Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Senın sorunun neydı canım ne asamadasın neden kürtaj oldun tabı tabı yaz merak edıyorum belkı sana gel der benım durumun baya uzun
Canım 8. Hatada kalbi durdu. Dün regli oldum Ocak reglimle başlayacağım inşallah Hulusi hocayla. Bende polikistik over var genetik testler normal çıktı

Başkent hastahanesini kesinlikle öneriyorum. Hulusi beyden çok memnun olan hasta yorumları okudum burada. kendisi de iyidir.
aylarca süren araştırmalarım sonucu Başkent hastahanesi Mehmet Göğşen önalan hocada karar kıldık. uzun uzadıyla yazmayacağım bu süreci zaten bilirsiniz. aylarca araştırma ve üç ay boyunca tedavi süreci. Göğşen hoca gerçekten kaliteli bir doktor. konuşması davranışı çok olumlu. olacakları söylüyor, olası tahminleri yanında alternatifleri de söylüyor. paracı biri hiç değil. ne gerekiyorsa onu yaptırıyor. tedaviye başladığımız ilk zamanlarda bir yumurta vardı. verdiği ilaçlar yanında İMPRYL vitamin takviyesi biz istedik kendisi iyi olur dedi ve başladık. 4 yumurta oluştu 4ü de kaliteli çıktı. 4 ü de döllenip donduruldu. iki ay beklemeden sonra ikisi de transfer edildi. ikinci haftada iki kesem oluştu 8. haftada birinin kalp atışını duymakla rahatladım. şuan 9. haftasına giriyorum gebeliğim normal olarak devam edyor.Allah herkese nasip etsin. 0.49 amh ve yumurta kalite sorunum vardı. yaş 38. Erzurum araştırma da yakup bey oluşan yumurtaların hepsi kalitesiz deyip transfer dahi edilmedi derken Göğşen hocanın tedavisi ile oluşan 4ü de kaliteli çıktı. Doktorumuz hakkediyor. Allah kendisinden razı olsun....

Rabbım kucagına saglıkla zamanında almayı nasıp etsın ıns cnm duanı eksık etme

Hoca gelme ocakta mı gel dedı canım cok gecmıs olsun rabbım bir daha yasatmasın ıns donmusun varmı bendede pko var
Konuşmadım hocayla canım histeroskopiden sonra konuştuğumuzda Ocak demişti bende kendime zaman vermek istedim. Ben baştan başlayacağım canım maalesef tedaviye. Dondurulmuş yok.

Konuşmadım hocayla canım histeroskopiden sonra konuştuğumuzda Ocak demişti bende kendime zaman vermek istedim. Ben baştan başlayacağım canım maalesef tedaviye. Dondurulmuş yok.
Anladm canım aynı bende sıfırdan baskayacam ıns ama daha ne yapacagı bellı degıl ıns baslayabılır rahım dogumdan sonranıyılesmemıs tam dedı

Kızlar aranızda hulusi hocaya cd56ve cd138testını yaptıran oldumu veya bontest duyup bu testı yaptırmak ıstıyorum dedıgınız oldu mu hocanın tepkısı ne olur ıkı erken dogumum var buntestkerı yaptırmak ıstıyorum hoca tepkı verır dıye soykemeye korkuyorum sız olsanız ne yapardınız

Bunlar ne testi oluyo tam olarak

Bence söyleyin böyle böyle bir kaybım olmuştu korkuyorum diye. Ne kadar büyük tepki verebilir ki.Gerekiyorsa aklına takılan bir şey varsa hoca danışıyor başka uzmanlara. O konuda hiç egosu yok.

Benim 21 hafta suyum geldi erken doğum oldu ve öldü sonra 1.5 sene olmadı benim doktor beye anlatınca genetik testler rahimden kültürler hepsini kendi aldı ben bişey demeden
Vajınal kültür bendende aldı bosey cıkamdı bu testlerı duydum yaptır dedıler ama ben hocaya guvendıgım ıcın karısıp bsey demek ıstemedım sızı tup bebeklemı hamıle kaldınız suan ne asamadasınız sonuclarınız ne cıktı

Bence söyleyin böyle böyle bir kaybım olmuştu korkuyorum diye. Ne kadar büyük tepki verebilir ki.Gerekiyorsa aklına takılan bir şey varsa hoca danışıyor başka uzmanlara. O konuda hiç egosu yok.
Bu testlerı duydum hocam gerek varmı dıye mı sorayım yoksa yapsanız kafam rahat etsemı dıyeyım

Hoca kızmaz diye düşünüyorum ama bakalım belki kendi ister o öyle geçiştiren birisi değil bence genetik temiz çıktı enfeksiyon çıktı ona ilaç kullandım tüp bebek yaptırdım perşembe gün 3. Gün embriyosu çift koyuldu bekliyoruz sonucu hayırlısıyla

Masallah cnm erken dogum ıcın ne onerıldı basın sagolsun bu arada enfeksıyon ıcın sadece vajınal kültur bakıldı onda mı cıktı enfeksıyon

Ins hayırlısıyla tutar mınıslerın rabbım kucagımızı doldursun ıns tez vakıtte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…