Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiinn canim insaallahhhTeşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Süper ayağımızı iyi sürüdk biz , bayrak teslimi bizden size:)Kızlar ben de yarın transfer hazırlığı için kontrole gitcemDua edin bana
İnşallah tek dileğim, bende benden sonrakilere teslim ederimSüper ayağımızı iyi sürüdk biz , bayrak teslimi bizden size:)
İnşallahİnşallah tek dileğim, bende benden sonrakilere teslim ederim
Çok sağol canım darısı sizlere inşallah , ilk gün Sevindik te şimdi de iki kat katlanarak gidecek mi korkusu oluyor her şeyi ayrı stresliymis:)cikolatakistim Marjinal Kist Tebrik ederim arkadaşlar! inş sag salim kavusursunuz bebeklerinize... valla su an sizin mutlulugunuzu tahmin bile edemiyoruumm.. İns bu sewinci bizde yaşarizz
ilk toplamamı. hulusi hoca genelde bi toplama daha yapıyor. benim 2 emb vardı az dedi bi toplama daha yaptıKızlar 2 embriyom oluşmuş sizce 5.gune kadar gider mi ? Cok endişeliyim cok korkuyorum
Kaç tane toplandı?Bugün kaçıncı günü?Kızlar 2 embriyom oluşmuş sizce 5.gune kadar gider mi ? Cok endişeliyim cok korkuyorum
Ben biraz sanırsız davrandım. 7. Gün yaptım 33 çıktı, 9. Gün de 71 çıktı. Sizin nasıldı kan sonuçlarınız?Kac cıktı cnm kacıncı gununde kac cktı benım ıkızdı
Tâbi ki ümidi kesmemek gerekBen biraz sanırsız davrandım. 7. Gün yaptım 33 çıktı, 9. Gün de 71 çıktı. Sizin nasıldı kan sonuçlarınız?
cikolatakistim etkiler sanıyordum canım, ama haklısın keseyi görene kadar ümidi kesmemek lazım galiba.
Rabbim sağlıkla nasip etsin iki türlüsünü de.
Aynen benimde 4 Embriyo için az demişti ikinciye toplamıştıilk toplamamı. hulusi hoca genelde bi toplama daha yapıyor. benim 2 emb vardı az dedi bi toplama daha yaptı
2.tüp bebek denemem. Ilkinki tek embriyo idi kimyasal gebelik oldu. Bana en az 2 embriyo tranferi olacak esim globospermi hatta 3 tane bile transfer ederim dedi. 2si 5.güne gider mi bilmiyorum 1 tanesi giderse donduracak 2.kez toplama yapacak. Cok korkuyorum. Dun toplama oldu daha bugün 1.gün. arayan kişi tranfere hazir olun yine dedi net çarşamba gunu haber verecegiz dediilk toplamamı. hulusi hoca genelde bi toplama daha yapıyor. benim 2 emb vardı az dedi bi toplama daha yaptı
10 tane yumurta topladi. 2 embriyo olusmus. Dun toplandi zaten 1.gun bugünKaç tane toplandı?Bugün kaçıncı günü?
Taze transfer mi olacak.İnşallah gider hoca kalitesiz olanı boşa transfer etmez zaten gerekli görürse tekrar toplama yapar.10 tane yumurta topladi. 2 embriyo olusmus. Dun toplandi zaten 1.gun bugün
Eğer ki 2 side 5.güne kadar giderse transfer olacağım inşaallah.1 tane giderse etmiycek donduracak tekrar toplama olacak.Taze transfer mi olacak.İnşallah gider hoca kalitesiz olanı boşa transfer etmez zaten gerekli görürse tekrar toplama yapar.