Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kan testi yaptırdım hiç değer bile yok 0. 5. Gün 5aa kalite iki embriyo 3ay rahim dinlendirme yaptık ona rağmen sonuç bu ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık
Canım üzülme ne olursun üzülme biliyorum cok zor ama yalnız değilsiz bizlerde aynı durumdayız bak bende ıkı kez erken dogumla uc bebegımı kaybettım ımtıhandayız sınanıyoruz uzulme me olursun ıns gun gelecek bizde anne olacaz bazen bnde cook ümitsizliğe kapılıyoruz ama üzülme ne olursun umut etmekten baska caremız yok

Sertaç hoca nasıl biri memnun kalmısmıydın acaba
Benim de ağustosda transferim oldu.Hulusi hoca kalp atışına kadar takip etti sonrasında takibime aytaç hoca başladı gayet memnunum her zaman kontrole gitmesem bile yazıyorum tüm sorularımı cevaplıyor, ilgileniyor. Genelde riskli gebelikleri sertaç hocaya yönlendiriyorlar kendisi perinatolog zaten çok da iyi bir doktor, birde 20.haftadaki ayrıntılı ultrasonu Sertaç hoca yapıyor benimkini de o yapacak.

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim kendimi toparlamaya çalışıyorum

Cok tşk ederim paylaştığınız için benimle

Kan testi yaptırdım hiç değer bile yok 0. 5. Gün 5aa kalite iki embriyo 3ay rahim dinlendirme yaptık ona rağmen sonuç bu ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık
Şu an o hissi cok iyi anliyorum canim. Hulusi hoca simdi klasik tepkisini vermistir,tüh be üzüldüm! Benimde 3 negatifim var.2 tanesi hulusi hocada.Olmayinca olmuyor, nasip degilmis, daha zamani var demekki. Üzme kendini. Bunlar seni yildirmasin denemeye devam et canim.

Maalesef 3.kez negatif haber aldım. Değer bile çıkmamış herşey bu kadar iyiysen bile sonuç bu... inancımı kaybettim artık
Asıl vazgeçersen kaybedersin sakın bunu yapma Rabbim güç verdiği sürece yılma düşsen bile kalk sonun da Allah ım mükafatını vericektir biraz dinlen istersen yoruldun ondan simdi böyle düşünüyorsun

Hoca her defasında uyarıyor, ama yerinden kalkan olmuyor şahit oldum resmen..

Düşük yapan var mı kızlar, ben de 14 Kasımda 9 haftalık dusuk yaptım, 18.gün kanama geldı 2 gundur sıyaha yakın kahve rengi gelıyor, özellikle dustan sonra artıyor, hocaya sordum tam adet sayılmaz dedı, 2 adetınde gel demıstı, bne bunu adetten sayıcak mıyım dedım aynen demıs bısey anlamadım ben bu isten

Cnm işallah bir dahaki denemen olumlu olur. Bebeğin seninle kalır.düşüğünün bir nedeni var mı hoca ne dedi ? Ben şu an 7+3hamileyim.fakat sıkıntılı.bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu. Ama 6.haftamda çok kanamam oldu. Rahimde hala kanama var. Uğraşıyoruz bebek tutunsun diye

İnsallahh sımsıkı tutunur sana bebeğin hamılelıgı boyunca kanaması devam eden oluyormus, ıcın ferah tut

Biz Kalp atısı alamadık, belkı duyulur gorulur diye 9 haftaya kadar ısrar ettim, 1.düşükte test yapmıyoruz dedı ama ben biraz zor kabullendim, hıc kanama leke olmadı ona guvenerek kontrollu Bı sekılde kabullnememi bekledi hoca da aynı seylerı yasamak ıstemıyorum dedım testı verdik genetıkte, trombofili testini ısaretlemis, cumartesı verdım onu da 4-6hafta arası cıkıcakmıs, bu kanama aklımı karısıtırdı adet mıyım deıl mıyım dıye.

Son düzenleme:
Anlıyorum cnm trombofili testini yaptırdığın iyi olmuş bende yaptırdım pıhtılaşmam çıktı.kanaman için bir şey diyemiyorum belki içerde beklemiş kan vardır o önce gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…