Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Anlıyorum cnm trombofili testini yaptırdığın iyi olmuş bende yaptırdım pıhtılaşmam çıktı.kanaman için bir şey diyemiyorum belki içerde beklemiş kan vardır o önce gelmiştir
Ben ilacla dusuk yaptım, bır hafta surdu dusuk kanaması, 10 gundur temızdım, sonradan gelmesi sasırttı benı, sorun olmasın da ınsallah

Canim sen aşilama yaptirmistin sanirim, tekrar aşilamaylami devam edeceksin?

Sperm dna hasarı ve oksidatif stres testi yüksek çıkanlar Kaan hoca nasıl Bi tedavi uyguladı ilaç vs.
Bizim Dna hasarı çok yüksek değildi ama fikir olsun diye yazayım. Eşime klomen ve Promen K verdi sadece. Yaklaşık 3 ay falan sabah akşam klomen ve günde 1 şase Promen k kullanmıştı. Kişiden kişiye değiştiği ıcin siz doktor tavsiyesiyle kullanın. Havuç, nohut, ısırgan otu çayı, çekirdekli siyah üzüm demişti. Kırmızı eti az tüketin, baklagillerin özellikle nohutun spermleri canlı tuttuğunu söyledi. Aklıma gelenler bunlar. Promen K, Proxeed plus, impryl bunları tavsiye ediyorlar ama bir araştır istersen.

Biz northvital kullanıcaz 3 ay

Ay gerçekten mi çok üzülürüm ya 1 ay önce histerokopi oldum bir türlü reglim gelmiyor
Ocak reglisi ile başlayalım demişti hoca
Ocakta sorun yok cnm bnada 4ocakta gel dedı yılbasında dort gun kapanma olacak söylentısı vardı ya onun ıcın dedı sanırım temellı kapanmıyor bır kac gun3.yada4gun sanırım gunun geldımı bende dun adet oldum yazdım bu ay dınlen dedı bode covıt stresı yetıyor

Yok canım olamadım bende stresten galiba. Bu ayın sonuna doğru olursam bende soracağım geleyim mi diye. Kürtajdı histeroskopi derken 2 ayda bir olmaya başladım bakalım ne olacak

Yok canım olamadım bende stresten galiba. Bu ayın sonuna doğru olursam bende soracağım geleyim mi diye. Kürtajdı histeroskopi derken 2 ayda bir olmaya başladım bakalım ne olacak
Senın sorunun neydı canım ne asamadasın neden kürtaj oldun tabı tabı yaz merak edıyorum belkı sana gel der benım durumun baya uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…