Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Benim de histereskopi var. Hızlı trenle geliyorum. Olabildiğince korunmaya çalışıyorum biriyle yakından maskesiz temas etmedikçe bulaşır mı bilmiyorum. Önemli olan hastanedeki personele bulaşmasın Hulusi hoca da hep diyor bize bulasirsa karantina diye. Ondan tedirginim onun disinda korunursak sıkıntı olmaz. Sizde arabayla geliyormussunuz zaten arabada bekleyip sadece muayeneye gitseniz sıkıntı olmaz. Bu olay ne zaman biter belirsiz.

Benim bugün yumurta toplamam vardı göğşen hoca yaptı özlem hemşire hulusi hocanın omzunun sakatlandigini 10 kadar hastanede olamayacağını söyledi sanırım spor yaparken olmuş
Kaç yumurtanız toplandı?
Nasılmış durumları?
Inşallah kalitelidir hepsi

Kaç yumurtanız toplandı?
Nasılmış durumları?
Inşallah kalitelidir hepsi
6 tane toplandı tülay hanım hepsi işleme alınmayabilir dedi sanırım kalitesiz olanlar var bugün de arayıp bilgi vermediler döllenme vs oldu mu diye merak ediyorum geçen toplamada ertesi gün aramışlardı acaba döllenme olmadı mi hiç birinde

Ararlar daha canım
Beni de bu saatlerde aramışlardı ilkinde
Ikincisinde de ertesi gün serum için gittiğimde bilgi verdi Tülay Hanım

cok haklısın cnm bn gelecektım ama kendısı bu ay kalsın yazmıs bde koluna ne oldukı kendı yokmus sanırsam o olmadan olmazkı

siz bilirsiniz tabi ama benim de pzartesi transferim var.gogsen hoca ilgilenecekmis.istersen ertele dediler hocanin gelmesini bekleyebilirsin diye.ama ben muayene olunca gogsen hocayi da cok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…