Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

İki bin cıvarında bana gecen sene yapılmıstı ama cok zor bır ıslem degıl bıyopsı ıcın ayrı ücret alınacagını sanmıyorum sadece histeroskopı için birde ek bır ışlem olursa rahıme mğdahale olursa onun ucretını alırlar sızın sorun neydı hıkayenız nasıl

9 düşük yaşadım normal yollardan gebe kalabiliyor dum ama surekli düşük le sonuçlandı. Dis gebelikten dolayi tüplerim zarar gördü. Konya daki doktorum hulusi hocayı önerdi kendi hocasiy mis.onun önerisi ile tedavi ye başladım hulusi hocaya bakalim insallh hayirli haberlerle doneriz.sizin sorun ne peki ne aşamadasiniz şuan?

Konyadakı doktorunun ısmı ne acaba konyadan mı gelip gidiyorsun hulusı hoca mukemmel bir insan ve cok basarılı bır doktor benım sorunumda erken dogum malesef rahım

Konyadakı doktorunun ısmı ne acaba konyadan mı gelip gidiyorsun hulusı hoca mukemmel bir insan ve cok basarılı bır doktor benım sorunumda erken dogum malesef rahım
Aksarayda yaşıyoruz. geçen hafta hulusi hocayla ilk görüşmemiz oldu gerçekten cok sıcak samimi davrandi.uzun uzun anlatti herşeyi. Bu sali tekrar gidicez histeroskopi için .

Aksarayda yaşıyoruz. geçen hafta hulusi hocayla ilk görüşmemiz oldu gerçekten cok sıcak samimi davrandi.uzun uzun anlatti herşeyi. Bu sali tekrar gidicez histeroskopi için .
Ins hersey yolunda goder tez vakıtte bebeklerımızı alırız kucagımiza ıns yasınız kac

Mrb, geçen hafta yapıldı bana bağışıklığa bakmak için, çok kısa 2dk bile sürmedi çok hafif bi acı hissettim, sonuçlarda hemen çıktı, merak etme

Mrhaba arkadasla.hulusi hocada rahimden biyopsi yapanlar oldumu nasil gecti ve fiat ne kadat odediniz.acilll bilgi verirseniz tskler.
Geçen hafta yapıldı, 480 civarı bişey ödedim yıkamalı lavaj diye geçiyo, 2dk sürmedi, çok hafif bi acı hissettim hissetmedim, sonuçlarda hemen çıktı, merak etmeyin

Geçen hafta yapıldı, 480 civarı bişey ödedim yıkamalı lavaj diye geçiyo, 2dk sürmedi, çok hafif bi acı hissettim hissetmedim, sonuçlarda hemen çıktı, merak etmeyin
Ayrıca seninle de ufak bi sohbetimiz olmuştu orda bnm de 3düşüğüm oldnu yurtdışından geldiğimi söylemiştim

Bu arada histerskopi ayrı bi işlem o da 19unda yapılacak bana, rahmine müdahale olup olmayacağına göre değişir, sadece teşhis amaçlı girip bakıcaklarsa 1500-2000civarı diye biliyorum, ama bgn gittm tüm fiyatlar güncellenmiş geçen hafta

tuttu mu sizin altıncı gün embriyolarınız?

Ayrıca seninle de ufak bi sohbetimiz olmuştu orda bnm de 3düşüğüm oldnu yurtdışından geldiğimi söylemiştim
Aa evet hatirladim sizi
Yarin sabah yapacaklar bakalim biraz korku endişe var uzun surecekmi anestezi verecekler mi hic fikrim yok .bir atlatsam koca bir ohh çekecem

Bugün gittim ofis histeroskopi için ayin 19 unda yapalim denildi.o günde 3 kişi ye işlem yapılacağını söylediler diğer aya kaldi .1 Ay sonra yapilacak boşuna gitmiş oldum bugün

Merhabalar kızlar
Bende yarın prp olacağım başkentte
Doktorum hulusi hoca
Çok heyecanlıyım biraz korku biraz heyecan
2 tane iğne verdiler leucostim
Birini dün
Birini bugün yaptım
Yarın da işlem olacak
Daha önce prp olanlar varmı acaba başkentte
Süreç nasıl oluyor insan merak ediyor

Prp neki ayy hic birsey bilmiyorum bide tedaviye gidiyorum.bende hulusi hocaya gidiyorum.

Prp neki ayy hic birsey bilmiyorum bide tedaviye gidiyorum.bende hulusi hocaya gidiyorum.
Benim rezervim biraz düşük
Yumurtaları canlandırmak için yapılan bir işlem canım
Senin rezervin iyiyse gerek olan bir işlem değil canım
Sizin durumunuz ne tedavi nasıl gidiyor
Hulusi hocam candır

Benim rezervim biraz düşük
Yumurtaları canlandırmak için yapılan bir işlem canım
Senin rezervin iyiyse gerek olan bir işlem değil canım
Sizin durumunuz ne tedavi nasıl gidiyor
Hulusi hocam candır
Daha yeni başladık hulusi hocayla. Bazi kan değerleri aldi AMH degeri.1.94 yaşıma göre az söyledi prp işlemi yapmaya gerek varmi bilemiyorum. Bayram dan sonrada ofis histereskopi yapacak ona göre iğne ye başlıyacam. Bunlari soyledi hulusi hoca.ve ayrica bana çok sessiz sin bir dahakine konuşkan olarak bekliyorum gerekirse kolu komşuyla kavga et sesin ciksin diye sirtima hafifce vurdu gercekten çok samimi güler yüzlü bir hocaya denk gelmiş im.

Evet hoca çok iyi çok merhametli bir insan
Canım bence senin amh değerin iyi
Belki yaşına göre biraz az bulmuş olabilir , hocamız biraz mükemmeliyteçi biridir çünkü
Ama değerin gayet güzel
Sana prp işlemine gerek yoktur bence olsaydı söylerdi
Histeroskopi ile önce rahime bakıp garanti ilerlemek istiyor hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…