Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

cikolatakistim cikolatakistim Marjinal Kist Marjinal Kist Tebrik ederim arkadaşlar! 😘😘 inş sag salim kavusursunuz bebeklerinize...:anne: valla su an sizin mutlulugunuzu tahmin bile edemiyoruumm.. İns bu sewinci bizde yaşarizz:dua::KK5:
Çok sağol canım darısı sizlere inşallah , ilk gün Sevindik te şimdi de iki kat katlanarak gidecek mi korkusu oluyor her şeyi ayrı stresliymis:)

Kac cıktı cnm kacıncı gununde kac cktı benım ıkızdı
Ben biraz sanırsız davrandım. 7. Gün yaptım 33 çıktı, 9. Gün de 71 çıktı. Sizin nasıldı kan sonuçlarınız?
cikolatakistim cikolatakistim etkiler sanıyordum canım, ama haklısın keseyi görene kadar ümidi kesmemek lazım galiba.
Rabbim sağlıkla nasip etsin iki türlüsünü de. 💕🌸

Ben biraz sanırsız davrandım. 7. Gün yaptım 33 çıktı, 9. Gün de 71 çıktı. Sizin nasıldı kan sonuçlarınız?
cikolatakistim cikolatakistim etkiler sanıyordum canım, ama haklısın keseyi görene kadar ümidi kesmemek lazım galiba.
Rabbim sağlıkla nasip etsin iki türlüsünü de. 💕🌸
Tâbi ki ümidi kesmemek gerek 🌸

ilk toplamamı. hulusi hoca genelde bi toplama daha yapıyor. benim 2 emb vardı az dedi bi toplama daha yaptı
2.tüp bebek denemem. Ilkinki tek embriyo idi kimyasal gebelik oldu. Bana en az 2 embriyo tranferi olacak esim globospermi hatta 3 tane bile transfer ederim dedi. 2si 5.güne gider mi bilmiyorum 1 tanesi giderse donduracak 2.kez toplama yapacak. Cok korkuyorum. Dun toplama oldu daha bugün 1.gün. arayan kişi tranfere hazir olun yine dedi net çarşamba gunu haber verecegiz dedi

X