sanırım baska birine yonlendiriyor kendisi takip etmiyorMerhabalar,
Herkese iyi bayramlar. Doğum konusunda bir yorum göremediğim için sormak istedim. Bütün bu tedavi süreçleri tamamlanıp hamile kaldıktan sonra ya da mesela bu süreçte kendiliğinden hamile kalmanız durumda 9 ay hamilelik takibini Hulusi Hoca yapıp doğuma da o mu giriyor, yoksa ekibinden başkasına mı devrediyor?
Cok tesekkürler
Benımde aynı teshis konmadı tedbır ıcın yapılıyor cnm inş cok sağolTeşekkür ederim..size de çok geçmiş olsun.sabırlar diliyorum.benim aslında teşhisim rahim ağzı yetmezliği olarak tam konulmadı ama önlem olarak dikiş atmak istedi hoca.inşaallah siz de emeklerinizin karşılığını alırsınız...
Malesef takıp yapmıyor hoca baska doktora yönlendırıyorMerhabalar,
Herkese iyi bayramlar. Doğum konusunda bir yorum göremediğim için sormak istedim. Bütün bu tedavi süreçleri tamamlanıp hamile kaldıktan sonra ya da mesela bu süreçte kendiliğinden hamile kalmanız durumda 9 ay hamilelik takibini Hulusi Hoca yapıp doğuma da o mu giriyor, yoksa ekibinden başkasına mı devrediyor?
Cok tesekkürler
Bana kan bakılmadı canım rahım dınlendırmederahim dinlendirme sureci öncesi de kan bakıliyor mu acaba. benim 3 dondurulmusum var. adet olunca gel dedi hoca bayramda gidicem kan girisi de yapmıslar. umarım hoca bi toplama daha yapalım demez. 3 toplamada ancak 3 tane donduruldu.
Bana da rahim dinlendirmede kan bakmadı ama bazı değerlerin yüksekse onları kontrol etmek istemiş olabilir.Yumurtalar iyi durumdaysa bir toplama için daha yormaz seni ard arda 4 toplama da zor olur çünkü pek yapmıyo bunu zaten.Geçici menopozmu olacak lucrin ile?rahim dinlendirme sureci öncesi de kan bakıliyor mu acaba. benim 3 dondurulmusum var. adet olunca gel dedi hoca bayramda gidicem kan girisi de yapmıslar. umarım hoca bi toplama daha yapalım demez. 3 toplamada ancak 3 tane donduruldu.
hazirandan sonra temmuzda da toplama yaptı yani gecen toplama ust uste oldu gercekten cok yorucu oluyor. menopozla ilgili hic bilgim yok haftaya kontrole gidicem. kan verin dediler ondan sordum. 3 emb artık nolcaksa gercekten zor oldu beklemek de zor. maddiyat da var tabi. her toplamada 5000.Bana da rahim dinlendirmede kan bakmadı ama bazı değerlerin yüksekse onları kontrol etmek istemiş olabilir.Yumurtalar iyi durumdaysa bir toplama için daha yormaz seni ard arda 4 toplama da zor olur çünkü pek yapmıyo bunu zaten.Geçici menopozmu olacak lucrin ile?
sorununuz neydi ilk denememiHerkese iyi bayramlar arkadaşlar tedavinizde başarılar dilerim hepinize ben de mart ayında tedavi oldum hulisi bülent zeyneloğlunda tedavi sonunda 1 embriyo transeferi oldu ama malesef sonuç negatif oldu tutmadı
Eda sen demi başkentte tedavi görüyorsunsorununuz neydi ilk denememi
evetEda sen demi başkentte tedavi görüyorsun
Hayırlısı iyi sonuçlar al insallah
Bana opu sonrası hiç bir şey vermediler. Zaten 7 yumurta toplandı. Lasix idrar söktürür ödem attırır. Ama redbull ne alaka bilmiyorummrb.opu oldum.sonrasinda lasix hapi ve bir saat oncesi redbull ic dediler.bunun mantigi ne.redbull icerigi ile ilgili nette guzel seyler okumadim.
Redbullu yine bikaç kişiye daha vermişlerdi burda yazmışlardı ohss ile ilgili veriyorlar sanırımmrb.opu oldum.sonrasinda lasix hapi ve bir saat oncesi redbull ic dediler.bunun mantigi ne.redbull icerigi ile ilgili nette guzel seyler okumadim.
Canim ohss de su toplama oluyo dogal olarak, kafein vucutta su kaybina yol actigi için, redbull dada yuksek oranda kafein oldugu için önermistir muhmelen.mrb.opu oldum.sonrasinda lasix hapi ve bir saat oncesi redbull ic dediler.bunun mantigi ne.redbull icerigi ile ilgili nette guzel seyler okumadim.