Umarım hulusi hoca hastalanmaz çünkü gün içinde çok fazla insanla bir arada oluyor Allah korusun onu inşallah 15 gün olmaması baya kötü olur çünkü onun dışında da tümden kapatma olmaz herhalde değil miCanım bizde de eşimde sayı sıkıntısı yoktu ama morfoloji ve ileri hareket neredeyse 0 dı.Bende çikolata kisti vardı çok yumurta çıkmıyordu iki kez toplama yapıldı.İnşallah yumurtaların kalitelidir, spermi de zaten en iyilerini seçiyorlar.Ben şuan hamileyim merak etme güzel ilerler inşallah.
Bence artık kapanmaz burda önemli olan Hulusi hocanın doktorların vs. hastalanmaması.Kapansa bile yarım kalan tedavileri bitirmeden kapanma olmaz sadece yeni tedavileri erteleyebilirler.Mart-nisanda öyle yaptılar çünkü tedavilerine başlanmış olanlar devam etti.
Tam kapanma olmaz ama hoca hastalanırsa en kötü yerine aytaç hoca bakar o da hastalandı diyelim göğşen hoca bakar.Sertaç hoca var daha bir sürü kadın doğum doktoru var hastanede öyle bir avantaj var endişe etmeyin.Umarım hulusi hoca hastalanmaz çünkü gün içinde çok fazla insanla bir arada oluyor Allah korusun onu inşallah 15 gün olmaması baya kötü olur çünkü onun dışında da tümden kapatma olmaz herhalde değil mi
Canım bizde de eşimde sayı sıkıntısı yoktu ama morfoloji ve ileri hareket neredeyse 0 dı.Bende çikolata kisti vardı çok yumurta çıkmıyordu iki kez toplama yapıldı.İnşallah yumurtaların kalitelidir, spermi de zaten en iyilerini seçiyorlar.Ben şuan hamileyim merak etme güzel ilerler inşallah.
Bence artık kapanmaz burda önemli olan Hulusi hocanın doktorların vs. hastalanmaması.Kapansa bile yarım kalan tedavileri bitirmeden kapanma olmaz sadece yeni tedavileri erteleyebilirler.Mart-nisanda öyle yaptılar çünkü tedavilerine başlanmış olanlar devam etti.
[/QUOT
Maalesef 6 yumurtam işleme alınmış ve 4 tane döllenmiş canım. Hastanedeyim serum için. Tülay Hanım bilgi verdi. Bölünmeye devam ediyor hepsi ama kaliteleri çok iyi değil dedi. Fragmantosyon oranı %5-10. Umudum kalmadı. Sanırım 5. Güne gitmeyecekler. Siz de sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
Benim ilk toplamada 6 yumurta toplandı 5 döllendi 3 tanesi 3. güne gidebildi.İkinci toplamada 6 toplandı 4 döllendi sadece 1 tanesi 3. güne gidebildi.3. gün donduruldu.Transfer öncesi 4 embriyodan 1 i çözünürken bozuldu 2 tanesi 5. güne gidebildi ikisi transfer edildi biri tutundu.Az veya 5. güne gitmicek diye olumsuz düşünme inşallah gider başlıbaşına bir mucize zaten 1 embriyo bile yeter.Maalesef 17 yu
Kapanacağını sanmıyorum. Şimdilik öyle bir durum yok gibi görünüyor. Bir sürü hasta var. Her zaman ki gibi kalabalıkKızlar bu sürecte yasaklarda bölüm kapanmaz dimi korkuyorun bende dogum kontrol halı kullanmaya basladım btımındekı adet sonrası histeroskopı yapacaktı hoca sonrakı ayda tedavıye baslanacaktı galıba korkuyorm ıns kapanmaz bölüm
Bir tane donmuşumuz var ama ne bileyim. Bu defa hiç kalmazsa diye çok korkuyorum. Öyle de görünüyor. Sizinki de çok zor bir süreçmiş. Ne guzel Rabbim yardımcınız olmuş. Peki ayrı ayrı dondurulduğu için çözülürken ücretlendirme nasıl yapılıyor?Benim ilk toplamada 6 yumurta toplandı 5 döllendi 3 tanesi 3. güne gidebildi.İkinci toplamada 6 toplandı 4 döllendi sadece 1 tanesi 3. güne gidebildi.3. gün donduruldu.Transfer öncesi 4 embriyodan 1 i çözünürken bozuldu 2 tanesi 5. güne gidebildi ikisi transfer edildi biri tutundu.Az veya 5. güne gitmicek diye olumsuz düşünme inşallah gider başlıbaşına bir mucize zaten 1 embriyo bile yeter.
Ben de ayrı tüplerde dondurulunca iki ücret verilecek sanıyorum ama öyle olmadı tek çözdürme ücreti verdik.Bir tane donmuşumuz var ama ne bileyim. Bu defa hiç kalmazsa diye çok korkuyorum. Öyle de görünüyor. Sizinki de çok zor bir süreçmiş. Ne guzel Rabbim yardımcınız olmuş. Peki ayrı ayrı dondurulduğu için çözülürken ücretlendirme nasıl yapılıyor?
İki çözme ücreti mi veriyoruz?
Umarım Öyle değildir.
Bir de sizin embriyo kaliteleri nasıldı?Benim ilk toplamada 6 yumurta toplandı 5 döllendi 3 tanesi 3. güne gidebildi.İkinci toplamada 6 toplandı 4 döllendi sadece 1 tanesi 3. güne gidebildi.3. gün donduruldu.Transfer öncesi 4 embriyodan 1 i çözünürken bozuldu 2 tanesi 5. güne gidebildi ikisi transfer edildi biri tutundu.Az veya 5. güne gitmicek diye olumsuz düşünme inşallah gider başlıbaşına bir mucize zaten 1 embriyo bile yeter.
Danışmaya sordum. Bazen aynı anda çözünmüyor iki ayrı ücret falan dedi. Moralimi bozdu. Icim rahatladı. TesekkurlerBen de ayrı tüplerde dondurulunca iki ücret verilecek sanıyorum ama öyle olmadı tek çözdürme ücreti verdik.
Çok bilgi verilmedi ama ilk toplamadan sonra kontrole gittiğimde hulusi hoca baktı bu 3 taneden 1 tanesi iyi kalite muhtemelen dedi.İkinci toplamada zaten tek donduruldu onu konuşmadık kalitesini fln da sormaya korkmuştum açıkcası üzülmüştüm bende hatta 3. bir toplama yapılması sözkonusuydu ama 3. yü yapmadı hoca.Bir de sizin embriyo kaliteleri nasıldı?
Bilgi verildi mi?
Ben de Tülay Hanımı görünce kötü bir haber verecek diye çok korkuyorumÇok bilgi verilmedi ama ilk toplamadan sonra kontrole gittiğimde hulusi hoca baktı bu 3 taneden 1 tanesi iyi kalite muhtemelen dedi.İkinci toplamada zaten tek donduruldu onu konuşmadık kalitesini fln da sormaya korkmuştum açıkcası üzülmüştüm bende hatta 3. bir toplama yapılması sözkonusuydu ama 3. yü yapmadı hoca.
Göğşen hocanin bölümüdemi kalabalik?Kapanacağını sanmıyorum. Şimdilik öyle bir durum yok gibi görünüyor. Bir sürü hasta var. Her zaman ki gibi kalabalık
Hulusi Hoca kadar değil ama bu aralar Göğşen Hoca da epey yoğundu.Göğşen hocanin bölümüdemi kalabalik?
O dar salonda beklemek risk bence.Ayni havayi teneffus etmek vs.Aşagida beklemek daha mantikli. Tugce hanim ariyor zaten siran geldiginde. Ben genelde arabada bekliyordum yada girişte. İnsan yığılması resmen orasi.Hulusi Hoca kadar değil ama bu aralar Göğşen Hoca da epey yoğundu.
Allah esirgesin tüm doktorlarımızı özellikle hulisi hocamıUmarım hulusi hoca hastalanmaz çünkü gün içinde çok fazla insanla bir arada oluyor Allah korusun onu inşallah 15 gün olmaması baya kötü olur çünkü onun dışında da tümden kapatma olmaz herhalde değil mi
Kesinlikle! Erkeklerin o koridoru işgal etmesi gereksiz. Adetlisin tuvalete rahatca giremiyosun, girip ciktigindada seni bir yigin erkekler ordusu karsiliyor. Bastan giriste guvenligin uyarmasi lazim,asagida beklesinler.Sanki erkeklerde muayene olucak.Allah esirgesin tüm doktorlarımızı özellikle hulisi hocamıaslında bilinçsizlik cok hulisi hoca arada cıkıyor uyarıyor baba adaylarını aşağıda bekleyin die kimileri iniyor kimileri tekrar cıkıyor ilk görüşmeden sonra baba adayına gerek yok bence
Evet canım çok haklısın ama bana da burası çok kalabalık aşağıda bekleyin ararız dediler. Arayan soran yok artık Özlem Hemşire arıyor nerdesin gittin mi yoksa diye. Bu yüzden yukarıda beklemek zorunda kaldım artık.Zaten tedaviye başlayınca tüp bebek hastalarını ilk alıyorlar muayene ıcin. Öyle çok beklemedim benO dar salonda beklemek risk bence.Ayni havayi teneffus etmek vs.Aşagida beklemek daha mantikli. Tugce hanim ariyor zaten siran geldiginde. Ben genelde arabada bekliyordum yada girişte. İnsan yığılması resmen orasi.
Transferin ne zaman? Bellimi?Evet canım çok haklısın ama bana da burası çok kalabalık aşağıda bekleyin ararız dediler. Arayan soran yok artık Özlem Hemşire arıyor nerdesin gittin mi yoksa diye. Bu yüzden yukarıda beklemek zorunda kaldım artık.Zaten tedaviye başlayınca tüp bebek hastalarını ilk alıyorlar muayene ıcin. Öyle çok beklemedim ben