- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Bana yapilan işlemde sizinki gibi histeroskopi olacak.kac dk sürüyor anestezi altında mi olacak.siz ne kadar fiat odediniz.gecen cuma gittim sadce giriş muanesi ve kan tahlillerini 1200 tl ödedim. Daha ilk görüşmedehistereskopi ye ne kadar alirlar sormayı unutmuş u
İki bin cıvarında bana gecen sene yapılmıstı ama cok zor bır ıslem degıl bıyopsı ıcın ayrı ücret alınacagını sanmıyorum sadece histeroskopı için birde ek bır ışlem olursa rahıme mğdahale olursa onun ucretını alırlar sızın sorun neydı hıkayenız nasılBana yapilan işlemde sizinki gibi histeroskopi olacak.kac dk sürüyor anestezi altında mi olacak.siz ne kadar fiat odediniz.gecen cuma gittim sadce giriş muanesi ve kan tahlillerini 1200 tl ödedim. Daha ilk görüşmedehistereskopi ye ne kadar alirlar sormayı unutmuş um
İki bin cıvarında bana gecen sene yapılmıstı ama cok zor bır ıslem degıl bıyopsı ıcın ayrı ücret alınacagını sanmıyorum sadece histeroskopı için birde ek bır ışlem olursa rahıme mğdahale olursa onun ucretını alırl
9 düşük yaşadım normal yollardan gebe kalabiliyor dum ama surekli düşük le sonuçlandı. Dis gebelikten dolayi tüplerim zarar gördü. Konya daki doktorum hulusi hocayı önerdi kendi hocasiy mis.onun önerisi ile tedavi ye başladım hulusi hocaya bakalim insallh hayirli haberlerle doneriz.sizin sorun ne peki ne aşamadasiniz şuan?İki bin cıvarında bana gecen sene yapılmıstı ama cok zor bır ıslem degıl bıyopsı ıcın ayrı ücret alınacagını sanmıyorum sadece histeroskopı için birde ek bır ışlem olursa rahıme mğdahale olursa onun ucretını alırlar sızın sorun neydı hıkayenız nasıl
Konyadakı doktorunun ısmı ne acaba konyadan mı gelip gidiyorsun hulusı hoca mukemmel bir insan ve cok basarılı bır doktor benım sorunumda erken dogum malesef rahım9 düşük yaşadım normal yollardan gebe kalabiliyor dum ama surekli düşük le sonuçlandı. Dis gebelikten dolayi tüplerim zarar gördü. Konya daki doktorum hulusi hocayı önerdi kendi hocasiy mis.onun önerisi ile tedavi ye başladım hulusi hocaya bakalim insallh hayirli haberlerle doneriz.sizin sorun ne peki ne aşamadasiniz şuan?
Aksarayda yaşıyoruz. geçen hafta hulusi hocayla ilk görüşmemiz oldu gerçekten cok sıcak samimi davrandi.uzun uzun anlatti herşeyi. Bu sali tekrar gidicez histeroskopi için .Konyadakı doktorunun ısmı ne acaba konyadan mı gelip gidiyorsun hulusı hoca mukemmel bir insan ve cok basarılı bır doktor benım sorunumda erken dogum malesef rahım
Ins hersey yolunda goder tez vakıtte bebeklerımızı alırız kucagımiza ıns yasınız kacAksarayda yaşıyoruz. geçen hafta hulusi hocayla ilk görüşmemiz oldu gerçekten cok sıcak samimi davrandi.uzun uzun anlatti herşeyi. Bu sali tekrar gidicez histeroskopi için .
Amin cnm tüm isteyen herkeze rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin .yaşım 26 .siz nerde yasiyorsunuz yaşınız kaç ne zamndan beri tedavi ye başladınız.Ins hersey yolunda goder tez vakıtte bebeklerımızı alırız kucagımiza ıns yasınız kac
Geçen hafta yapıldı, 480 civarı bişey ödedim yıkamalı lavaj diye geçiyo, 2dk sürmedi, çok hafif bi acı hissettim hissetmedim, sonuçlarda hemen çıktı, merak etmeyinMrhaba arkadasla.hulusi hocada rahimden biyopsi yapanlar oldumu nasil gecti ve fiat ne kadat odediniz.acilll bilgi verirseniz tskler.
Ayrıca seninle de ufak bi sohbetimiz olmuştu orda bnm de 3düşüğüm oldnu yurtdışından geldiğimi söylemiştimGeçen hafta yapıldı, 480 civarı bişey ödedim yıkamalı lavaj diye geçiyo, 2dk sürmedi, çok hafif bi acı hissettim hissetmedim, sonuçlarda hemen çıktı, merak etmeyin
Bu arada histerskopi ayrı bi işlem o da 19unda yapılacak bana, rahmine müdahale olup olmayacağına göre değişir, sadece teşhis amaçlı girip bakıcaklarsa 1500-2000civarı diye biliyorum, ama bgn gittm tüm fiyatlar güncellenmiş geçen haftaAksarayda yaşıyoruz. geçen hafta hulusi hocayla ilk görüşmemiz oldu gerçekten cok sıcak samimi davrandi.uzun uzun anlatti herşeyi. Bu sali tekrar gidicez histeroskopi için .
tuttu mu sizin altıncı gün embriyolarınız?Canım beşinci gün blast olamamışlar iki tanelerdi beşinci günde olmayınca 6. Gün de şans veriyorlar 6. Gün Blast oldular kalitelilermiş de ama biraz yavaş geliştikleri için şansları 5. Günden düşükmüş yine de hoca başta çok olumlu konuşmamıştı ama transfer günü eşime embriyolar çok iyi durumda demiş bilemiyorum artık hayırlısı olsun negatif sonuç almak çok yıpratıcı ama beşinci günden altıncı güne onlardan haber beklerken söz vermiştim kendime şansları düşük olsa da yarını görürlerse mutlaka transfer ettireceğim diye ben sözümü tuttum şimdi sıra minnoşlarımdaFazla umutlanmadan beklemeye devam...
Aa evet hatirladim siziAyrıca seninle de ufak bi sohbetimiz olmuştu orda bnm de 3düşüğüm oldnu yurtdışından geldiğimi söylemiştim
Aa evet hatirladim siziAyrıca seninle de ufak bi sohbetimiz olmuştu orda bnm de 3düşüğüm oldnu yurtdışından geldiğimi söylemiştim
Yarin sabah yapacaklar bakalim biraz korku endişe var uzun surecekmi anestezi verecekler mi hic fikrim yok .bir atlatsam koca bir ohh çekecemBu arada histerskopi ayrı bi işlem o da 19unda yapılacak bana, rahmine müdahale olup olmayacağına göre değişir, sadece teşhis amaçlı girip bakıcaklarsa 1500-2000civarı diye biliyorum, ama bgn gittm tüm fiyatlar güncellenmiş geçen hafta
Prp neki ayy hic birsey bilmiyorum bide tedaviye gidiyorum.bende hulusi hocaya gidiyorum.Merhabalar kızlar
Bende yarın prp olacağım başkentte
Doktorum hulusi hoca
Çok heyecanlıyım biraz korku biraz heyecan
2 tane iğne verdiler leucostim
Birini dün
Birini bugün yaptım
Yarın da işlem olacak
Daha önce prp olanlar varmı acaba başkentte
Süreç nasıl oluyor insan merak ediyor
Benim rezervim biraz düşükPrp neki ayy hic birsey bilmiyorum bide tedaviye gidiyorum.bende hulusi hocaya gidiyorum.
Daha yeni başladık hulusi hocayla. Bazi kan değerleri aldi AMH degeri.1.94 yaşıma göre az söyledi prp işlemi yapmaya gerek varmi bilemiyorum. Bayram dan sonrada ofis histereskopi yapacak ona göre iğne ye başlıyacam. Bunlari soyledi hulusi hoca.ve ayrica bana çok sessiz sin bir dahakine konuşkan olarak bekliyorum gerekirse kolu komşuyla kavga et sesin ciksin diye sirtima hafifce vurduBenim rezervim biraz düşük
Yumurtaları canlandırmak için yapılan bir işlem canım
Senin rezervin iyiyse gerek olan bir işlem değil canım
Sizin durumunuz ne tedavi nasıl gidiyor
Hulusi hocam candır
Evet hoca çok iyi çok merhametli bir insanDaha yeni başladık hulusi hocayla. Bazi kan değerleri aldi AMH degeri.1.94 yaşıma göre az söyledi prp işlemi yapmaya gerek varmi bilemiyorum. Bayram dan sonrada ofis histereskopi yapacak ona göre iğne ye başlıyacam. Bunlari soyledi hulusi hoca.ve ayrica bana çok sessiz sin bir dahakine konuşkan olarak bekliyorum gerekirse kolu komşuyla kavga et sesin ciksin diye sirtima hafifce vurdugercekten çok samimi güler yüzlü bir hocaya denk gelmiş im.