Benim de histereskopi var. Hızlı trenle geliyorum. Olabildiğince korunmaya çalışıyorum biriyle yakından maskesiz temas etmedikçe bulaşır mı bilmiyorum. Önemli olan hastanedeki personele bulaşmasın Hulusi hoca da hep diyor bize bulasirsa karantina diye. Ondan tedirginim onun disinda korunursak sıkıntı olmaz. Sizde arabayla geliyormussunuz zaten arabada bekleyip sadece muayeneye gitseniz sıkıntı olmaz. Bu olay ne zaman biter belirsiz.Kızlar size bisey soracagım ankarada vaka asırı artmıs yenı tedavıye baslayacak olan varmı suan baslamak ne kadar dogru tavsıyelerınızı yazaesanız cok sevınırım virüs bıtmeyecek ama suan asırı yogun cok kararsızım cok ıstıyorum hoca bununla ilgili neler söylüyor bılgısı olan varsa yazarsa cok sevinirim
Evet bu aralar öyle dün iyice boştu hiç öyle görmemiştimBen 1 aydır gidiyorum hemen sıra geliyor boş gibi
Yeni hasta mi almıyorlar acaba. Agustosta falan kalabalıktı aslındaEvet bu aralar öyle dün iyice boştu hiç öyle görmemiştim
Bence koronadan dolayı insanlar gelmek istemiyorYeni hasta mi almıyorlar acaba. Agustosta falan kalabalıktı aslında
Bilemiyorum belki hastalar koronadan dolayı başlamak istemiyorlardir yada dun hulusi hoca gelmediği için yeni hastalar gelmemistirYeni hasta mi almıyorlar acaba. Agustosta falan kalabalıktı aslında
Kaç yumurtanız toplandı?Benim bugün yumurta toplamam vardı göğşen hoca yaptı özlem hemşire hulusi hocanın omzunun sakatlandigini 10 kadar hastanede olamayacağını söyledi sanırım spor yaparken olmuş
6 tane toplandı tülay hanım hepsi işleme alınmayabilir dedi sanırım kalitesiz olanlar var bugün de arayıp bilgi vermediler döllenme vs oldu mu diye merak ediyorum geçen toplamada ertesi gün aramışlardı acaba döllenme olmadı mi hiç birindeKaç yumurtanız toplandı?
Nasılmış durumları?
Inşallah kalitelidir hepsi
Ararlar daha canım6 tane toplandı tülay hanım hepsi işleme alınmayabilir dedi sanırım kalitesiz olanlar var bugün de arayıp bilgi vermediler döllenme vs oldu mu diye merak ediyorum geçen toplamada ertesi gün aramışlardı acaba döllenme olmadı mi hiç birinde
Az önce aradılar 3 ü döllenmiş inşallah pazara kadar devam edebilirlerArarlar daha canım
Beni de bu saatlerde aramışlardı ilkinde
Ikincisinde de ertesi gün serum için gittiğimde bilgi verdi Tülay Hanım
Hadi bakalımAz önce aradılar 3 ü döllenmiş inşallah pazara kadar devam edebilirler
Çok sağol inşallah devam edebilirler bu sefer çok endiseliyimHadi bakalım
Inşallah bölünmeye devam ederler
cok haklısın cnm bn gelecektım ama kendısı bu ay kalsın yazmıs bde koluna ne oldukı kendı yokmus sanırsam o olmadan olmazkıBenim de histereskopi var. Hızlı trenle geliyorum. Olabildiğince korunmaya çalışıyorum biriyle yakından maskesiz temas etmedikçe bulaşır mı bilmiyorum. Önemli olan hastanedeki personele bulaşmasın Hulusi hoca da hep diyor bize bulasirsa karantina diye. Ondan tedirginim onun disinda korunursak sıkıntı olmaz. Sizde arabayla geliyormussunuz zaten arabada bekleyip sadece muayeneye gitseniz sıkıntı olmaz. Bu olay ne zaman biter belirsiz.
12 gün falan sonra dönecekmişcok haklısın cnm bn gelecektım ama kendısı bu ay kalsın yazmıs bde koluna ne oldukı kendı yokmus sanırsam o olmadan olmazkı
Kaç gündür yok peki12 gün falan sonra dönecekmiş
Ay kıyamam ya gecmıs olsn ıns bnım tam tedavıye denk gelıyor kendısıde yoksa bekleyeyım hem vaka ıns braz duser12 gün falan sonra dönecekmiş
Çarşamba gününden beri yokKaç gündür yok peki