Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Merhaba kızlar suan guncel tüp bebek fıyatları hakkında bilginiz varmı acaba borde dondurma ıslemı nasıl oluyor kacar tane donduruluyo bız talep edebılıyor muyuz benım tek transfer olacak fazlası ne olacak hepsını dondrup cozulurse bozulmasından korkuyorm

Merhaba. Hulusi hocaya mı gidiyorsunuz sizde

Merhaba prof deniz ulaş a giden var mı. Hulusi hocada toplam ücret ortalama ne kadar tutuyor
Canım fiyat konusu değişken bence. Benim opu ve yumurta dondurma ücreti 8800 tuttu. Çift kap kullandıkları için benden iki dondurma ücreti alındı . Transfer hariç

Hım bende şuan araştırıyorum bahçeçi 11 bin dedi
Nefret ediyorum ismini bile duyunca sinirleniyorum. Para için yapmayacakları yok o kadar kin doluyum ki o merkeze kürtaj olduğum gün eksik 60 TL için beni arıyorlar ya 25 bin gömmüşüm merkeze benden 60 lira eksik almışlarda onun peşine düşmüşler

Ne için 25 bin verdiniz. 11 bin denince uygun geldi bana da

3 deneme yaptım hepsi toplam bir sürü gereksiz ödeme yaptım ıvır zıvır sadece para odaklı bir merkez
Aynen. Bende altunizadedekinde yaptırdım. Fabrika gibi çalışıyorlar. Genetik taramadan sağlam gelen tutmadı. Sonra da diyor ki bilmem ki belki rastlantısaldır. Parça aldı rahmimden. Pişkin pişkin dedi antibiyotik kullanmalıyız bir dahaki sefere. Afedersin de bende para sıçmıyorum.

Merhaba ne durumdasınız arkadaşlar tedaviniz nasıl gidiyor. Ben yarım doz lucrin kullandım. Adetin 2 günü görüşelim dedi hoca. Kullanan var mı iğneden ne kadar süre sonra regli olurum

Merhaba ne durumdasınız arkadaşlar tedaviniz nasıl gidiyor. Ben yarım doz lucrin kullandım. Adetin 2 günü görüşelim dedi hoca. Kullanan var mı iğneden ne kadar süre sonra regli olurum
Ben de 21.gunde yarım doz lucrin vuruldum, pazartesi adet günü normalde, gecıkme olabılırmıs oyle okudum heryerde, zamanında olan da varmıs.. 2.gun bız de baslıyoruz ınsallah yumurta geliştirmeye

Ben de 21.gunde yarım doz lucrin vuruldum, pazartesi adet günü normalde, gecıkme olabılırmıs oyle okudum heryerde, zamanında olan da varmıs.. 2.gun bız de baslıyoruz ınsallah yumurta geliştirmeye
Hayırlı olsun tedavin Bende bir tuhaf oldu canım 41. Gün hala regli olmadım.

Aynen canım salı vurdurdum ben. Gelmesini bekliyorum bende transfer için dondurulmuştu benim
Yaa ne guzel benım daha cok var o asamalara, daha yumurtalar gelıstırcek toplanıcak.. Ohoo önümde birsürü zaman var.. İnsallah bebişlerin saglıcakla tutunurlar annelerine

Yaa ne guzel benım daha cok var o asamalara, daha yumurtalar gelıstırcek toplanıcak.. Ohoo önümde birsürü zaman var.. İnsallah bebişlerin saglıcakla tutunurlar annelerine
Zaman öyle hızlı geçiyor ki canım İnan başlayınca ne ara oldu bitti diyorsun. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin buradaki tüm arkadaşlar için dua ettim rabbim hepimize anne baba olmayı nasip etsin. Sabır ve dua sadece canım mevlam herşeyi yazıp koydu kenara bize dua etmek düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…