Ben ilacla dusuk yaptım, bır hafta surdu dusuk kanaması, 10 gundur temızdım, sonradan gelmesi sasırttı benı, sorun olmasın da ınsallahAnlıyorum cnm trombofili testini yaptırdığın iyi olmuş bende yaptırdım pıhtılaşmam çıktı.kanaman için bir şey diyemiyorum belki içerde beklemiş kan vardır o önce gelmiştir
İşallah tez zamanda toparlarsın. Her şey yoluna girer.Ben ilacla dusuk yaptım, bır hafta surdu dusuk kanaması, 10 gundur temızdım, sonradan gelmesi sasırttı benı, sorun olmasın da ınsallah
İnsallahİşallah tez zamanda toparlarsın. Her şey yoluna girer.
Yarın yine gideceğim inanın tedirgin oluyorum insanlarımız çok anlayışsızHoca her defasında uyarıyor, ama yerinden kalkan olmuyor şahit oldum resmen..
Çok üzuldum su an canim, yasadiklarina. Herkesin mücadelesi farkli,imtihani ve yasadiklari...Allah sabir ve güç versin hepimize.. Bu gunlerde geride kalacak insUc bebegımı kaybettm canım yasamadılar ilk kızım 10saat yasadı ıkıncısı ıkızdı onlarda 22haftada erken dogdular yasamadılar malesef
Allah korusun İnsallahhYarın yine gideceğim inanın tedirgin oluyorum insanlarımız çok anlayışsız
Canim sen aşilama yaptirmistin sanirim, tekrar aşilamaylami devam edeceksin?İnsallahh sımsıkı tutunur sana bebeğin hamılelıgı boyunca kanaması devam eden oluyormus, ıcın ferah tut
Biz Kalp atısı alamadık, belkı duyulur gorulur diye 9 haftaya kadar ısrar ettim, 1.düşükte test yapmıyoruz dedı ama ben biraz zor kabullendim, hıc kanama leke olmadı ona guvenerek kontrollu Bı sekılde kabullnememi bekledi hoca daaynı seylerı yasamak ıstemıyorum dedım testı verdik genetıkte, trombofili testini ısaretlemis, cumartesı verdım onu da 4-6hafta arası cıkıcakmıs, bu kanama aklımı karısıtırdı adet mıyım deıl mıyım dıye.
Aynen cnm, İlk asılama tutunca, bida yapalım dedı hoca, tüp yapalım dedım de yanasmadı pek. 2. Adette gidicem bakalımCanim sen aşilama yaptirmistin sanirim, tekrar aşilamaylami devam edeceksin?
Sebepsiz infertilitemi?Aynen cnm, İlk asılama tutunca, bida yapalım dedı hoca, tüp yapalım dedım de yanasmadı pek. 2. Adette gidicem bakalım
Evet 2 bucuk yıl kendimiz denedik olmamıstıSebepsiz infertilitemi?
Ins cnm ıns hepımızınkı farklı ama aynı sebep ıns artık hayırlısıyla anne oluruz tez vakıtteÇok üzuldum su an canim, yasadiklarina. Herkesin mücadelesi farkli,imtihani ve yasadiklari...Allah sabir ve güç versin hepimize.. Bu gunlerde geride kalacak ins
Bizim Dna hasarı çok yüksek değildi ama fikir olsun diye yazayım. Eşime klomen ve Promen K verdi sadece. Yaklaşık 3 ay falan sabah akşam klomen ve günde 1 şase Promen k kullanmıştı. Kişiden kişiye değiştiği ıcin siz doktor tavsiyesiyle kullanın. Havuç, nohut, ısırgan otu çayı, çekirdekli siyah üzüm demişti. Kırmızı eti az tüketin, baklagillerin özellikle nohutun spermleri canlı tuttuğunu söyledi. Aklıma gelenler bunlar. Promen K, Proxeed plus, impryl bunları tavsiye ediyorlar ama bir araştır istersen.Sperm dna hasarı ve oksidatif stres testi yüksek çıkanlar Kaan hoca nasıl Bi tedavi uyguladı ilaç vs.
Biz northvital kullanıcaz 3 ayBizim Dna hasarı çok yüksek değildi ama fikir olsun diye yazayım. Eşime klomen ve Promen K verdi sadece. Yaklaşık 3 ay falan sabah akşam klomen ve günde 1 şase Promen k kullanmıştı. Kişiden kişiye değiştiği ıcin siz doktor tavsiyesiyle kullanın. Havuç, nohut, ısırgan otu çayı, çekirdekli siyah üzüm demişti. Kırmızı eti az tüketin, baklagillerin özellikle nohutun spermleri canlı tuttuğunu söyledi. Aklıma gelenler bunlar. Promen K, Proxeed plus, impryl bunları tavsiye ediyorlar ama bir araştır istersen.
Umarım faydasını görürsünüzBiz northvital kullanıcaz 3 ay
Ay gerçekten mi çok üzülürüm yaKızlar yılbasında kapanma olacakmıs sanırım suan tedavıye baslayacak olup hocanın kabul ettıgı varmı
Ocakta sorun yok cnm bnada 4ocakta gel dedı yılbasında dort gun kapanma olacak söylentısı vardı ya onun ıcın dedı sanırım temellı kapanmıyor bır kac gun3.yada4gun sanırım gunun geldımı bende dun adet oldum yazdım bu ay dınlen dedı bode covıt stresı yetıyorAy gerçekten mi çok üzülürüm ya1 ay önce histerokopi oldum bir türlü reglim gelmiyor
Ocak reglisi ile başlayalım demişti hoca
Yok canım olamadım bende stresten galiba. Bu ayın sonuna doğru olursam bende soracağım geleyim mi diye. Kürtajdı histeroskopi derken 2 ayda bir olmaya başladım bakalım ne olacakOcakta sorun yok cnm bnada 4ocakta gel dedı yılbasında dort gun kapanma olacak söylentısı vardı ya onun ıcın dedı sanırım temellı kapanmıyor bır kac gun3.yada4gun sanırım gunun geldımı bende dun adet oldum yazdım bu ay dınlen dedı bode covıt stresı yetıyor
Senın sorunun neydı canım ne asamadasın neden kürtaj oldun tabı tabı yaz merak edıyorum belkı sana gel der benım durumun baya uzunYok canım olamadım bende stresten galiba. Bu ayın sonuna doğru olursam bende soracağım geleyim mi diye. Kürtajdı histeroskopi derken 2 ayda bir olmaya başladım bakalım ne olacak