Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Bilmiyorum bu zamana kadar adenomiyozisle ilgili hiç bisey dememişti canım sıkıldı bunun tedavisi nedir onu da Bilmiyorum 3 ay geçici menapoz yapacağım dedi ameliyat falan bişey demedi aralık ayından beri gidip geliyorum işlemler yapılıyor bi türlü sona gelemedik hayırlısı olsun diyorum.rahim kalınlaşması neden olmuyor ilaçla mi tedavi ediliyor ?Allah hepimize maddi ve manevi güç versin diyorum cidden zorlu bir süreç bugün bi kez daha yikildim hep yeni bir sikinti çıkıyor

Peki tedavisi hakkında bilgin var mı?canım cidden sıkıldı hiç böyle bir sorunum yoktu gitgide ümidimi kaybediyorum sorunlar bitmiyor geçici menapoz dedi hoca ama.bilemiyorum

Peki tedavisi hakkında bilgin var mı?canım cidden sıkıldı hiç böyle bir sorunum yoktu gitgide ümidimi kaybediyorum sorunlar bitmiyor geçici menapoz dedi hoca ama.bilemiyorum
Ben fizyoloji anlatıyorum orada rahimden bahsederken hastalıklara da giriyorum. Çok aşırı ayrıntı bilmiyorum ama adenomiyozis le birlikte çikolata kisti de görülüyor genelde o daha riskli çocuk açısından o da zaten geçici menopozla küçülüyor. Tek başına adenomiyozis eğer çok ileri değilse tehlikeli değil bildiğim kadarıyla olsa hoca derdi merak etmeyin. Allah korusun ameliyat falan derdi riske atmaz

Rahim neden kalinlasmadi hiç bilmiyorum. Yazın olsaydı rahattım da şimdi okullar açılıyor online eğitim vs yoğunluk cok. Nasip artık

Canım üzülme çikolata kisti ile birlikte adenomiyozis de çoğunlukla görülüyor ama geçici menopoz ile baya geriler korkma.Hatırladığım kadarıyla cikolatakistim de de vardı adenomiyozis

Canım üzülme çikolata kisti ile birlikte adenomiyozis de çoğunlukla görülüyor ama geçici menopoz ile baya geriler korkma.Hatırladığım kadarıyla cikolatakistim de de vardı adenomiyozis
Hocada 3 ay geçici menopozdan bahsetti sönmüş sivilce gibi dedi ama yine de kafama takıldı biri bitiyor biri başlıyor rabbim büyüktür diyorum. cikolatakistim de varmıydı ben hatirlayamadim

Rahim neden kalinlasmadi hiç bilmiyorum. Yazın olsaydı rahattım da şimdi okullar açılıyor online eğitim vs yoğunluk cok. Nasip artık
Stres yapma ben de çok stresliyim acaba vücudum ondan mi tepki veriyor diye dusunmeye basladim artik. cünkü tedavinin basinda olmayan seyler gorulmeye başladı biraz rahat bırakmamız lazım belki

Bi odak gördüğünü sönmüş sivilce gibi olduğunu geçici menapoz yapacağını söyledi

Stres yapma ben de çok stresliyim acaba vücudum ondan mi tepki veriyor diye dusunmeye basladim artik. cünkü tedavinin basinda olmayan seyler gorulmeye başladı biraz rahat bırakmamız lazım belki
Canm rahım kalınlasması ıcın hoca vıagra vermedı mi benımd transfer oncesı uc kez tedavım ıptal oldı ıkı kez kalınlasmadı ıptal oldu transferım bırınde kalınlastı kıst gıbı bısey gordu ıptal ettı 4.de transfer oldu

Merhabalar rahim kalınlaşması için bitkisel bir şeyler kullandınız mı?

henüz bi deneme oldu belki de yine kalınlaşmazsa verebilir.

Arkadaşlar beni bugün patolojiden aradılar ileri tetkik için Histereskopi de alınan parçalar patolojiye gönderilmiş sanırım ileri tetkik istiyorlar kötü bisey mi var kafama takıldı Histereskopiden sonra bu şekilde aranan oldu mu

kaç gün olmuştı histereskopi olalı? ben de olmustum hazıranda göğşen beye
parça almıştı onu rutin yapıyorlar. 1 hafta sonra sonuç çıkmıştı. ama zaten alınan parça otomatik olarak patolojiye gitmiyor mu?

Pazartesi günü Histereskopi oldum evet alınan parçalar rutin olarak patolojiye gider ama beni patolojiden aradılar ileri tetkik gerekiyor farkı 150 tl dediler farki onemli degil ben neden boyle bisey istediklerine takıldım sizin sonicinuzu nasil bildirdiler

bana göğşen bey histereskopi olduğum gün 1 hafta sonrasına randevu vermişti. o gün sonuç çıkmıştı hem de histereskopi sonrası ultrasına girmiştim.
ama sizinki gibi bir durum olmamıştı, ama sanmıyorum bşy olduğunu eğer ters bir durum olsa bir şekilde ultrasona yansırdı veya operasyon günü görürdü bence.

Bilmiyorum Histereskopi sonrası dr un yanına çıktık sadece adenomyosiz den bahsetti şüpheli bi durumdan bahsetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…