42 yaşındayimYasın kac cnm tabı ılerı yasta olan var ama belli bi yas üstünü hoca almıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
42 yaşındayimYasın kac cnm tabı ılerı yasta olan var ama belli bi yas üstünü hoca almıyor
sizinkiyle günlerimiz benzer gibi teşekkür ederim.E eda5
Ben geçici menopozda olduğum için adet olmadan 27 temmuzda estrofeme başladım salı günü kontrole gittim yarın da gidicem, diğer ilaçlarımı yazacak muhtemelen yarınki son kontrol olacak haftaya çarşamba da transferim olacak yüksek ihtimal transfer gününün yarın belirleyecekler.2 veya 3 kere kontrole çağırıyor transfer hazırlığında
eskişehirden trenle gelip gidiyorum günlük. gereçkten stresli bir süreç. Allah yardımcımız olsunBeni bekletmesinin sebebi o süreçte çok yıpranmam olabilir ilacı vurdugum gün şiddetli ağrı yaşadım sabaha kadar sancı çektim sonra ilacın dozu azaltıldı ama kilo verdim çok yıprandım kısacık süre içinde.... Uzaktan mi geliyorsun tedavi sırasında nerde kalıyorsun? Stres olma maske ,siperlikle önlem alırsın bi de buna kafayı takma zaten yeterince stres altında oluyoruz Allah yardım eder merak etme.
Baskentınara onlar sana bilgi verır ama alır yüksek ihtimal canım42 yaşındayim
Ben boludan kendi aracımızla geliyorum ama hastane kapanırmı sehır gşris cıkısları kapanırmı ona korkuyorum cnmnerden gidiyorsunuz bilmiyorum ama ben trenleri sormustum. yasaklar baslasa bile trenlerimiz durmuycak demisti.
Hıc hulusı hocada denemen oldumu yasın kac cnmeskişehirden trenle gelip gidiyorum günlük. gereçkten stresli bir süreç. Allah yardımcımız olsun
yasim 33 hulusi hocada ilk denemem. daha once 2 yil once baska merkezde olduHıc hulusı hocada denemen oldumu yasın kac cnm
klinik kapanmadigi surece sikinti olmaz giris cikislarBen boludan kendi aracımızla geliyorum ama hastane kapanırmı sehır gşris cıkısları kapanırmı ona korkuyorum cnm
Ins ılkndenemede kavusursun cnmyasim 33 hulusi hocada ilk denemem. daha once 2 yil once baska merkezde oldu
Ins kapanmaz cnmklinik kapanmadigi surece sikinti olmaz giris cikislar
insallah. zatem ilk ve son denemem olur galiba cunku 3 emb var 5.gune giderlerse kalan olmaz benceIns ılkndenemede kavusursun cnm
Ins hepsı gder canıminsallah. zatem ilk ve son denemem olur galiba cunku 3 emb var 5.gune giderlerse kalan olmaz bence
insallahIns hepsı gder canım
Allah kolaylık versin canım Ankaradayken sıkılır, bunalır yardıma ihtiyacın olursa yaz yada özelden numaramı yazayımeskişehirden trenle gelip gidiyorum günlük. gereçkten stresli bir süreç. Allah yardımcımız olsun
Istanbul cok iyi aslinda ileri yas hamilelikte ama orasida uzak gerci millet nerelerden geliyo tedavi icinBaskentınara onlar sana bilgi verır ama alır yüksek ihtimal canım
Allah razı olsun cok tesekkur ederim bi arkadasım var cok zorda olursam ona gidiyorum. tekrar sagolasınAllah kolaylık versin canım Ankaradayken sıkılır, bunalır yardıma ihtiyacın olursa yaz yada özelden numaramı yazayım
Hulusı hocada cok iyidir işinde istanbuldada bülent traş cok iyidir sız hangi şehirdesinizIstanbul cok iyi aslinda ileri yas hamilelikte ama orasida uzak gerci millet nerelerden geliyo tedavi icin
Bisey değil gerçekten samimi olarak söylüyorum...Allah rast getirsin kolayca bitir inşallah tedaviniAllah razı olsun cok tesekkur ederim bi arkadasım var cok zorda olursam ona gidiyorum. tekrar sagolasın
amin biliyorum samimi soylediginizi. hepimizin isi rast gitsin insallahBisey değil gerçekten samimi olarak söylüyorum...Allah rast getirsin kolayca bitir inşallah tedavini