Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Arkadaşlar mrb, sanirim benim transfer sonucumda negatif. Yarın kan verecegim. Elimde 2 kutu hibor var isteyen varsa verebilirim. Özelden yazabilirsiniz. Ank.dayim . hepinize tedavide bol şans!😉

Merhaba kizlar benim 4.denemem olacak Hulusi beye gitmeye karar vermek uzere gibiyim fakat okudugum yorumlar bni tedirgin etti cok kalabalik cok bekliyoruz vs gbi bu dogru mu
Bir de bnm tuplerim tikali acilmasi nerdeyse imkansiz acaba baskentte rapor veriliyor mu yasim 27 ilk denemem dusukle sonuclandi digerleri tutmadi bile :KK43: cevaplarsanız cok sevinirim

Arkadaşlar mrb, sanirim benim transfer sonucumda negatif. Yarın kan verecegim. Elimde 2 kutu hibor var isteyen varsa verebilirim. Özelden yazabilirsiniz. Ank.dayim . hepinize tedavide bol şans!😉
Canım hiç üzülüp stres yapma benimde öyleydi kanda pozitif gördükten sonra saklamak için kaç tane test yaptımsa negatifti kalp atışını duyduktan sonra pozitif çıkmıştı ve belirtide lekelemem dışında olmamıştı o yüzden kan testine göre hareket et rabbimden umut kesilmez dua edelim inşallah

Canım hiç üzülüp stres yapma benimde öyleydi kanda pozitif gördükten sonra saklamak için kaç tane test yaptımsa negatifti kalp atışını duyduktan sonra pozitif çıkmıştı ve belirtide lekelemem dışında olmamıştı o yüzden kan testine göre hareket et rabbimden umut kesilmez dua edelim inşallah
İnş dedigin gibi sonradan pozitifi görürüm bende. Yarin belli olucak, bakalım.. Hayirlisi olsun.. Benim 3.deneme,elimden geleni yaptim, gerisi Allahın takdiri🙏🏼

Merhaba kizlar benim 4.denemem olacak Hulusi beye gitmeye karar vermek uzere gibiyim fakat okudugum yorumlar bni tedirgin etti cok kalabalik cok bekliyoruz vs gbi bu dogru mu
Bir de bnm tuplerim tikali acilmasi nerdeyse imkansiz acaba baskentte rapor veriliyor mu yasim 27 ilk denemem dusukle sonuclandi digerleri tutmadi bile :KK43: cevaplarsanız cok sevinirim
Canım beklemek istemiyorsan orda bir doktor daha var. Göğşen önalan.. Hastalari cok memnun, araştir dilersen..

evet cok bekleniyor ama hulusi hoca isinde iyi gercekten. bi sure sonra normal geliyor beklemek😊hocaya guvendigim icin belkide beklemeye takılmiyorum

cikolatakistim cikolatakistim canım transfer günün bugün inşallah herşey yolunda ve istediğin gibi olsun.İnşallah emeklerinin, sabrının meyvelerini topla, hepimiz için diliyorum inşallah sıkıca tutunurlar bugün seni bekleyen yavruların.
Sağol canım çok heyecanlıyım Marjinal Kist Marjinal Kist ile birlikte aynı gün aynı saatte Transferimiz inşallah hayırlısı olur 😍

Kizlar mrb ben 7 senelik evliyim 5 kez tüp denedim ama olmadı yumurta rezerv azlığı benimki Hulusi hocayi önerdiler bana gidip hamile kalanlar var mı umut olun bana
Bende dün basladim tedaviye bu ikinci denemem hulusi hoca hakkinda cok iyi seyler duydugum icin basladim. Bizimki erkek kaynaknakli sorunlar. Insaallah hayrli sonuclar alirsiniz

cikolatakistim cikolatakistim Marjinal Kist Marjinal Kist hayırlısı olsun dua edicem ikiniz için de. Çok aşırı sıkışmanıza gerek yok normal seviyede sıkışık olun transferden sonra en az yarım saat kalkmayın, gerekiyosa sürgü isteyin hemşireden :confused::anneadayı:
Transferden sonra hemen kaldiriyor hemsire, ben islemden cikar cikmaz kaldirdilar. 5 dk dahi dinlenemedim.

X