Inşallah canım. Allah razı olsun.İns sağlikli embriyolar oluşur ve saglikli ilerler. Korkmana gerek yok canim, emin ol orasi dikkat eden hastalarla doludur, kimse kendini riske atip tedavinin yarida kalmasını istemez çünkü. Ben daha başlayamadim, dişciye gidecegim bu ay. Gelecek aya inş
Kaç tane yumurtanız oluyor sizde mi çikolata kisti hastasısınız?Inşallah canım. Allah razı olsun.
Hoca ultrasondan bakarken bir sürü yumurta saydı yine. Ama kaliteli olmuyor sanırım. Kala kala bir embriyomuz kalmıştı bir öncekinde. Umudu kalmıyor insanın hep aynı şeyi yaşayınca. Bu defa bol olur umarım.
Hazır hissetiğin zaman başlarsın umarım sen de. Güzel haberlerini alırız. Merkez hakkında karar verebildin mi peki?
Ilkinde 12 yumurta toplandı ıkincide 13 tane. Dün de en az 10 saydı ultrasonda bakarken. Çikolata kisti yok bende canım.Kaç tane yumurtanız oluyor sizde mi çikolata kisti hastasısınız?
Sayi olarak çok iyi aslında. İnşallah bir dahaki toplamada daha çok dondurulabilir.Ilkinde 12 yumurta toplandı ıkincide 13 tane. Dün de en az 10 saydı ultrasonda bakarken. Çikolata kisti yok bende canım.
İyi düşün iyi olsun canim. Ben burda nice mucizevi hamilelikler duydum. Tedaviye baslayacakken kalan, rahmi yarim olup kalan, sperm hareketlilik sifir olup kalan, dusuk kalite embriyoyla kalan.Takili kalmamak lazim bence.O yuzden umudunu hic yitirme. Her insan nasibini yasar ve her nasipte vaktini bekler zaten.Inşallah canım. Allah razı olsun.
Hoca ultrasondan bakarken bir sürü yumurta saydı yine. Ama kaliteli olmuyor sanırım. Kala kala bir embriyomuz kalmıştı bir öncekinde. Umudu kalmıyor insanın hep aynı şeyi yaşayınca. Bu defa bol olur umarım.
Hazır hissetiğin zaman başlarsın umarım sen de. Güzel haberlerini alırız. Merkez hakkında karar verebildin mi peki?
Aslinda yumurta sayin cok Iyi benim iki toplamada 13 yumurta oldu . Beslenmene dikkat ediyor musun ?kaliteyi arttıracak şeyler denesen bi de stres cok etkiliyormuş kafaya takmamaya çalışIlkinde 12 yumurta toplandı ıkincide 13 tane. Dün de en az 10 saydı ultrasonda bakarken. Çikolata kisti yok bende canım.
Çok teşekkürlerSayi olarak çok iyi aslında. İnşallah bir dahaki toplamada daha çok dondurulabilir.
Ilkinde 12 yumurta toplandı ıkincide 13 tane. Dün de en az 10 saydı ultrasonda bakarken. Çikolata kisti
Ne güzel bir sözİyi düşün iyi olsun canim. Ben burda nice mucizevi hamilelikler duydum. Tedaviye baslayacakken kalan, rahmi yarim olup kalan, sperm hareketlilik sifir olup kalan, dusuk kalite embriyoyla kalan.Takili kalmamak lazim bence.O yuzden umudunu hic yitirme. Her insan nasibini yasar ve her nasipte vaktini bekler zaten.
Yumurta rezervin çok iyi demişti Göğşen Hoca. Ama çok olup kalitesiz olunca da olmuyor. Koenzim ve biosteron kullandım bu defa. Umarım işe yarar. Stres bu süreçte hep var maalesef. Beslenmeye dikkat etmeye çalışıyoruz. Siz ne aşamadasınız?Aslinda yumurta sayin cok Iyi benim iki toplamada 13 yumurta oldu . Beslenmene dikkat ediyor musun ?kaliteyi arttıracak şeyler denesen bi de stres cok etkiliyormuş kafaya takmamaya çalış
Stres cidden cok etkiliyor bu süreci. Meditasyon,günlük yürüyüş, sevdigin seni motive edici aktivitelerle ugras(muzik,film,kitap,puzzle,telefon oyunlari,alisveris vs) cocuk odakli dusunmekte etkiliyor, ben bu seferki tedavimde hic takmamaya karar verdim, cunku psikoloji cidden onemli. En son gorustugum dr dahi bunu soyledi, kafanda komplike üretme, sorgulama herseyi, kafani rahatlat dedi. Her zaman bi eksik aramak yerine akisina birakicaksin bence.. Ben öyle dusunuyorum artikYumurta rezervin çok iyi demişti Göğşen Hoca. Ama çok olup kalitesiz olunca da olmuyor. Koenzim ve biosteron kullandım bu defa. Umarım işe yarar. Stres bu süreçte hep var maalesef. Beslenmeye dikkat etmeye çalışıyoruz. Siz ne aşamadasınız?
Transfer ne zaman hayırlısıyla?
Sonuna kadar katılıyorum ama her aşaması çok sıkıntı. Özellikle bekleme süreci. Bilmiyorum ben büyütuyor da olabilirim. Kaç embriyo oldu, hangi kalite, kaçıncı gün donduruldu. Sonra çözünme aşaması ya çözünürken bozulursaStres cidden cok etkiliyor bu süreci. Meditasyon,günlük yürüyüş, sevdigin seni motive edici aktivitelerle ugras(muzik,film,kitap,puzzle,telefon oyunlari,alisveris vs) cocuk odakli dusunmekte etkiliyor, ben bu seferki tedavimde hic takmamaya karar verdim, cunku psikoloji cidden onemli. En son gorustugum dr dahi bunu soyledi, kafanda komplike üretme, sorgulama herseyi, kafani rahatlat dedi. Her zaman bi eksik aramak yerine akisina birakicaksin bence.. Ben öyle dusunuyorum artik
Ins cnm ya ıns kapanmaz su bela def olur gıder basımızdan ıns tez vakıttehoca her canli yayininda kapanmayacagiz ilk basta kapanmamizin nedeni virusu tanimayisimizdi diyordu ama son durum nedir bilemiyorum
Gercekten öyle canım kıymetını bilmek gerek tedavıde olmak bıle buyuk bir nimet bak hala baslayamadım ıns tez zamanda hayırlısıyla baslamak nasıp oluramin insallah.zaten zor bir sureç bir de pandemiyle ugrasmak ayri bir yoruyor
Canım bizde de eşimde sayı sıkıntısı yoktu ama morfoloji ve ileri hareket neredeyse 0 dı.Bende çikolata kisti vardı çok yumurta çıkmıyordu iki kez toplama yapıldı.İnşallah yumurtaların kalitelidir, spermi de zaten en iyilerini seçiyorlar.Ben şuan hamileyim merak etme güzel ilerler inşallah.Kızlar merhaba
Bugün OPU vardı. 17 yumurta toplandı. Ama eşimin 8 milyonmus değeri. Düsük biraz. Bir de Tülay Hanım + 2 falan dedi. Baktım o da yerinde hareketli diyor. Sizinkiler nasıldı? Kaliteli embriyosu olan var mı bu değerlerle
Bence artık kapanmaz burda önemli olan Hulusi hocanın doktorların vs. hastalanmaması.Kapansa bile yarım kalan tedavileri bitirmeden kapanma olmaz sadece yeni tedavileri erteleyebilirler.Mart-nisanda öyle yaptılar çünkü tedavilerine başlanmış olanlar devam etti.Sıklae saglık bakanı sıkı tedbşrlerin sinyallerını vermiş tedavıye baslayacaktım korkuyorum bölüm kapanırsa dıye bılgınız varmı suan hastane me durumda