Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhababen de pgt fiyatlarini merak ediyrm yaptrn varsa bilgi verebilir mi .embriyo basina mi fiyat ne kadar surede sonuc cikiyor.genetok sonucum gelmedgi icin sormadim
Teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun
Umarım güzel sonuçlanır tedaviniz
Pgt'yi bilmiyorum ama Göğşen Hoca bana yaşımdan dolayı Cgh yapabiliriz demişti. -1'den bilgi aldım ben. Biraz masraflı olacak diye yaptırmadık. Ama başka laboratuvara gönderiliyor sanırım. Sonrasında dondurulabiliyor. -1'e bağlanıp kesin bilgi alabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun
Ben 27. gün vurmuştum galiba bence 26-27. gün kontrole git hangi gün vur dere o gün vurursunSlm arkadaşlar ben adetin 2.gün muayene oldum ve o gün geçici menapoz ignesi vurdum deniz hanım 28 gün sonra mi gel dedi yoksa 28.gününde mi gel dedi hatırlayamıyorum geçici menapoz olunca sizler nasıl gittiniz hastaneye
Teşekkür ederim kafam karıştı üstünden zaman geçince çok sağol....Ben 27. gün vurmuştum galiba bence 26-27. gün kontrole git hangi gün vur dere o gün vurursun
Teşekkürler dun yoktu demekki yeni gelmişArkadaşlar bugün hastanedeydim hes kodu uygulaması gelmiş gidecek olanlar hes kodunuzu gitmeden alın benim yoktu hastanede aldım artık almadan muayene olamıyorsunuz
Rica ederim bugün başlamış artık zorunluymuşTeşekkürler dun yoktu demekki yeni gelmiş
Ben bugün Özlem Hemşire'ye sordum. Hastaneden belge veriliyormuş.Haftasonu 10-20 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması geldi. Klinik muayeneler nolur acaba. Ben trenle geldiğim için erken gelmek zorunda kalıyorum. Daha önce kisitlamalarda kliniğe giden oldu mu. Yazı falan veriliyor mu
Sekreterlik whats aptan sana rapor atar canım. Karantina gunlerinde tugce hanım atmisti banada.Haftasonu 10-20 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması geldi. Klinik muayeneler nolur acaba. Ben trenle geldiğim için erken gelmek zorunda kalıyorum. Daha önce kisitlamalarda kliniğe giden oldu mu. Yazı falan veriliyor mu
Canim senin transfer noldu bu arada? Bakiyorum burda hicbir atak yok. Pozitifi senden duyariz inşBen bugün Özlem Hemşire'ye sordum. Hastaneden belge veriliyormuş.
Teşekkür ederimSekreterlik whats aptan sana rapor atar canım. Karantina gunlerinde tugce hanım atmisti banada.
Tesekkur ederimBen bugün Özlem Hemşire'ye sordum. Hastaneden belge veriliyormuş.
Ikinci yumurta toplama olacak canım. Geçen hafta Cuma iğnelere başladık bakalım. Henüz bir gelişme yok. Pozitif olursa mutlaka yazarım zaten.Canim senin transfer noldu bu arada? Bakiyorum burda hicbir atak yok. Pozitifi senden duyariz inş
İns sağlikli embriyolar oluşur ve saglikli ilerler. Korkmana gerek yok canim, emin ol orasi dikkat eden hastalarla doludur, kimse kendini riske atip tedavinin yarida kalmasını istemez çünkü. Ben daha başlayamadim, dişciye gidecegim bu ay. Gelecek aya inşIkinci yumurta toplama olacak canım. Geçen hafta Cuma iğnelere başladık bakalım. Henüz bir gelişme yok. Pozitif olursa mutlaka yazarım zaten.
Sen ne yaptın?
Şu süreçte korkuyor insan ama yaş biraz ileri olunca beklemek istemedim.