Embriyoların bugün 3.günü. 5'e giderse dondurulacak. Bir sonraki adetle ofis çekip sonraki ay transfer inşallah. Sanırım Ocak ayında olur.Transferin ne zaman? Bellimi?
Zafere giden yolda, çekilen çile kutsaldir demişlerEvet canım çok haklısın ama bana da burası çok kalabalık aşağıda bekleyin ararız dediler. Arayan soran yok artık Özlem Hemşire arıyor nerdesin gittin mi yoksa diye. Bu yüzden yukarıda beklemek zorunda kaldım artık.Zaten tedaviye başlayınca tüp bebek hastalarını ilk alıyorlar muayene ıcin. Öyle çok beklemedim ben
Inşallah canım. Beklemek en zoruZafere giden yolda, çekilen çile kutsaldir demişlersabret canim.sonu güzel olsun yeterki. İns guzel sonlanir.. Allah kimsenin emeklerini boşa cikarmasin.
Bu mubarek cuma gununde Allah kalbindekini versin, Sagliklica ilerleyip,annelerine kavussunlar ins.Inşallah canım. Beklemek en zoru
Arayacaklar bugün. Ne haber gelecek kaçı ne durumda. Içim kıpır kıpır. Lütfen dua edin.
Daha güzel bir dua olamazdıBu mubarek cuma gununde Allah kalbindekini versin, Sagliklica ilerleyip,annelerine kavussunlar ins.
Amin....bekleme salonu baba adayları yüzünden daha da doluyor aşağıda beklesek hava soğudu bi de saatlerce beklemek zor oluyor bence bu konuda gerekli kurallar konulmali gerekirse güvenlik eşleri aşağıya yönlendirmeli cidden sağlığımız tehlikeye giriyor. Ben koronavirus başladıktan sonra hep tek başına gittim sadece yumurta toplama ve histereskopide eşim geldi herkes anlayışlı olmalı bu donemde hem kendi sağlığımizihem çalışanların sağlığını tehlikeye atmamaliyizAllah esirgesin tüm doktorlarımızı özellikle hulisi hocamıaslında bilinçsizlik cok hulisi hoca arada cıkıyor uyarıyor baba adaylarını aşağıda bekleyin die kimileri iniyor kimileri tekrar cıkıyor ilk görüşmeden sonra baba adayına gerek yok bence
GüZel haberlerini bekliyoruz saat 2 ye kadar ararlarEmbriyoların bugün 3.günü. 5'e giderse dondurulacak. Bir sonraki adetle ofis çekip sonraki ay transfer inşallah. Sanırım Ocak ayında olur.
Tek temmenim. Kalbim durmazsa alacağım haberleriGüZel haberlerini bekliyoruz saat 2 ye kadar ararlar
ahhh o lucin depot beni ne yakmıştı gecen sene kasım ayında kullanmıştım herkes kombiyi arttıralım hava soğuk derken ben cam pencere açtırıyordum.. gerçekten coook terleyip bunaltıyor özellikle 2. kez vurulduğunda..Arkadaşlar lucrin depot 3.75 kullanıyorum 2. Ayim geceleri terleme oluyor iğne ile alakalı olabilir mi iğnenin yan etkileri nedir bilen var mi
Bizde ki sorun erkek faktördü morfoloji 0 sayı azdı hız fena degildi dna hasar vardı o düzeltildi öyle tadaviye başlandı ilk tedavimi başka yerde oldum 3.güne zor gitti şükür burda daha iyi sonuç aldım darısı sana ve tüm isteyenlerin başına amin hemde canı gönülden diliyorımTek temmenim. Kalbim durmazsa alacağım haberleri
Kalite olarak biraz zayıflarmış. Çok korkuyorum kalmazsa diye.
Sizin hamilelik nasıl gidiyor?
Ne mutlu size.
Sakıncası yoksa sizdeki sorun neydi? Nasıl ılerledi tedaviniz?
Dna hasari % de kaçti canim? Ameliyat oldumu eşin?Bizde ki sorun erkek faktördü morfoloji 0 sayı azdı hız fena degildi dna hasar vardı o düzeltildi öyle tadaviye başlandı ilk tedavimi başka yerde oldum 3.güne zor gitti şükür burda daha iyi sonuç aldım darısı sana ve tüm isteyenlerin başına amin hemde canı gönülden diliyorım
%50 civarıydı sonra kaan aydosla düşürdük ara verdik yine yükselmiştir die tekrar aynı tedaviyi uyguladım eşime sonra tüpe başladık ilk tedavimde dna hasarını düşürmek işin ugramadan direk başladık hatayı orda yaptık ama hulisi hoca simdi başlasam ondan farklı olmaz bi dna tedavini tekrarla dedi öyle yaptık daha iyi oldu bizde varikosel yok o yüzden ameliyat olmadıkDna hasari % de kaçti canim? Ameliyat oldumu eşin?
Anladim canim. Kaan aydosa gitmen isabetli olmuş. Kaan hocada ameliyat yanlısı degil zaten. Bitkisel yontemlerle degerleri artiriyor.%50 civarıydı sonra kaan aydosla düşürdük ara verdik yine yükselmiştir die tekrar aynı tedaviyi uyguladım eşime sonra tüpe başladık ilk tedavimde dna hasarını düşürmek işin ugramadan direk başladık hatayı orda yaptık ama hulisi hoca simdi başlasam ondan farklı olmaz bi dna tedavini tekrarla dedi öyle yaptık daha iyi oldu bizde varikosel yok o yüzden ameliyat olmadık
Bizim değerler artmadı kaan hocanın tek faydası dna hasar düzeltmesi yine tüp bebeğe gittikAnladim canim. Kaan aydosa gitmen isabetli olmuş. Kaan hocada ameliyat yanlısı degil zaten. Bitkisel yontemlerle degerleri artiriyor.
Özel izin yazıyorlar başkent die biliyorum etkilenmemek içinKızlar yasaklarla hastanede degısen bısey oldumu tedavıye baslanıyor mu hosteroskopı yapılıyormu
Yanı yenı tedavıye alıyor mu hoca cnmÖzel izin yazıyorlar başkent die biliyorum etkilenmemek için
Onu bilmiyorım benimki yeni bitti ama aldığını duydum bi ara istersen sekreterliğiYanı yenı tedavıye alıyor mu hoca cnm
Transfermı oldn cnm olur canım hoca mesaj at demıstı adette artık oyle yaparımOnu bilmiyorım benimki yeni bitti ama aldığını duydum bi ara istersen sekreterliği