- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testmi yaptın canım. İnşallah negatif degildirArkadaşlar mrb, sanirim benim transfer sonucumda negatif. Yarın kan verecegim. Elimde 2 kutu hibor var isteyen varsa verebilirim. Özelden yazabilirsiniz. Ank.dayim . hepinize tedavide bol şans!
kanda belli olur hemen olumsuz dusunmeyin.Arkadaşlar mrb, sanirim benim transfer sonucumda negatif. Yarın kan verecegim. Elimde 2 kutu hibor var isteyen varsa verebilirim. Özelden yazabilirsiniz. Ank.dayim . hepinize tedavide bol şans!
Erken gebelik testi yaptim negatif. Ve hicbir belirtim yok.Testmi yaptın canım. İnşallah negatif degildir
Keşke öyle bir süpriz yaşasam, nasil mutlu olurumm. Ama sanmiyorum yaa negatife hazirladim kendimi simdiden ve eşimi...kanda belli olur hemen olumsuz dusunmeyin.
Çoğu kişide çıkmıyor canım sen boşuna stres yapmışsınKeşke öyle bir süpriz yaşasam, nasil mutlu olurumm. Ama sanmiyorum yaa negatife hazirladim kendimi simdiden ve eşimi...
Canım hiç üzülüp stres yapma benimde öyleydi kanda pozitif gördükten sonra saklamak için kaç tane test yaptımsa negatifti kalp atışını duyduktan sonra pozitif çıkmıştı ve belirtide lekelemem dışında olmamıştı o yüzden kan testine göre hareket et rabbimden umut kesilmez dua edelim inşallahArkadaşlar mrb, sanirim benim transfer sonucumda negatif. Yarın kan verecegim. Elimde 2 kutu hibor var isteyen varsa verebilirim. Özelden yazabilirsiniz. Ank.dayim . hepinize tedavide bol şans!
İnş dedigin gibi sonradan pozitifi görürüm bende. Yarin belli olucak, bakalım.. Hayirlisi olsun.. Benim 3.deneme,elimden geleni yaptim, gerisi Allahın takdiriCanım hiç üzülüp stres yapma benimde öyleydi kanda pozitif gördükten sonra saklamak için kaç tane test yaptımsa negatifti kalp atışını duyduktan sonra pozitif çıkmıştı ve belirtide lekelemem dışında olmamıştı o yüzden kan testine göre hareket et rabbimden umut kesilmez dua edelim inşallah
Canım beklemek istemiyorsan orda bir doktor daha var. Göğşen önalan.. Hastalari cok memnun, araştir dilersen..Merhaba kizlar benim 4.denemem olacak Hulusi beye gitmeye karar vermek uzere gibiyim fakat okudugum yorumlar bni tedirgin etti cok kalabalik cok bekliyoruz vs gbi bu dogru mu
Bir de bnm tuplerim tikali acilmasi nerdeyse imkansiz acaba baskentte rapor veriliyor mu yasim 27 ilk denemem dusukle sonuclandi digerleri tutmadi bile cevaplarsanız cok sevinirim
evet cok bekleniyor ama hulusi hoca isinde iyi gercekten. bi sure sonra normal geliyor beklemekhocaya guvendigim icin belkide beklemeye takılmiyorumMerhaba kizlar benim 4.denemem olacak Hulusi beye gitmeye karar vermek uzere gibiyim fakat okudugum yorumlar bni tedirgin etti cok kalabalik cok bekliyoruz vs gbi bu dogru mu
Bir de bnm tuplerim tikali acilmasi nerdeyse imkansiz acaba baskentte rapor veriliyor mu yasim 27 ilk denemem dusukle sonuclandi digerleri tutmadi bile cevaplarsanız cok sevinirim
Sağol canım çok heyecanlıyım Marjinal Kist ile birlikte aynı gün aynı saatte Transferimiz inşallah hayırlısı olurcikolatakistim canım transfer günün bugün inşallah herşey yolunda ve istediğin gibi olsun.İnşallah emeklerinin, sabrının meyvelerini topla, hepimiz için diliyorum inşallah sıkıca tutunurlar bugün seni bekleyen yavruların.
Aynı sorun ve aynı embriyo sayısı onu da ekleyelimSağol canım çok heyecanlıyım Marjinal Kist ile birlikte aynı gün aynı saatte Transferimiz inşallah hayırlısı olur
Bugün mü transferin hayırlı olsun inşallah.Allah rast getirsinSağol canım çok heyecanlıyım Marjinal Kist ile birlikte aynı gün aynı saatte Transferimiz inşallah hayırlısı olur
cikolatakistim Marjinal Kist hayırlısı olsun dua edicem ikiniz için de. Çok aşırı sıkışmanıza gerek yok normal seviyede sıkışık olun transferden sonra en az yarım saat kalkmayın, gerekiyosa sürgü isteyin hemşiredenSağol canım çok heyecanlıyım Marjinal Kist ile birlikte aynı gün aynı saatte Transferimiz inşallah hayırlısı olur
Çok teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun.cikolatakistim Marjinal Kist hayırlısı olsun dua edicem ikiniz için de. Çok aşırı sıkışmanıza gerek yok normal seviyede sıkışık olun transferden sonra en az yarım saat kalkmayın, gerekiyosa sürgü isteyin hemşireden
Bende dün basladim tedaviye bu ikinci denemem hulusi hoca hakkinda cok iyi seyler duydugum icin basladim. Bizimki erkek kaynaknakli sorunlar. Insaallah hayrli sonuclar alirsinizKizlar mrb ben 7 senelik evliyim 5 kez tüp denedim ama olmadı yumurta rezerv azlığı benimki Hulusi hocayi önerdiler bana gidip hamile kalanlar var mı umut olun bana
Transferden sonra hemen kaldiriyor hemsire, ben islemden cikar cikmaz kaldirdilar. 5 dk dahi dinlenemedim.cikolatakistim Marjinal Kist hayırlısı olsun dua edicem ikiniz için de. Çok aşırı sıkışmanıza gerek yok normal seviyede sıkışık olun transferden sonra en az yarım saat kalkmayın, gerekiyosa sürgü isteyin hemşireden