Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

ama ben ilaclar icin 2 rapor cikarmistim 1 rapor hakkim vardi onu da baskentte kullandım ama transfer icin 1 tane kullanmistik baska klinikte. baskentte iki hakkiniz daha gorunuyor dedi. ilaci sadece eczane goruyor..bana bunu zekai tahirin ordaki bi eczane soyledi ilac hakki ve tup bebek farklidir dedi ki ordaki eczanelerde bu isi bilenler diye dusunuyorum. bi daha arastirmak lazım

Bana da hastanenin karşı eczanesi ile ordaki rapora bakan kız dedi

Bende böyle biliyorum. Başkentte bana senin ilaç hakkin bitmiş ama transfer için 1 hakkınız kalmış demislerdi. Sistemden öyle görmüşlerdi.

mrb.hoca bana da adetin 2.gunu yumurtalarimin ayni boyutta olmadigini soyledi ve yasmin verdi tup bebege baslamadi.boyle bir durumla karsilasan var mi hemen gelecek adetle baslar mi

mrb.hoca bana da adetin 2.gunu yumurtalarimin ayni boyutta olmadigini soyledi ve yasmin verdi tup bebege baslamadi.boyle bir durumla karsilasan var mi hemen gelecek adetle baslar mi
normalde sorununuz neydi. benim diger tedavi gordugum klinikte boyle sorunum olmustu hoca 1 ay dogum kontrol hapı verip oyle baslamısti. burda da hulusi hoca ikinci yarıda topladı yani yumurta attiktan sonra oylr sorunum olmadı. sagda sadece geride kaldi ve 1 tane cıktı

Yanlış hatırlamıyorsam işşizlik parasımı işsizlik ödeneğimi ne alacaksın demişler

sorunum sayica yumurta var ama ayni gelisimi gostermiyolarmis

Kızlar ben 2. lucrini çarşamba günü vurdum.20 gün sonra gel transfer hazırlığına başlıcaz bir sorun olmazsa dedi.Tam adet zamanlarına da geliyor.Şimdi ben adet olmıcammı olmadan mı başlıcak transfer hazırlığına?

Evet canım adet olmadan transfer hazirligina başlıyor , bende geçen sene oyle olmuştum tedavimi aynı şey hatta rahîm dinlenmiş oluyor

Hayır canım hiçbir şey al demedi. Sadece eksrofeme aynı dozda devam dedi. One işe yarıyor ki?
Sabah aldıracak o zaman bana ilk tedavide aldırdı rahîm içine enjekte ediyor bağışıklık güçlendirici mi baskılayıcı mi ne . O gün sonuçlar çıkınca hemşire aradı bende dedim leucositim alacak miyiz diye evet al gel dedi , bana unuttu sanmıştım demek ki sana da dememiş 100₺-150₺gibi bir fiyatı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…