Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Zafere giden yolda, çekilen çile kutsaldir demişler sabret canim.sonu güzel olsun yeterki. İns guzel sonlanir.. Allah kimsenin emeklerini boşa cikarmasin.

Zafere giden yolda, çekilen çile kutsaldir demişler sabret canim.sonu güzel olsun yeterki. İns guzel sonlanir.. Allah kimsenin emeklerini boşa cikarmasin.
Inşallah canım. Beklemek en zoru
Arayacaklar bugün. Ne haber gelecek kaçı ne durumda. Içim kıpır kıpır. Lütfen dua edin.

Amin....bekleme salonu baba adayları yüzünden daha da doluyor aşağıda beklesek hava soğudu bi de saatlerce beklemek zor oluyor bence bu konuda gerekli kurallar konulmali gerekirse güvenlik eşleri aşağıya yönlendirmeli cidden sağlığımız tehlikeye giriyor. Ben koronavirus başladıktan sonra hep tek başına gittim sadece yumurta toplama ve histereskopide eşim geldi herkes anlayışlı olmalı bu donemde hem kendi sağlığımizihem çalışanların sağlığını tehlikeye atmamaliyiz

GüZel haberlerini bekliyoruz saat 2 ye kadar ararlar
Tek temmenim. Kalbim durmazsa alacağım haberleri
Kalite olarak biraz zayıflarmış. Çok korkuyorum kalmazsa diye.
Sizin hamilelik nasıl gidiyor?
Ne mutlu size.
Sakıncası yoksa sizdeki sorun neydi? Nasıl ılerledi tedaviniz?

Arkadaşlar lucrin depot 3.75 kullanıyorum 2. Ayim geceleri terleme oluyor iğne ile alakalı olabilir mi iğnenin yan etkileri nedir bilen var mi
ahhh o lucin depot beni ne yakmıştı gecen sene kasım ayında kullanmıştım herkes kombiyi arttıralım hava soğuk derken ben cam pencere açtırıyordum.. gerçekten coook terleyip bunaltıyor özellikle 2. kez vurulduğunda..

Bizde ki sorun erkek faktördü morfoloji 0 sayı azdı hız fena degildi dna hasar vardı o düzeltildi öyle tadaviye başlandı ilk tedavimi başka yerde oldum 3.güne zor gitti şükür burda daha iyi sonuç aldım darısı sana ve tüm isteyenlerin başına amin hemde canı gönülden diliyorım

Dna hasari % de kaçti canim? Ameliyat oldumu eşin?

Dna hasari % de kaçti canim? Ameliyat oldumu eşin?
%50 civarıydı sonra kaan aydosla düşürdük ara verdik yine yükselmiştir die tekrar aynı tedaviyi uyguladım eşime sonra tüpe başladık ilk tedavimde dna hasarını düşürmek işin ugramadan direk başladık hatayı orda yaptık ama hulisi hoca simdi başlasam ondan farklı olmaz bi dna tedavini tekrarla dedi öyle yaptık daha iyi oldu bizde varikosel yok o yüzden ameliyat olmadık

Anladim canim. Kaan aydosa gitmen isabetli olmuş. Kaan hocada ameliyat yanlısı degil zaten. Bitkisel yontemlerle degerleri artiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…