Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Zaten ameliyathaneden 17 de çıktım. Muayene için bekleyenler vardı bende sıra bekledim o yüzden.kaçta kapanıyor bilmiyorum açıkcası. Sanırım hasta durumuna göre
Anladım cnm cok gecmıs olsun sende guzel haberler almıssındır ıns yarın bende gdecegim ıns kendısı vardır ara kanamam oldu bugun mesaj attım bı ara gel bakalım demıs tarıh vermedı yarın ıns vardır ya

1500tl yatırdık normalde ama rahimde sıkıntı yokmuş. Bu yüzden o parayı iade ettiler. Sadece 397tl ödedik. Önümüzdeki ay transfer hazırlıklarına başlicaz ilk adetle
Gözünüz aydın darısı bana inşallah bir şey çıkmaz bende de. Rahatça başlarım trasnfer hazırlığına beklemekte yoruyor artık

Bence büyük ihtimalle vardır. Hastalarda artmış sanki. Güzel haberler alırsınız işallah

Ben bugün eksi birde oldum histereskopiyi .hulusi hoca yaptı daha öncede şubat ayında yapmıştı yine aynı yerde yaptı rahimde sönük adenomyosiz var dedi daha öncekinde söylememişti açıkçası bilmiyordum canım sıkıldı biraz

Ben de cuma günü -1 'de oldum. Bı sıkıntı yokmuş ama biyopsi almis kontrol amacli. Belki sonradan oluşmuş olabilir adenomiyozis . En azından oncesinden farkedilmesi iyi olmus. Bende bı sorun yok ama rahim neden kalinlasmadi şimdi o sorun yine kalinlasmazsa iptal olabilir dedi

ben de 5 ekimde hist.olacagim ayni zamanda genetik test icin kan verecegm.baskentte yaptran var mi kromozom analizi ve trombofili paneli ne kadar surede cikiyor.sorunlu gelirse ne yapilacak.dondurulmuslar var

Adanomyozıs ne cnm nası belli oluyor

Adanomyozıs ne cnm nası belli oluyor
Normalde rahmin 3 tabakasi var dıştan içe en iç tabakanin yani adetle dökülen tabakanin orta tabakaya doğru ilerlemesi. Orta tabakada kas tabakası olduğu için ağrı falan olur kanama bildiğim kadarıyla embriyi tutunmasını da etkiliyor

ben de 5 ekimde hist.olacagim ayni zamanda genetik test icin kan verecegm.baskentte yaptran var mi kromozom analizi ve trombofili paneli ne kadar surede cikiyor.sorunlu gelirse ne yapilacak.dondurulmuslar var
Merhabalar bu testlerin sonuçları 1.1.5 ayı bulabiliyor. İsterseniz önden fiyat bilgisi alın. Geçen yıl pahalıydı baya.dış merkezdede yaptırabilirsiniz irsin demişti hoca.kromozom tahlilini her iki eşten istiyorlar. Trombofili panelini sadece kadından istiyor.ben devlet hastanesinde yaptırıp götürdüm.

Banada rahmi beğenmezsem transfer yapmam dedi. Malum rahim ince kalıyor. Estrofem baya işe yarıyormuş rahmi kalınlaştırmak için hoca öyle dedi. Bakalım görcem ekim ayında

Banada rahmi beğenmezsem transfer yapmam dedi. Malum rahim ince kalıyor. Estrofem baya işe yarıyormuş rahmi kalınlaştırmak için hoca öyle dedi. Bakalım görcem ekim ayında
Benim en son dörde çıkardı ama yine kalinlasmadi inşallah bu sefer kalınlaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…