Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

E eda5
Ben geçici menopozda olduğum için adet olmadan 27 temmuzda estrofeme başladım salı günü kontrole gittim yarın da gidicem, diğer ilaçlarımı yazacak muhtemelen yarınki son kontrol olacak haftaya çarşamba da transferim olacak yüksek ihtimal transfer gününün yarın belirleyecekler.2 veya 3 kere kontrole çağırıyor transfer hazırlığında
sizinkiyle günlerimiz benzer gibi teşekkür ederim.

Beni bekletmesinin sebebi o süreçte çok yıpranmam olabilir ilacı vurdugum gün şiddetli ağrı yaşadım sabaha kadar sancı çektim sonra ilacın dozu azaltıldı ama kilo verdim çok yıprandım kısacık süre içinde.... Uzaktan mi geliyorsun tedavi sırasında nerde kalıyorsun? Stres olma maske ,siperlikle önlem alırsın bi de buna kafayı takma zaten yeterince stres altında oluyoruz Allah yardım eder merak etme.
eskişehirden trenle gelip gidiyorum günlük. gereçkten stresli bir süreç. Allah yardımcımız olsun

Allah kolaylık versin canım Ankaradayken sıkılır, bunalır yardıma ihtiyacın olursa yaz yada özelden numaramı yazayım
Allah razı olsun cok tesekkur ederim bi arkadasım var cok zorda olursam ona gidiyorum. tekrar sagolasın🤗

X