Tekrarlayan düşükler veya negatifler genetikle ilişkili olabiliyor demişti benim doktorum.ama embriyo değil de sizde de bakılabilir en azından kandan.sizim normal çıkarsa embriyoların genetiğinde sorun olma ihtimali düşüyor.başkente mi gidiyordunuz orada başlangıçta rutin isteniyor bu testMerhaba evet gebeliklerim spontandi..pihtilasma sikintim yok... tup bebege basladik doktorum israrla embriyonun genetigiyle alakali olmadigini belirtiyor..intrapilid serum uygulayacagini soyledi...ben fazla evhamli biriyim...kafama da cok taktim cocuk meselesini ve inanin dusukler neyden kaynakli olabilir diye kendimde resmen hastalik ariyorum...
Yok ben izmirde dr.kaan bozkurt hocaya gidoyorum... bizim kanda kromozmlar bakildi...o da genetikle ayni sonucu veriyormus dediler bize ...yani sikinti yoktu bizim kromozmlardaTekrarlayan düşükler veya negatifler genetikle ilişkili olabiliyor demişti benim doktorum.ama embriyo değil de sizde de bakılabilir en azından kandan.sizim normal çıkarsa embriyoların genetiğinde sorun olma ihtimali düşüyor.başkente mi gidiyordunuz orada başlangıçta rutin isteniyor bu test
O yüzden gerek görmemiştir canım intralipid işe yarar sende de umarımYok ben izmirde dr.kaan bozkurt hocaya gidoyorum... bizim kanda kromozmlar bakildi...o da genetikle ayni sonucu veriyormus dediler bize ...yani sikinti yoktu bizim kromozmlarda
InsallahO yüzden gerek görmemiştir canım intralipid işe yarar sende de umarım
İntralipit ne canımO yüzden gerek görmemiştir canım intralipid işe yarar sende de umarım
Vücut embriyoyu reddetmesin diye serum canımİntralipit ne canım
Kızlar Merhabaaaahastaneden aradilar iki tüp vardı bir tüpu çözdurmusler 4 Embriyo vardı içinde dördüde bozulmamış çözülürken
Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda giderKızlar Merhabaaaahastaneden aradilar iki tüp vardı bir tüpu çözdurmusler 4 Embriyo vardı içinde dördüde bozulmamış çözülürken
MaşallahKızlar Merhabaaaahastaneden aradilar iki tüp vardı bir tüpu çözdurmusler 4 Embriyo vardı içinde dördüde bozulmamış çözülürken
Çok güzel haber canım maşallah maşallahKızlar Merhabaaaahastaneden aradilar iki tüp vardı bir tüpu çözdurmusler 4 Embriyo vardı içinde dördüde bozulmamış çözülürken
Yaa esas sen nasılsın bebeğin nasıl.Sen umut oldun biz de umutla transferleri bekliyoruzSelamlar kızlarnasılsınız
10 temmuz da iki gün kaldıHayırlı olsun kuzum çok sevindim ne zaman transfer dualarım seninle
Umudunuzu hiç kaybetmeyin olacağına inanınYaa esas sen nasılsın bebeğin nasıl.Sen umut oldun biz de umutla transferleri bekliyoruz
Darısı bizim başımıza inşallahUmudunuzu hiç kaybetmeyin olacağına inanın
Şükürler olsun biz çok iyiyiz artık hareketlerini hissetmeye başladım elhamdülillah
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah kızlar hep dualarımdasınız♥
çok güzel hayırlısıyla güzel haberler de yakındır inşallahKızlar Merhabaaaahastaneden aradilar iki tüp vardı bir tüpu çözdurmusler 4 Embriyo vardı içinde dördüde bozulmamış çözülürken
Amin canım darısı başınıza inşallah hayırlı hayırlı yatıyorum kalkıyorum sürekli dua ediyorum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı evlatlarDarısı bizim başımıza inşallahdualarında eksik etme bizleri
İnşallah canım sağol Allah razı olsunAmin canım darısı başınıza inşallah hayırlı hayırlı yatıyorum kalkıyorum sürekli dua ediyorum kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar