- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Rahım ınceligi bendede var hatta bu ay adetm gelmedı nden ınce kalıyor yaben de düşük yaptım 2.adette gel dedı yenıden asılama yapıcaktı,ama rahım ınce daha dedı ertledı 1 ay daha
Hayırlı olsn canım canını sıkma sıkıntılı birsey olsa hoca baslamazdı ıns bebegın sana gelırBenimde transfer hazırlığın başladı estroferm kullanıyorum kistim gitmedi duruyor moralim bozuldu biraz
Inşallah çok sağolHayırlı olsn canım canını sıkma sıkıntılı birsey olsa hoca baslamazdı ıns bebegın sana gelır
Teşekkür ederim. Ben 8-8,5 haftalarda hep kaybettim. Bende ivig tedavisini araştırıyorum. Ben afs hastadıyım ayrıca pıhtılaşma var bağışıklık için kullanılan bşr tedavi şekli. Kayıplarda çok işe yarıyorIvıg tedavısı ne canım kayıpların ıcın gecmıs olsn kac haftalıktı benımde kaybım var malesef
O ne demek cnm gecmıs olsn ıns bır dha yasatmasın rabbim ıntralipit serummu takılıyo onu mu kastedıyorsun ilk üc ayTeşekkür ederim. Ben 8-8,5 haftalarda hep kaybettim. Bende ivig tedavisini araştırıyorum. Ben afs hastadıyım ayrıca pıhtılaşma var bağışıklık için kullanılan bşr tedavi şekli. Kayıplarda çok işe yarıyor
Sağol canım inşallah birdaha yaşamam. Ya intralipit serum bu ivigin takliti hem daha ucuz hemde bağışıklığı güçlendiriyor. Ancak araştırmalarım sonucu ivig çok faydalı ve kesin işe yarar bir tedaviymiş ancak çok pahalı rapor çıkartmakta çok ama çok zor.bende bağışıkıkla ilgili sıkıntı var bebeklerimi bundan kaybediyorum. O nedenle hummalı araştırıyorum bakalım.O ne demek cnm gecmıs olsn ıns bır dha yasatmasın rabbim ıntralipit serummu takılıyo onu mu kastedıyorsun ilk üc ay
Hoca ne dedı canım bu konuyla ılgılı planı ne nası bır arastırma yaptı bide yasın kac acabaSağol canım inşallah birdaha yaşamam. Ya intralipit serum bu ivigin takliti hem daha ucuz hemde bağışıklığı güçlendiriyor. Ancak araştırmalarım sonucu ivig çok faydalı ve kesin işe yarar bir tedaviymiş ancak çok pahalı rapor çıkartmakta çok ama çok zor.bende bağışıkıkla ilgili sıkıntı var bebeklerimi bundan kaybediyorum. O nedenle hummalı araştırıyorum bakalım.
Benim doktorlarım istanbulda. Bir kaç foktor takipli gidecem. Bana intralipit serum, kan dulandırıcı, kortizon ve farklı ilaçlar verilecekmiş yeniden gebelik oluşursa. Bende doktorlarımdan bağımsız ivig serumunu araştırıyorum. Aslında bu betilecek intrqlipid serumdan çok daha iyimiş ama maliyetli. Bu sayfada yazılmış diye bende buraya yazdım. Ben buranın hadtası değilim.Hoca ne dedı canım bu konuyla ılgılı planı ne nası bır arastırma yaptı bide yasın kac acaba
Anladım cnm cok gecmıs olsun ıns faydasını gorursun tedavının sonucu olumlu olur ıns bir dha kayıp yasamazsın ıntralıpıt kortızon kullanıp bebegını kucagına alan cok kısıyle tanıstım ıns snde kavusursun bebıslerıneBenim doktorlarım istanbulda. Bir kaç foktor takipli gidecem. Bana intralipit serum, kan dulandırıcı, kortizon ve farklı ilaçlar verilecekmiş yeniden gebelik oluşursa. Bende doktorlarımdan bağımsız ivig serumunu araştırıyorum. Aslında bu betilecek intrqlipid serumdan çok daha iyimiş ama maliyetli. Bu sayfada yazılmış diye bende buraya yazdım. Ben buranın hadtası değilim.
İnşallah çok sağol canım benim Allah isteyen herkese nasip etsinAnladım cnm cok gecmıs olsun ıns faydasını gorursun tedavının sonucu olumlu olur ıns bir dha kayıp yasamazsın ıntralıpıt kortızon kullanıp bebegını kucagına alan cok kısıyle tanıstım ıns snde kavusursun bebıslerıne
Amın canım insallah ınsallah tez zamanda ıns hayırlısıyla bende artık cok yoruldum yıprandımİnşallah çok sağol canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba canım ne aşamadasın acaba benimde Pgt gönderebiliriz dedi Hulusi hoca süreç nasıl ilerledi fiyat bilgisi verildi mi acabaBugün yeniden sıfırdan tüp bebeğe başladık kuzular.2.deneme olacak
Bu sefer pgt li yapacakmış hoca
Daha önce pgt yaptıran var mı
Süreç nasıl ilerliyor, pgt ten kaç günde gelir sonuç , pgt sonrası donduruluyor mu , pgt başkentte mi yapılıyortecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Heycandan ve bugün aşırı kalabalıktan soramadım
Merhabalar leucositim mi rahme sıkıyor hoca İğne olarak yapmıyor yani. 2 dk yatıyorsun kalkıyorsun.hatta ilacı elinize alın. Masadan inmemek için. Hemşire öyle demişti bana. Hemen yapıyor hoca. tek başınıza gidebilirsiniz. Embriyo rahat tutunsun diye yapıyor hoca.hatta transfer e 5 gün kala leucositim i göbekten yaptırdı hoca bana.hatta pozitif sonucu aldıktan sonra 1 ay daha kullandım.günlük yaptım kendime. Bağışıklığıda arttırıyor.çok güzel bir ilaç.muhtemelen sizede kullandırır. Göbekten yaparsınız. Hayırlısı olsun ☺ en güzel aşamadasınız Güzel sonuçlar alırsınız işallahArkadaşlar merhaba ben transfer sürecine girdim yaklaşık 10 gündür estroferm kullanıyorum. Çarşamba günü gelirken leuccstim30 al dedi deniz hanım.rahme verilecekmis bu ilaç rahme nasıl uygulanıyor yani hastaneye tek başına gitsem sorun olur mu? bi de fiyatı aşağı yukarı nedir bilen var mı?
Teşekkür ederim ben de stres oldum yine bi işlem mi yapılacak diyeMerhabalar leucositim mi rahme sıkıyor hoca İğne olarak yapmıyor yani. 2 dk yatıyorsun kalkıyorsun.hatta ilacı elinize alın. Masadan inmemek için. Hemşire öyle demişti bana. Hemen yapıyor hoca. tek başınıza gidebilirsiniz. Embriyo rahat tutunsun diye yapıyor hoca.hatta transfer e 5 gün kala leucositim i göbekten yaptırdı hoca bana.hatta pozitif sonucu aldıktan sonra 1 ay daha kullandım.günlük yaptım kendime. Bağışıklığıda arttırıyor.çok güzel bir ilaç.muhtemelen sizede kullandırır. Göbekten yaparsınız. Hayırlısı olsun ☺ en güzel aşamadasınız Güzel sonuçlar alırsınız işallah
Usg masasına yatınca elinizde olsun yaniTeşekkür ederim ben de stres oldum yine bi işlem mi yapılacak diyeen güzel aşamada olduğumun farkına varamayacak kadar stresliyim maalesef....bu arada ilacı eline alın dedinizya o kısmı anlamayamadim
Çok teşekkür ederimMasaya yatı
Usg masasına yatınca elinizde olsun yani
Kusura bakma canım yeni gördümMerhaba canım ne aşamadasın acaba benimde Pgt gönderebiliriz dedi Hulusi hoca süreç nasıl ilerledi fiyat bilgisi verildi mi acaba