yazıyodu. hocaya güvenin işallah güzel sonuç alırsınız. Yeterli embriyo okuşmazsa. Havuz yöntemi yapıp 2 kere yumurta toplayabilir
AminAnladım canım sağlıkla insallahh kucağına alırsındarısı hayırlısıyla isteyen herkese ve bana olsun
Embriyo çözdürmede sorun yaşanması laboratuvar kalitesi ile alakalı bir durum diye biliyorum. Ben bahçeci de hiç bir sorun yaşamadım. Ankara Başkentin laboratuvarı hakkında bilgisi var mı?Ben 5aa ile hamile kaldım canım ama 5aa ile hamile kalamayıp 3ab ile kalanlar da oluyor.Bende 3+1 embriyo vardı çözünürken biri bozulmuş
Çözdürmede embriyonun yaşaması embriyo kalitesi ile alakalı çünkü hepsi aynı prodsedürle çözdürülüyor bazı kişilerin hiçbir embriyosu bozulmuyor bazısının 1 bazısının 2 tanesi bozuluyor.Başkentte 4 embriyosu birden çözdürülüp bozunmayıp hepsi 5aa kalite olan da var.Başkentin laboratuvarı da embriyologları da baya başarılı ve tecrübeli.Zaten Hulusi hoca dondurmada farklı bir yöntem uyguluyor, 3. gün dondurup çözdürünce 5. güne gitmesini bekleyip öyle transfer ediyor bu şekilde tutunma şansı daha fazla oluyor yani başkentte dondurulanlar 3. gün embriyosu oluyor.Bahçecide bu uygulanmıyor bildiğim kadarıyla.Embriyo çözdürmede sorun yaşanması laboratuvar kalitesi ile alakalı bir durum diye biliyorum. Ben bahçeci de hiç bir sorun yaşamadım. Ankara Başkentin laboratuvarı hakkında bilgisi var mı?
Aynen bahçecide böyle bir uygulama yokÇözdürmede embriyonun yaşaması embriyo kalitesi ile alakalı çünkü hepsi aynı prodsedürle çözdürülüyor bazı kişilerin hiçbir embriyosu bozulmuyor bazısının 1 bazısının 2 tanesi bozuluyor.Başkentte 4 embriyosu birden çözdürülüp bozunmayıp hepsi 5aa kalite olan da var.Başkentin laboratuvarı da embriyologları da baya başarılı ve tecrübeli.Zaten Hulusi hoca dondurmada farklı bir yöntem uyguluyor, 3. gün dondurup çözdürünce 5. güne gitmesini bekleyip öyle transfer ediyor bu şekilde tutunma şansı daha fazla oluyor yani başkentte dondurulanlar 3. gün embriyosu oluyor.Bahçecide bu uygulanmıyor bildiğim kadarıyla.
Merhaba Pınar hanım bende salı günü ofis histeroskopi olsun biyopsi alındı şükürler olsun temiz çıktı.yapışıklık varmış rahim ağzında onu açtığını söyledi doktor.Size ofis sonrası hangi ilaçlar verdiler acabaIyi aksamlar cnm ben bugün ofis histeroskopi oldum.ama doktora rahime çizik atacakmış siniz diye sormayı unutmuş um. Siz yaptiniz mi ya da yapanlar oldumu .
4 kutu antibiyotik yazdi doktorum son iki kutu cok agir geldi hatta acillik oldum alerji yapti .hulusi beyde son iki kutu yu kullanma dedi.simdi de sonuclar da enfeksiyon ciktigini soyledi, tekrar persembe gunu biyopsi yapacak anestezi olmayacak cok korkuyorum nasil olacak biyopsi .canli yapan oldumu cvp bekliyorum. Acaba sonuçlarda kötü birseymi var tekrardan yapmak istedi .cok stresliyimMerhaba Pınar hanım bende salı günü ofis histeroskopi olsun biyopsi alındı şükürler olsun temiz çıktı.yapışıklık varmış rahim ağzında onu açtığını söyledi doktor.Size ofis sonrası hangi ilaçlar verdiler acaba
Kanamanız ne kadar sürdü peki birde ilişki ne kadar yasak dedi4 kutu antibiyotik yazdi doktorum son iki kutu cok agir geldi hatta acillik oldum alerji yapti .hulusi beyde son iki kutu yu kullanma dedi.simdi de sonuclar da enfeksiyon ciktigini soyledi, tekrar persembe gunu biyopsi yapacak anestezi olmayacak cok korkuyorum nasil olacak biyopsi .canli yapan oldumu cvp bekliyorum. Acaba sonuçlarda kötü birseymi var tekrardan yapmak istedi .cok stresliyim
Kanama ilkgun , 4günde kahverengi lekelenme seklinde geldi polip vardi onu temizlemis ona bağladım lekelenmeleri .ama iliski hakkinda birsey demedi ben yinede 2 hafta korundum .siz. yine hulusi hocaya yazin isterseniz dönüş yapiyorKanamanız ne kadar sürdü peki birde ilişki ne kadar yasak dedi
Benim de kanamam az oldu ama bugün yine kahverengi leke geldi telaşlandım.Sizin ilaçlarınız ismi neydi acabaKanama ilkgun , 4günde kahverengi lekelenme seklinde geldi polip vardi onu temizlemis ona bağladım lekelenmeleri .ama iliski hakkinda birsey demedi ben yinede 2 hafta korundum .siz. yine hulusi hocaya yazin isterseniz dönüş yapiyor
Merhaba enfeksıyon rahımde mı vıktı acaba öykunuz neydı acaba4 kutu antibiyotik yazdi doktorum son iki kutu cok agir geldi hatta acillik oldum alerji yapti .hulusi beyde son iki kutu yu kullanma dedi.simdi de sonuclar da enfeksiyon ciktigini soyledi, tekrar persembe gunu biyopsi yapacak anestezi olmayacak cok korkuyorum nasil olacak biyopsi .canli yapan oldumu cvp bekliyorum. Acaba sonuçlarda kötü birseymi var tekrardan yapmak istedi .cok stresliyim
En az 2 ay bekletiyor.. Yanı 3.adetinde baslayabılirArkadaslar basına boyle bısey gelen olmadımı hoca tahmını me kadar ara verır transfer olmustum tuttu ama hcg ıkıye katlamadı sonra dustu degerım daha kanamam baslamadı yenı tedavı ıcın hoca sızce ne kadar ara verır olumsuz sonuc alıp yenı tedavıye ne zaman baslattı sızı
O arada cagırıp birsey yapıyor mu canım histeroskopi falan birde arastırır mı neden boyle oldugunu yoksa aynı sekil devam edıyor muEn az 2 ay bekletiyor.. Yanı 3.adetinde baslayabılir
Yapıyor evet gerekli testleri, histerekopıye ıhtıyac varsa muhakkak yapar.. Detaycı bi doktor.. Ben ilk negatıfımı aldım, histerekopı yapıcak ikinci tedaviden onceO arada cagırıp birsey yapıyor mu canım histeroskopi falan birde arastırır mı neden boyle oldugunu yoksa aynı sekil devam edıyor mu