- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Pek gtme fırsatım olmadı cnm erken dogum yasadım 22haftalık tam net bısey dıyemıyorumSertaç hoca nasıl biri memnun kalmısmıydın acaba
Ama gttıgım zamanlarda ılgılıydı bebegı her ayrıntısına kdar ıncelıyorSertaç hoca nasıl biri memnun kalmısmıydın acaba
Kan testi yaptırdım hiç değer bile yok 0. 5. Gün 5aa kalite iki embriyo 3ay rahim dinlendirme yaptık ona rağmen sonuç bu ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artıkKan testimi yaptirdin canim? İdrarmi?
Canım üzülme ne olursun üzülme biliyorum cok zor ama yalnız değilsiz bizlerde aynı durumdayız bak bende ıkı kez erken dogumla uc bebegımı kaybettım ımtıhandayız sınanıyoruz uzulme me olursun ıns gun gelecek bizde anne olacaz bazen bnde cook ümitsizliğe kapılıyoruz ama üzülme ne olursun umut etmekten baska caremız yokKan testi yaptırdım hiç değer bile yok 0. 5. Gün 5aa kalite iki embriyo 3ay rahim dinlendirme yaptık ona rağmen sonuç bu ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık
Benim de ağustosda transferim oldu.Hulusi hoca kalp atışına kadar takip etti sonrasında takibime aytaç hoca başladı gayet memnunum her zaman kontrole gitmesem bile yazıyorum tüm sorularımı cevaplıyor, ilgileniyor. Genelde riskli gebelikleri sertaç hocaya yönlendiriyorlar kendisi perinatolog zaten çok da iyi bir doktor, birde 20.haftadaki ayrıntılı ultrasonu Sertaç hoca yapıyor benimkini de o yapacak.Sertaç hoca nasıl biri memnun kalmısmıydın acaba
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim kendimi toparlamaya çalışıyorumCanım üzülme ne olursun üzülme biliyorum cok zor ama yalnız değilsiz bizlerde aynı durumdayız bak bende ıkı kez erken dogumla uc bebegımı kaybettım ımtıhandayız sınanıyoruz uzulme me olursun ıns gun gelecek bizde anne olacaz bazen bnde cook ümitsizliğe kapılıyoruz ama üzülme ne olursun umut etmekten baska caremız yok
Cok tşk ederim paylaştığınız için benimleBenim de ağustosda transferim oldu.Hulusi hoca kalp atışına kadar takip etti sonrasında takibime aytaç hoca başladı gayet memnunum her zaman kontrole gitmesem bile yazıyorum tüm sorularımı cevaplıyor, ilgileniyor. Genelde riskli gebelikleri sertaç hocaya yönlendiriyorlar kendisi perinatolog zaten çok da iyi bir doktor, birde 20.haftadaki ayrıntılı ultrasonu Sertaç hoca yapıyor benimkini de o yapacak.
Bebek nasıl peki şuan canımPek gtme fırsatım olmadı cnm erken dogum yasadım 22haftalık tam net bısey dıyemıyorum
Şu an o hissi cok iyi anliyorum canim. Hulusi hoca simdi klasik tepkisini vermistir,tüh be üzüldüm! Benimde 3 negatifim var.2 tanesi hulusi hocada.Olmayinca olmuyor, nasip degilmis, daha zamani var demekki. Üzme kendini. Bunlar seni yildirmasin denemeye devam et canim.Kan testi yaptırdım hiç değer bile yok 0. 5. Gün 5aa kalite iki embriyo 3ay rahim dinlendirme yaptık ona rağmen sonuç bu ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık
Asıl vazgeçersen kaybedersin sakın bunu yapma Rabbim güç verdiği sürece yılma düşsen bile kalk sonun da Allah ım mükafatını vericektir biraz dinlen istersen yoruldun ondan simdi böyle düşünüyorsunMaalesef 3.kez negatif haber aldım. Değer bile çıkmamış herşey bu kadar iyiysen bile sonuç bu... inancımı kaybettim artık
Toparlan canım ıyj ol ıns tekrar denersın yılöadan olana kdar cabalayacaz ıns birlikte bu zor günleri atlatacagız ins cok zor senı cok ıyı anlıyorum cnmAllah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim kendimi toparlamaya çalışıyorum
Uc bebegımı kaybettm canım yasamadılar ilk kızım 10saat yasadı ıkıncısı ıkızdı onlarda 22haftada erken dogdular yasamadılar malesefBebek nasıl peki şuan canım
Allah yardımcın olsun cnm. İşallah bu imtihanı bir gün geçiceksin.Kan testi yaptırdım hiç değer bile yok 0. 5. Gün 5aa kalite iki embriyo 3ay rahim dinlendirme yaptık ona rağmen sonuç bu ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık
Hoca her defasında uyarıyor, ama yerinden kalkan olmuyor şahit oldum resmen..Amin....bekleme salonu baba adayları yüzünden daha da doluyor aşağıda beklesek hava soğudu bi de saatlerce beklemek zor oluyor bence bu konuda gerekli kurallar konulmali gerekirse güvenlik eşleri aşağıya yönlendirmeli cidden sağlığımız tehlikeye giriyor. Ben koronavirus başladıktan sonra hep tek başına gittim sadece yumurta toplama ve histereskopide eşim geldi herkes anlayışlı olmalı bu donemde hem kendi sağlığımizihem çalışanların sağlığını tehlikeye atmamaliyiz
Allah ım şimdi hayırlısıyla kavuştursun canım benim sağlıkla bebeğini kucagına al tez zamandaUc bebegımı kaybettm canım yasamadılar ilk kızım 10saat yasadı ıkıncısı ıkızdı onlarda 22haftada erken dogdular yasamadılar malesef
Cnm işallah bir dahaki denemen olumlu olur. Bebeğin seninle kalır.düşüğünün bir nedeni var mı hoca ne dedi ? Ben şu an 7+3hamileyim.fakat sıkıntılı.bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu. Ama 6.haftamda çok kanamam oldu. Rahimde hala kanama var. Uğraşıyoruz bebek tutunsun diyeDüşük yapan var mı kızlar, ben de 14 Kasımda 9 haftalık dusuk yaptım, 18.gün kanama geldı 2 gundur sıyaha yakın kahve rengi gelıyor, özellikle dustan sonra artıyor, hocaya sordum tam adet sayılmaz dedı, 2 adetınde gel demıstı, bne bunu adetten sayıcak mıyım dedım aynen demıs bısey anlamadım ben bu isten
İnsallahh sımsıkı tutunur sana bebeğin hamılelıgı boyunca kanaması devam eden oluyormus, ıcın ferah tutCnm işallah bir dahaki denemen olumlu olur. Bebeğin seninle kalır.düşüğünün bir nedeni var mı hoca ne dedi ? Ben şu an 7+3hamileyim.fakat sıkıntılı.bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu. Ama 6.haftamda çok kanamam oldu. Rahimde hala kanama var. Uğraşıyoruz bebek tutunsun diye
Amın cnm ınş hepimiz dua edın bana kontrole gıdınce yenı tedavı icin hazır olsun rahım ve artık hayırlısıyla olsunAllah ım şimdi hayırlısıyla kavuştursun canım benim sağlıkla bebeğini kucagına al tez zamanda
Anlıyorum cnm trombofili testini yaptırdığın iyi olmuş bende yaptırdım pıhtılaşmam çıktı.kanaman için bir şey diyemiyorum belki içerde beklemiş kan vardır o önce gelmiştirİnsallahh sımsıkı tutunur sana bebeğin hamılelıgı boyunca kanaması devam eden oluyormus, ıcın ferah tut
Biz Kalp atısı alamadık, belkı duyulur gorulur diye 9 haftaya kadar ısrar ettim, 1.düşükte test yapmıyoruz dedı ama ben biraz zor kabullendim, hıc kanama leke olmadı ona guvenereke kontrolu Bı sekılde kabullnememi bekledi hoca daaynı seylerı yasamak ıstemıyorum dedım testı genetıkte trombofili testini ısaretlemis, cumartesı verdım onu da 4-6hafta arası cıkıcakmıs, bu kanama aklımı karısıtırdı adet mıyım deıl mıyım dıye.