Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Cuma gününe kadar bir daha muayene olmayacak mıyız o zaman? Birde benim embriyolarım 3. Gün donduruldu, çözdükleri gün mü transfer ederler yoksa 5. Güne gitmesini mi beklerler?

Cuma gününe kadar bir daha muayene olmayacak mıyız o zaman? Birde benim embriyolarım 3. Gün donduruldu, çözdükleri gün mü transfer ederler yoksa 5. Güne gitmesini mi beklerler?
Yok canım bir daha çağırmadi beni geçen sene yarın son aksilik çıkmazsa, iğneleri vericek progestan leucositim falan...
Benimde Üçüncü gün Embriyo donduruldu çözülürken beşinci güne bekletip transfer ediliyor Çarşamba günü bilgi verecekler kaç Embriyo vardı

Hadi inşallah hayırlı haberler alırız, ikimizinde 4 embriyosu çözülecek. İnşallah hepsi sağlıklı ilerler.

Benim de ana + iki transfer kortizon kullandım ikincisinde leucostim de kullandım bu sefer intralipid serum deneyeceğiz size ne dediler ana pozitifliği için direkt bi neden değil diyorlar tutunma için ama
Merhaba...sizin intralipid ile mi gebe kaldiniz acaba ...benim de sebebpsiz 3 dusugum var ve tup bebege baslayacam onumuzdeki ay nasip olursa hoca instrapilid uygulayacak...kortizonla farkli seylermi bilmiyorum tabi

Genetik testi yaptirdinizmi?
Bizim esimle genetikler temiz cikti daha dogrusu kromozomlar temiz cikti doktorlarimiz kromozom temizse genetige zaten gerek yok dedi ...dusuklerim de 6 -7haftqlik kalp atislari duyulmadan dustuler ve genetiklerine bakilacak meteryal durumlari yoktu...simdi amh 0.93 diye tup bebege yonlendirildik..ilk regli iken gorustuk gecen hafta 9 yumurta saydi ve dusuklerimin bagisikliktan kaynakli olabilecegini tedavimizde intralipid uygulanacagini soyledi hoca...cocugum yok 5 yillik evliyiz...ben sadece biraz panigim ve resmen aylarca hastalik aradim.neden dusmus olabilir diye...rahim filmi felan da temiz cikti cunku

Rahim filmi degilde histereskopiden daha net belli oluyor. Baskentte trombofili ve dna hasari varmi genetik onlari arastiriyor. Hulusi hoca kimsenin fark edemedigini fark eder, hiç kuşkun olmasin

Rahim filmi degilde histereskopiden daha net belli oluyor. Baskentte trombofili ve dna hasari varmi genetik onlari arastiriyor. Hulusi hoca kimsenin fark edemedigini fark eder, hiç kuşkun olmasin
Ben izmirdeyim ce makesef baska sehire gitmek gibi bir imkanim suan gozukmuyo..ilk tup denemem ve pgt yontemli isteyecegim Allah saglik sihhat verirse ama gene de intralipid uygulayacaktir hoca ben sadece kortizonla farklari ne onu da istemelimiyim bilemedim

Bu arada trombofili panelimde kan pihtilasmasi yok

Merhaba...sizin intralipid ile mi gebe kaldiniz acaba ...benim de sebebpsiz 3 dusugum var ve tup bebege baslayacam onumuzdeki ay nasip olursa hoca instrapilid uygulayacak...kortizonla farkli seylermi bilmiyorum tabi
Hayırlı olsun şimdiden
Evet ilk kez intralipid yapılan tedavimde gebe kaldım ancak farklı bir iki şey daha vardı hangisi ile sonuca ulaştım bilemiyorum ancak o zamanda çok okudum intralipid kesinlikle tekrarlayan düşüklerde ve negatiflerde poz ve gebeliğin devam etme oranlarını yükseltiyormuş.kortizondam farklı kortizon tüm bağışıklığı bastırıyor bu serum normalde yoğun bakımlarda hastaların beslenmesine takviye olarak üretilmiş ancak sonrasında rahimde katil hücrelerin bebeğe saldırmasını engellediği saptanmış.eahimde bağışıklığı düzenliyormuş ama genel olarak kortizon gibi bağışıklık düşürmüyor o açıdan güzel.yalnız düşük nedeniyle ise özellikle( benim düşüğüm yoktu ama bana da öyle önerdiler sonradan) 12. Haftaya kadar her hafta Alman gerekecek hamile kaldığında.
Düşüklerinizin nedeni bulunamadı mı spontan kaldınız herhalde o zaman embriyolar genetiğe gider yüksek ihtimalle yollamazsa ısrarcı olun bence pıhtılaşma normal mi

Merhaba evet gebeliklerim spontandi..pihtilasma sikintim yok... tup bebege basladik doktorum israrla embriyonun genetigiyle alakali olmadigini belirtiyor..intrapilid serum uygulayacagini soyledi...ben fazla evhamli biriyim...kafama da cok taktim cocuk meselesini ve inanin dusukler neyden kaynakli olabilir diye kendimde resmen hastalik ariyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…